Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Amaterski se ovdje

Banned
    Registracija
    Srpnja 2011

Default Amaterski se ovdje

Bok, ja sam zainteresiran za kupnju vBET. Ja sam samo upoznat sa phpBB i ne zapravo imaju vBulletin još. Jedini razlog bih kupiti vBulletin je za vBET. Ne postoji nešto poput ovoga za druge forume postoje?

Moj interes za vBET jer želim da moje postove na engleskom jeziku biti prevedeni na mnoge jezike i preveo postove da će biti trajan. Ovo je moj razumjeti što je tako dobro vBET odnosu. Jesam li u pravu?

Moja najveća briga je pitanje jesu li foruma (i sve jezike) će biti indeksirana od strane Googlea i drugih tražilica. Nisam stručnjak u svemu tome, ali su pročitali da je ono što vaš forum programu čini se da ne krši neke od googles pravila i stoga postoji svibanj biti štetne učinke u dugoročno. Je li to tako?

Također, ako želim kupiti vBET, mislite prilično newbie poput mene tko nije stvarno koristi vBulletin (samo phpBB) i ne znaju mnogo programiranje će biti u mogućnosti da biste dobili jednostavne vBulletin + vBET gore i trčanje? Vidim toliko tehnička pitanja koja ne želim imati da se suoči - ako moram ih riješiti, ja svibanj kao i zatvoriti od početka, jer znam da neću biti u mogućnosti to učiniti.

Također, moram da se VBSEO?

Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku vBET radi samo na vBulletin.

Da vBET će prevesti vaše postove na različite jezike. Također će učiniti više. Vi korisnici moći ćete objavljivati na bilo kojem podržanom jeziku i vidjet ćete ga kao na zapravo odabranom jeziku. Tako vBET podržava višejezičnu zajednicu

Google i druge tražilice indeksirat će vaše prevedene stranice jer one koriste različite URL-ove - samo provjerite naš forum koji koristi vBET Ne kršimo nijedno Googleovo pravilo. vBET je 100% kompatibilan s Google TOS-om - imamo čak i automatsko sredstvo za čišćenje predmemorije za cach rezultate ne dulje od 15 dana kako Google zahtijeva. 100% smo u redu za Googleove uvjete pružanja usluge

Instalacija vBET-a jednostavna je i dobro opisana u readme datoteci. Također ne zahtijeva nikakvu vještinu programiranja. Samo prenesite datoteke na poslužitelj i uvezite datoteku proizvoda pomoću upravljačke ploče za administratore vBulletin. Također za one koji žele da napravimo instalaciju nudimo uslugu instalacije za 30 USD. Većina tehničkih pitanja na našem forumu odnosi se na integraciju s drugim modovima koji razbijaju vBulletin arhitekturu - oni modovi koji su prikladni s vBulletin arhitekturom ne zahtijevaju nikakvu integraciju s vBET-om

Ne trebate vBSEO - vBulletin 4.x imaju svoje prijateljske URL-ove, a vBET podržava prijevod tih

Ako imate bilo kakvih još pitanja - molimo samo pitajte

Banned
    Registracija
    Srpnja 2011

Bok Mihael,

Hvala na odgovor. Imam nekoliko follow-up pitanja:

1) "Mi smo čak i automatsko predmemorija čistač za cach rezultati nisu duži od 15 dana što je Google zahtijeva."

Jesu prevedene stranice stvarni stranice? Nisam siguran što "cache" znači, ali sve ovo znači da se nakon 15 dana će biti izbrisani postovi? Ili će sve postove na različitim jezicima biti tamo zauvijek i indeksirana u google zauvijek?

2) Bilo je slučajeva ljudi koji koriste vBET izvodi prekršaj Google i dobivanje njihove stranice unindexed ili njihove ocjene od strane Googlea koji pate na bilo koji način?

Hvala
    Jonathan

Registracija
    Listopada 2009

Bok,

Odgovarajući na pitanja:

1) Ne, to ne znači da će taj post biti izbrisan. Imajte NA UMU: VAŠ JE SADRŽAJ SIGURAN. vBET neće ukloniti nikakav stvarni sadržaj. Rezultati prijevoda mogu se predmemorirati u vBET-u u mnogim oblicima - podržavamo predmemoriju baze podataka, punu datoteku Predmemoriju gostiju, predmemoriju memorije. To znači da se prijevodi koji dolaze od Microsoftova Googlea pohranjuju na vaš poslužitelj. Hvala što je sljedeći prijevod mnogo brži, jer već imate rezultate prijevoda pohranjene na vašem poslužitelju - ne morate pitati vanjski poslužitelj i čekati da se rezultati vrate mrežom. I vBET podržava i automatsko čišćenje za ove predmemorirane rezultate (stvarni sadržaj - ovaj koji su dali korisnici bez obzira na to koji je jezik uvijek siguran ). Imajte na umu da je čistač u potpunosti podesiv

2) Imali smo slučajeve kada su korisnici koje je Google privremeno blokirao i više nisu mogli prevoditi. Ali svaki put je to bilo zato što nisu postavili Googleov ključ za prijevod u vBET konfiguraciji. Također svaki put nakon postavljanja toga i slanja Googlea natrag bili su deblokirani i sve je prošlo u redu. Također je bilo slučajeva o ne-indeksiranim stranicama - ali ako se dobro sjećam, to je bio problem s pogrešnim robotima.txt sadržajem koji je blokirao robote. Imajte na umu da su sva pitanja povijest koju možete pronaći upravo na ovom forumu - sve je ovdje. Tako možete vidjeti sve zatvorene i još uvijek otvorene slučajeve od sada i iz prethodnog. Ponosni smo na naš proizvod i ponosni smo što možemo pomoći našim kupcima kada se pojave problemi

Banned
    Registracija
    Srpnja 2011

Zahvaljujući Michal,

Cijenim vaše odgovore. JA stvarno ištanje to kupiti to i to koristiti, ali ja još uvijek trebate neke odgovore na pitanja, a neki uvjeravanja, jer ja ću biti potrošnje na vBulletin softver i vBET. Ako to ne rade za jednog ili drugog razloga, to će biti otpad od $ 300 za mene!

1) Nisam siguran točno kako cache radi. Jesam li pravo reći da je svaki post je napisan u jeziku, to je prevedena na druge jezike i pohranjene u cache na moj server za 15 dana. Što se događa nakon toga? Prijevod se briše, a zatim preračunavaju ponovno za još 15 dana?

U sve ovo vrijeme, bi moje rezultate na svim jezicima moći pretraživati Google zauvijek? Bi li ti cache memorije i cache stvaranje čišćenje utjecati na moj sadržaj biti indeksirana od strane Googlea?

2) Mogu li ograničiti broj prijevoda želim vBet prevesti na? Ja sam uz pretpostavku da je više prijevoda, više opterećenja na poslužitelju?

3) Mogu li koristiti normalni hosting na poslužitelju? Biste normalna hosting biti u redu ili ne vBet potrebna dodatna sredstva (VPS) za program funkcionira?

Hvala na pomoći!

Registracija
    Listopada 2009

Bok,

Nema problema - samo pitajte ako vam je potrebna Odgovarajući na vaše pitanje:
    1) NE - postovi nisu prevedeni, kada su napisane. Postovi su prevedene na zahtjev - kada netko dođe na jezik: Prevedeno nit stranicu onda post je preveden i otići na cache. A ako je u priručnu memoriju onda je preuzet iz cachea. Ako cachea je ispran. Onda to nije u cache, tako da će biti preveden i otići u predmemoriju opet. I tako dalje

Sve vaše stranice moći će se pretraživati na Googleu. I da, to će utjecati na indeksiranje vašeg sadržaja - on će rasti, jer će nakon instalacije vBET-a Google indeksirati i vaše prevedene stranice

2) Da - u potpunosti je konfigurabilan. Za svaki jezik koji ste potvrdni okvir kad će to biti podržan - samo isključite jezik koji ne žele podržati na vaš forum i spremanje postavki (vBulletin Admin Control Panel - konfiguracije stranici).

3) Nema 1 odgovor. Sve ovisi o vašem forumu veličini. Ako imate velike forum onda morate imati VPS / server, bez obzira na to ćete koristiti vBET ili ne. Mi smo se početkom na zajednički poslužitelj. Gdje smo imali 4 forumima na jedan račun (2 pravi i 2 test). Nakon nekog vremena kada foruma odrastao Morali smo se pomaknuti. Ako je Vaš forum će izrastao iz 0then možete uštedjeti nešto novca na početku i na početak na zajednički poslužitelj. Ipak kada će odrasti ćete morati da se presele, čak i ako ne koristite vBET. Zajednička poslužitelji nisu za aplikacije koje su previše prometa. Bez obzira je li forum ili bilo što drugo.

Ako imate bilo kakvih još pitanja - molimo samo pitajte

Banned
    Registracija
    Srpnja 2011

Zahvaljujući Michal,

Vi je napisao:
    "NE - postovi nisu prevedeni, kada su napisani postovi su prevedene na zahtjev -. Kad netko dođe na stranicu prevedene nit onda post je preveden i idite na cache."

Nisam siguran da razumijem to. Na primjer, recimo da pišem post na engleskom, a ja sam ciljanje netko nadamo se u španjolskog govornog zemlji da ga pročitate. Ako post nije preveden prvi odmah (ili su oni po prvi put barem?), A zatim kako je španjolskog govornog osoba će znati da sam napisao taj post, ako je to samo u google na engleskom jeziku?

Na primjer, ja mogu napisati post na engleskom, "hrana je dobra u ovom restoranu." Hoće li to biti odmah prevesti i indeksirana kao "La comida es Bueno en Este Restaurante"? Ne želim ga tražiti na engleskom jeziku ili da će poraz u svrhu što želim učiniti. Ne želim ga koristiti svoje ograničene engleski, ali pretpostavljaju da je on ne poznaje engleski jezik na sve i traži u jeziku. Je li to ono što vBet se ili sam ja u zabludi?

Zahvaljujući.

A planirate to učiniti za druge forume?

Registracija
    Listopada 2009

To neće biti u Google samo na engleskom, jer Google je puzeći vaš forum - to znači da Google ide prevedene veze. Tako smo zahtjev za prijevod i stranica dobiva prevedena.

To je vrlo jednostavan - sadržaji bit će prevedeni prvi put kad će netko ići na prevedeno stranica prvi put. Nije važno hoće li biti stvarna osoba ili Google robota. Sadržaj je spremljeno. I nakon isteka predmemorija što je ispran i puni ponovno kada netko pita za prijevod nešto što nije spremljene još.

Dakle, kada pišete svoj post na engleskom, onda će biti preveden na zahtjev - kad netko će vas pitati za prijevod. Google će indeksirati Vaše stranice, tako da će se pitati za prijevod, tako da će dobiti prevedene sadržaj i indeks svoj prevedeno stranica. Dakle, osoba koja ne znaju engleski će pronaći svoju stranicu u potrazi za svojim jezikom jednako brzo kao Google će indeksirati stranicu.

Da mi planiramo učiniti generički alat koji će biti u mogućnosti to podrška prijevode na drugim okruženjima, ali još uvijek imamo neke mogućnosti koje želimo integrirati prije nego smo otvorili novu liniju proizvoda. Nema ni rok za to u ovom trenutku.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •