Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Trebate pomoć pisanja stranicu Korisnički Wiki za VBET korištenja

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2011

Lightbulb Trebate pomoć pisanja stranicu Korisnički Wiki za VBET korištenja

Želim stvoriti wiki stranicu
    Prevođenje - BLiNC Magazin:: BASE skakanje, Padobranstvo, i padobransko jedrenje

To je moja korisnici mogu čitati, koji će im pomoći razumjeti kako koristiti VBET.
    Većina mojih korisnika nisu tehničke, tako da stranica stvarno mora biti generički. No, na stranici se također moraju prevesti i kao što sam već 10 + jezika udaranje moje stranice.

Za sve one koji žele pomoći, svi mi možemo podijeliti vrijedan resurs.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

Prvo - molimo konfigurirati vBET prepoznati jezik automatski. Naći ćete opcije u vBET opcija u Admin CP. Ne mogu reći odmah će se raditi s wiki sadržaja - sve ovisi ne odgovarajuće kuke se koriste, ali to definitivno će raditi za sve sadržaje vBulletin novi (postove, blogove, grupe komentare, i tako dalje).

Kada jezik otkrivanje radi - korisnici jednostavno pisati na svom jeziku i vBET (koristeći Google API-ja) na odgovarajući način obilježava poruku.

Također pogledajte ovdje za članak o vBET BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

ho koristite vaultwiki previše

strašan možete napraviti vbet rade u vaultwiki stranice, ja sam onemogućiti vbet u vaultwiki stranicama, jer vbet ne radi u vaultwiki stranicama

možete podijeliti svoje htaccess molim? tako da možda možemo učiniti bolje

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Integracija upute za Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

U slučaju bilo kakvih problema s integracijom - molimo pišite tamo

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •