Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 21

Thread: vBGallery integracije problema.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Prije pokušaja drugu opciju, ja se to sada:

Upozorenje: Uključuju (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Nije otvoren tok: Nema takve datoteke ili direktorija u / Home / Windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Upozorenje: Uključuju (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Nije otvoren tok: Nema takve datoteke ili direktorija u / Home / Windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Upozorenje: Uključuju () [function.include]: Failed otvaranje "dirnameVBET_FORUMDIR / index.php" za uključivanje (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / Home / Windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

U redu ... blah ... žao .... krivo opet. Sada zamijenjen dirname (__FILE__) na VBET_FORUMDIR, ali sada sam se ovo:

Upozorenje: Zahtijevaju (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Nije otvoren tok: Nema takve datoteke ili direktorija u /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Upozorenje: Zahtijevaju (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Nije otvoren tok: Nema takve datoteke ili direktorija u /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Fatalna pogreška: Zahtijevaju () [function.require]: Failed otvaranje potreban ". / Includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') u /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

U redu, tako da ću morati pričekati još jedan dan.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Idem provjeriti ono što ste tamo sada.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

OK, hvala!

Registracija
    Listopada 2009

Provjerio sam stvarni PHP imenik obavljanjem getcwd () i rezultat je: / Home / Windows / public_html / galerija
    Pokušao sam koristiti chdir (VBET_FORUMDIR); ispred kontroler, ali to stvara druga pitanja.

Kao što sam napisao da koristite sada ne podržava redirections način. Ja potrošiti dosta vremena i ne nalaze rješenje. Ako želite da više raditi na ovom molimo kupiti Integracija usluga. Ili samo koristite samo .htaccess umjesto vBSEO unutarnje preusmjeravanja.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Način da se integriraju ovo s vbseo je na najbolji mogući način. A sada mi recite da ne podržavaju 'da' tako je malo nerazuman IMHO.
    Ovaj mod radi 100% u pravu vBulletin s vbseo. No, budući da nešto nije u redu s vbet za rad s to vam neće podržati? U redu .... hvala Michal.

Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da je vBET vBulletin prevoditelj. Jamčimo da vBulletin će biti preveden. Također se potruditi za potporu drugih Mods koje stvaraju vlastitu sadržaja, ali pauze vBulletin arhitekture.

To je razlog zašto smo stvorili ispred kontroler koji omogućuje prevesti stranice generirani od strane Mods koji razbija vBulletin arhitekture i da ne koriste global_complete kuka. I mi smo razvili generički način za podršku većine takvih dodataka. Ipak ne možemo jamčiti da je svaki ne znam kod nas, ili čak i ne postojeće još uvijek mod koji je pisan u lošem način i razbija vBulletin arhitekture će raditi sa standardnim postupkom integracije - pogotovo kad imate na svoj forum nije standardni pristup (. Htaccess), jer se objesi ga za integraciju s vbseo. Tako da - to je ono što sam vam napisao prije i to je istina i danas: u ovom trenutku ne podržavamo slučaju kada mod prekida vBulletin arhitekture i da ne koristite global_complete kuka, koristiti vlastite imenik i umjesto Htaccess se koriste vbseo. preusmjeravanje pravila.

Kao što sam vam pisao prije - Osobno sam radio na njemu na forumu, u nadi da je mali problem, ali to nije. To je veliki slučaj, pa ako želite da ga integrirati za vas - molimo kupiti integraciju usluga. Također možete samo dobiti osloboditi od vbseo unutarnjih redirections i koristiti htaccess -. U tom slučaju ste već besplatno upute kako da se integriraju.

I razlog nije podržan još je vrlo jednostavan - nitko nije trebao to prije... Molimo - znamo i vi znate mi smo od pomoći, još uvijek naš slobodan podrška uključuje provođenje dana nekog poslužitelja kada ne vBET kukac, njegov oblik ispostavljati sa mod koji nije kompatibilan s vBulletin i uz to je već raščlaniti po drugi mod... Bio sam tamo provodim više sata bez čak pokušava naplatiti, jer je mogućnost da je vBET kukac. Sada znamo da nije. Ovo nije vBET pitanje - ovo je konfiguracija problem koji u ovom trenutku nemamo već opisano integracije rješenja, ali još uvijek lako možete integrirati ako se riješim vbseo unutarnje redirekcije i koristite čistu .htaccess pravilo. Ako želite integrirati na poslužitelju s unutarnje vbseo preusmjeravanje pravila - onda pitate za integraciju usluga koji košta 30 $ i možete kupiti ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Podržavamo potpuno besplatno naš forum, dajući savjete i odgovore. Ipak, ako naši kupci žele da taj posao - mi također imaju ponudu za njih - to je integracija / instalacije / nadogradnje usluge

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja razumijem. Želim vam zahvaliti i za vaše vrijeme i trud utrošen na ovom. Ja sada s invaliditetom vbgallery jer se dokazuje da se previše gnjavažu s novim VB 4.1.5 također.

Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku vBET nije testiran s vBulletin 4.1.5 jer se smatra nestabilno, a ne podržan još.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •