Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Filtriranih riječi u temi naslov se prevodi

Banned
    Registracija
    Siječanj 2011

Default Filtriranih riječi u temi naslov se prevodi

Kao po naslov. Filtrirano riječi pronađene u naslovu se prevodi.

Banned
    Registracija
    Siječanj 2011

bilo kakvo rješenje?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Molimo zaljepite ovdje URL vaše stranice i na stranice s tom pitanju, jer sam je potrebno više informacija
    Hvala

Banned
    Registracija
    Siječanj 2011

Izvoli:
    Zajednice Vijesti i smjernice

"PFK" je filtrirana riječ.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ok ja ću to provjeriti za vas

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Kamil je na godišnjem odmoru, a ja sam zauzeo svoje slučajeve. Ne znam je li riješen PM ili pitanje je još uvijek živ (vidim stanje 'objasniti') - pa vas molimo da potvrdite da li vi trebate bilo kakvu pomoć sa svojim problem ili može biti kao što je označeno riješiti?

Banned
    Registracija
    Siječanj 2011

To tek treba riješiti.

Registracija
    Listopada 2009

Ako misliš parametar Zanemareni riječi / rečenica, Onda nema bug na sve. Molimo Vas pročitajte parametar opis:
    Koji riječi / rečenica bi trebalo ignorirati tijekom prevođenja. To će imati utjecaja samo na porukama stvorena nakon riječi / rečenica je dodan ovdje. To će automatski ignorirati neproziran riječi / rečenica iz dolaznih poruka u notranslate BBCode (podržava: štapovi, grupa poruke, slike komentara, posjetitelja poruke i privatne poruke). To neće imati nikakvog utjecaja na riječima van poruke - Za one koji ne samo koristiti prevedene područja u odgovarajućem predlošku. Također neće imati nikakvog učinka na poruku naslov - Samo na sadržaj poruke. Koristite zaseban redak za svaku ignorirati riječi / rečenica. To je velika i mala slova!

Za podršku novo dodano ignorira riječi u već postojeće poruke, molimo koristite Opaque Zanemareni riječi funkcionalnost.
    Dakle, ako se radi o ovoj konfiguraciji, pa ako ga želite raditi i za naslove, molimo Vas da je novi post u Zahtjev za istaknutom snimkom. U ovom trenutku imamo način da to support, ali ne i tijelo je molba za to, tako da nije potrebna. Ako vam je to potrebno - pišite novi post tu pa ćemo biti u mogućnosti upravljati nova značajka zahtjev.

Ako se radi o nešto drugo, onda molimo da ga opisuju s više detalja pa ću znati što je to točno o

Banned
    Registracija
    Siječanj 2011

Izgleda kao što JA koji je potreban. Hoće li podići zahtjev tamo. Zahvaljujući.

Registracija
    Listopada 2009

U redu tako da je ovo pitanje zatvoreno. Mi ćemo zadržati raspravu u zahtjev za istaknutom snimkom sekciji

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •