Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Povremeni problemi s URL pretvorbe

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Povremeni problemi s URL pretvorbe

Pozdrav,

Imam bio koristeći vbet od 2.x podružnice, te su nadogradnja na putu. ja samo nadograditi na 3.2.2.

sada, kada sam kliknite na zastave, primjećujem URL promjene. Međutim, ponekad se stranica učita pravilno, ali drugi puta, jednostavno sam se bijela stranica koja kaže: "Stranica nije pronađena". moje stranice je informedtrades.com. Ja vbseo instaliran kao dobro.

Vidio sam neke ljude izvješća slična iskustva, ali nisam vidio tko govori o tome događaju samo neke od vremena, niti sam vidjeti ljude koji su samo imali problema nakon toga nedavne nadogradnje. ispričavam se ako je ovo već bila bavila i ja ga propustili.

bilo koji ideja o tome kako riješiti problem?

hvala
    simit

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Mislim da sam našao pattern. Na forumu su vaše veze koje imaju posebne znakove tvrdili da ne mogu naći. Ne znam zašto još uvijek.

Nismo u mogućnosti da ga reproducirati na našim poslužiteljima (kao što možete vidjeti ovdje radi dobro), pa molim PM me pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Quote Originally Posted by simit patel View Post
    Pozdrav,

Imam bio koristeći vbet od 2.x podružnice, te su nadogradnja na putu. ja samo nadograditi na 3.2.2.

sada, kada sam kliknite na zastave, primjećujem URL promjene. Međutim, ponekad se stranica učita pravilno, ali drugi puta, jednostavno sam se bijela stranica koja kaže: "Stranica nije pronađena". moje stranice je informedtrades.com. Ja vbseo instaliran kao dobro.

Vidio sam neke ljude izvješća slična iskustva, ali nisam vidio tko govori o tome događaju samo neke od vremena, niti sam vidjeti ljude koji su samo imali problema nakon toga nedavne nadogradnje. ispričavam se ako je ovo već bila bavila i ja ga propustili.

bilo koji ideja o tome kako riješiti problem?

hvala
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav,

Također sam se dogodilo jednom, ali ako ponovno učitati stranicu ponovo i to dobro.

Istina da je rijetka, pozdrav.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Istina je da nije važno koliko je to rijetka - da ne bi trebalo dogoditi na sve, a mi ćemo učiniti naše najbolje da to radi cijelo vrijeme

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

I vratio vbet 312, koji radi dobro. Dakle, pitanje se odnosi na neke razlike između 312 i 322. Također, kad sam vratio na 312, prva stvar koju sam učinio je proizvod prebrisati. problem i dalje ustrajala. onda, kad sam učitao slika od 312, koje se činilo da riješi problem. tako, možda je problem odnosi na datoteku urediti između 312 i 322.

Također vrijedi spomenuti da imam vbblogs instaliran. to nije utjecalo na sve, URL-ova u blogovima ne piše u stranim znakova. ni u 322, ni u 312.

Ja stvarno bih iskoristiti nove značajke u 322. je li bilo ja mogu učiniti da u svjetlu situacije?

hvala
    simit

Dodano: i naravno imam najnovija inačica od vbseo Installer.

Registracija
    Listopada 2009

Nije najbolje rješenje da je ponovo instalira prilikom podršku na brodu ...

Također sam saznati da je to problem s vBSEO konfiguracije. Obrasce koje ste za konac neće dopustiti za strane znakove:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    to bi trebao biti nešto poput ovoga:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Ali ne mijenjati ručno. Takav uzorak je u mnogim mjestima u vBSEO konfiguracije. Molimo PM me pristup pojedinosti svoje vBSEO CP i ja ću saznati što konfiguracijski parametar je odgovoran za to.

Registracija
    Listopada 2009

Razlog je pogrešno vBSEO konfiguracije.

Postavite opciju "Zamijeni Non-Engleski Likovi u URL-ove?" na "Keep Non-Engleski Likovi u URL-ovima".

Ovo misteriozno nestati iz naših integracije priručnika. Ispričavamo se za nevolje Samo postavite parametar i to će biti u redu

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Razlog je pogrešno vBSEO konfiguracije.

Postavite opciju "Zamijeni Non-Engleski Likovi u URL-ove?" na "Keep Non-Engleski Likovi u URL-ovima".

Ovo misteriozno nestati iz naših integracije priručnika. Ispričavamo se za nevolje Samo postavite parametar i to će biti u redu
    Translated text
    Za španjolski postoji problem sa slovima
    Original text
    OVOG PISMA N, O, I, itd itd (PRIJEVOD Izađite na N, O, ja .
    Translated text

Nakon što je na "ne-engleske znakove zamijeniti" zamjenjuje se vBSEO slovo N, ili sam u URL-u. Za SEO ovo je jako dobro.

S "Keep Non-Español Likovi u URL-ovima" likovi su zamijenjeni ~. Nešto što uvelike utječe na SEO.

Zašto vBET buduće revizije bit će "riješiti" ili tehnički nemoguće?.

Hvala Vam.
    Original text
    Zadnji uredio jorgejgm; 26-11-09 na 17:32.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by jorgejgm View Post
    Translated text

Nakon što je na "ne-engleske znakove zamijeniti" zamjenjuje se vBSEO slovo N, ili sam u URL-u. Za SEO ovo je jako dobro.

S "Keep Non-Español Likovi u URL-ovima" likovi su zamijenjeni ~. Nešto što uvelike utječe na SEO.

Zašto vBET buduće revizije bit će "riješiti" ili tehnički nemoguće?.

Hvala Vam.
    Original text
    To je učinjeno od strane vBSEO - vBET ne čini takve zamjene. Morate odgovarajuće konfigurirati vBSEO. Možete imati mogućnost da ne Espagnol znakova ans također konfigurirati ručno u FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametar $ Vbseo_custom_char_replacement. Zahvaljujući da ćete biti u mogućnosti da rade s prevedene URL-a i zadržati svoje postojeće URL-a za materinji jezik kao i one gdje je.

Pogledajte ovdje:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    To je URL na kojem poljski slova (kao što je śąęć) je promijenjen zahvaljujući $ Vbseo_custom_char_replacement i još uvijek čuva sve ostale nije engleski slova. To je ista veza za japanski:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Također to je dobar primjer zašto bi trebali držati nije engleski / Espagnol znakova - neki jezici imaju noly nije engleski / Espagnol znakova.

Ovo je primjer kako možete postaviti $ Vbseo_custom_char_replacement vrijednosti (za poljski slova):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 
    Dakle, kao što vidite - možete zadržati God SEO put za svoje postojeće veze i otvoren za prevedene veze na 52 jezika

Nadam se da će to pomoći u slučaju bilo kakvih drugih pitanja samo pitajte - mi smo tu da vam pomogne
    Zadnji uredio vBET; 26-11-09 na 20:16.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Translated text
    Hvala vam puno ponovno, radi savršeno.

Hvala Vam.
    Original text

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme