Kao po naslov. Filtrirano riječi pronađene u naslovu se prevodi.
Kao po naslov. Filtrirano riječi pronađene u naslovu se prevodi.
bilo kakvo rješenje?
halo,
Molimo zaljepite ovdje URL vaše stranice i na stranice s tom pitanju, jer sam je potrebno više informacija
Hvala
Izvoli:
Zajednice Vijesti i smjernice
"PFK" je filtrirana riječ.
ok ja ću to provjeriti za vas
Bok. Kamil je na godišnjem odmoru, a ja sam zauzeo svoje slučajeve. Ne znam je li riješen PM ili pitanje je još uvijek živ (vidim stanje 'objasniti') - pa vas molimo da potvrdite da li vi trebate bilo kakvu pomoć sa svojim problem ili može biti kao što je označeno riješiti?
To tek treba riješiti.
Ako misliš parametar Zanemareni riječi / rečenica, Onda nema bug na sve. Molimo Vas pročitajte parametar opis:
Dakle, ako se radi o ovoj konfiguraciji, pa ako ga želite raditi i za naslove, molimo Vas da je novi post u Zahtjev za istaknutom snimkom. U ovom trenutku imamo način da to support, ali ne i tijelo je molba za to, tako da nije potrebna. Ako vam je to potrebno - pišite novi post tu pa ćemo biti u mogućnosti upravljati nova značajka zahtjev.Koji riječi / rečenica bi trebalo ignorirati tijekom prevođenja. To će imati utjecaja samo na porukama stvorena nakon riječi / rečenica je dodan ovdje. To će automatski ignorirati neproziran riječi / rečenica iz dolaznih poruka u notranslate BBCode (podržava: štapovi, grupa poruke, slike komentara, posjetitelja poruke i privatne poruke). To neće imati nikakvog utjecaja na riječima van poruke - Za one koji ne samo koristiti prevedene područja u odgovarajućem predlošku. Također neće imati nikakvog učinka na poruku naslov - Samo na sadržaj poruke. Koristite zaseban redak za svaku ignorirati riječi / rečenica. To je velika i mala slova!
Za podršku novo dodano ignorira riječi u već postojeće poruke, molimo koristite Opaque Zanemareni riječi funkcionalnost.
Ako se radi o nešto drugo, onda molimo da ga opisuju s više detalja pa ću znati što je to točno o![]()
Izgleda kao što JA koji je potreban. Hoće li podići zahtjev tamo. Zahvaljujući.
U redu tako da je ovo pitanje zatvoreno. Mi ćemo zadržati raspravu u zahtjev za istaknutom snimkom sekciji![]()