Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 21

Wątek: vBGallery problemy z integracją.

Senior Member

Przed przystąpieniem do drugiej opcji, mam to teraz:

Ostrzeżenie: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu, w / Home / windows / public_html / galeria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Ostrzeżenie: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu, w / Home / windows / public_html / galeria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Ostrzeżenie: Include () [function.include]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / Home / windows / public_html / galeria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Senior Member

OK ... bla ... przepraszam .... źle ponownie. I teraz zastąpione dirname (__FILE__) do VBET_FORUMDIR, ale teraz mam to:

Ostrzeżenie: Require (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu, w /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Ostrzeżenie: Require (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu, w /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Błąd krytyczny: Require () [function.require]: Failed opening required '. / Includes / class_bootstrap.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in /Home/Windows/public_html/VB/bootstrap.php on-line 30

Senior Member

OK, więc będę musiał czekać kolejny dzień.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Idę sprawdzić, co masz tam teraz.

Senior Member

OK, dzięki!

Sprawdziłem rzeczywistych php katalogu getcwd wykonania () i wynik jest: / Home / windows / public_html / galeria
    Próbowałem używać chdir (VBET_FORUMDIR); przed kontrolerem, ale produkuje inne problemy.

Jak napisałem używasz nie obsługuje obecnie sposób przekierowania. Spędzam dużo czasu i nie znajduje rozwiązania. Jeśli chcesz z nami pracować więcej na ten temat można kupić usługi integracji. Lub po prostu użyć tylko .htaccess zamiast vBSEO wewnętrznego przekierowań.

Senior Member

Sposób na zintegrowanie tego z vbseo jest najlepszy możliwy sposób. I teraz powiedz mi, że nie obsługują ", że" sposób jest nieco nierozsądne IMHO.
    Ten mod działa w 100% rację vbulletin z vbseo. Ale ponieważ coś jest nie tak z vBET do pracy z nim nie będzie ją wspierać? OK .... dzięki Michał.

Należy pamiętać, że vBET jest tłumacz vBulletin. Gwarantujemy, że vBulletin będą tłumaczone. Również wszelkich starań, aby wspierać innych modów, które generują swoje własne treści, ale przerwy architektury vBulletin.

Dlatego stworzyliśmy kontroler frontowy, który pozwala na tłumaczenie stron generowanych przez modów, który rozbija architektury vBulletin i nie używać global_complete haka. A opracowano ogólny sposób poprzeć większość takich wtyczek. Jeszcze nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że nie każdy wie o nas, lub nawet nie istniejącego jeszcze mod co jest napisane w sposób zły i przerw vBulletin architektura będzie działać ze standardową procedurą integracji - zwłaszcza, gdy masz na swoim forum nie standardowe podejście (. htaccess), ponieważ do powiesił integracji z vbseo. Więc tak - to co napisałem, zanim i tak jest również dzisiaj: w tej chwili nie wspieramy w przypadku, gdy mod przerwy architektury vBulletin i nie używać global_complete punktem zaczepienia, użyj własnego katalogu i zamiast htaccess są używane vbseo. zasady przekierowania.

Jak pisałem Ci wcześniej - Osobiście pracowałem na nim na forum, mając nadzieję, że jest mały problem, ale nie jest. Jest to duża sprawa, więc jeśli chcesz nam zintegrować go dla Ciebie - kup usługi integracji. Możesz też po prostu pozbyć się vbseo przekierowania wewnętrzne i używać htaccess -. W takim przypadku jest już wolny instrukcje jak zintegrować.

I powodem, dla którego nie jest obsługiwany jeszcze jest bardzo łatwa - nikt nie potrzebował go przed... Proszę - znamy i wiesz, że są pomocne, nadal nasze bezpłatne wsparcie nie obejmują spędzać dni na kogoś serwera podczas to jest nie vBET błąd, jego konfiguracji problem z mod, który nie jest w pełni kompatybilny z vBulletin i dodatkowo już jest analizowany przez inny mod... Byłem tam spędzić ponad godzinę bez nawet próbuje ładować, bo to była możliwość to vBET błąd. Teraz wiemy, że to nie jest. To nie jest kwestia vBET - to jest twój problem z konfiguracją, która w tej chwili nie ma już opisane integracja rozwiązanie, ale wciąż łatwo można zintegrować jeśli pozbyć vbseo wewnętrznego przekierowań i za pomocą .htaccess czyste zasady. Jeśli chcesz nas do zintegrowania go na serwerze z wewnętrznego vbseo przekierowania - następnie prosisz się o usługi integracji, który kosztuje 30 dolarów i można go kupić tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Popieramy całkowicie bezpłatnie naszym forum, dając wskazówki i odpowiedzi. Jeszcze jeśli nasi klienci chcą nas do pracy - mamy także ofertę dla nich - jest integracja / instalacji / aktualizacji usługi

Senior Member

Rozumiem. Chcę także podziękować za czas i wysiłek spędzony w tej sprawie. Mam teraz wyłączone vbgallery jak to okazują się zbyt wiele kłopotów z nowym vb 4.1.5 także.

W tej chwili vBET nie był testowany z vBulletin 4.1.5, ponieważ uznaje się niestabilny i nie jeszcze obsługiwane.

Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •