Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Pomozite mi

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Thumbs up Pomozite mi

1) Za Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 ', gdje mogu dobiti ovu postavku?

2) Kako mogu znati moj forum je UTF-8 charactersets ako vidim na HTML Character Set Prikaži ovaj broj ISO-8859-1

3) kako se ne mogu naći tu postavku za vrijednost postavite characterset malim slovima?

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Bok

1)
    Kao što je opisano u ne-ne-upload -> ReadMe.html datoteku:
    Sve konfiguracije uz characterset su izrađeni od Admin CP-> Postavke-> Mogućnosti-> - Prikaži sve postavke -
    Možete pronaći tu opciju u Tema Opcije zaslona (showthread) dio
    Obavijest: Prema vašem drugo pitanje čini se, da je vaš forum mora biti u UTF-8 formatu, pa ne zaboravite, da je ovaj korak potrebno je samo za ne UTF-8 charsets.

2)
    Ako je postavljen na ISO-8859-1, onda tvoj forum nije u UTF-8, jer je vrijednost "charset" atribut za HTML sadržaja postavku vrste u 'headinclude' predložak ... za svaku stranicu Vašeg foruma
    Zapamtiti, Da se ova opcija bi trebala biti postavljena samo jednom prije nego bilo koji postovi su pisani u forumu! To je zato što to može biti znak-nered, kad ga mijenjati kasnije.
    Ako ste stvarno trebate napraviti izmjene, možete pročitati o tome u ne-ne-upload -> ReadMe.html datoteku u Pitanja i odgovori dio

3)
    To nije postavljanje Samo ponovno pročitati -> Set characterset vrijednost u malim <- To znači, morate postaviti characterset vrijednost u malim (ne SLOVA). To je postavka u:
    Admin CP -> Jezici i fraze -> Jezik Manager
    Morate napisati UTF-8 umjesto UTF-8

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

1) kako svoj prijedlog, moramo promijeniti naš forum formata pretvoriti u UTF-8 ili samo ostati na trenutnu postavku?

2) Je li to jako važno je postavljanje u UTF-8?

3) kada sam promijeniti ovu postavku iz $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); na $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); moje portal postao prazan. Pa kako to riješiti?

4) Kako se mogu vratiti natrag u naš primarni jezik forum nakon prevesti irskom jeziku koristite ovaj vbtranslator
    kao abc.com / forum.php? jezik = GA Povratak na abc.com / forum.php

5) Zašto nakon što sam koristiti ovaj plugin i pretvoriti u drugi jezik, moja statistika čep koji se prikazuju vrhu plakata, novu temu, novi post, a drugi nisu slijedili pretvoriti. Kako to napraviti? Još jednom naš opis u svakom odjeljku u podforum Također ne slijedite pretvoriti također. Kako to popraviti?

6) Kako promijeniti zastavu dizajn?

7) Kako mogu pronaći datoteku. Htaccess u moj forum slijediti ove upute?
    vBSEO integracije

moj forum: cutimalaysia.my

8) Zašto na mom CMS vBulletin, ne pokazuje zastavom?
    Zadnji uredio vBET; 04-12-10 na 11:30. Razlog: Bad URL-ove

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

1) možete ostati u trenutnom okruženju. Ako ne koristite UTF-8 forumu samo postavite ovu opciju: Broj znakova prije omatanje teksta na 0

2) ne to nije važno, ali ako imate NE UTF-8 charactersets Molimo da se sve važne korake od ReadMe.html datoteku iz ne-ne-upload forder da NE UTF-8 charactersets forum

(3) molimo vas da sve integracije s vBSEO korake iz ReadMe.html datoteku iz ne-ne-upload mapa. Sve korake. Bio sam na forumu i URL-ove nisu prevedeni. Trebao bi uključivati dvije vBSEO datoteke:
    _createurl.php
    _url.php

Ako će se opet (praznu stranicu) pokušajte pronaći u log datoteci ime problem. Ova log datoteku na vašem poslužitelju. (Možete pitati abaut da od svog davatelja domaćin)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to nije SEO url. Ako želite imati veze bez parametra jezika - Molimo integrirati svoj URL na SEO.
    Molimo:
    1. Idi na admincp-> vBET-> Glavni
    2. set Link Tip na VBSEO_URI
    3. set Prijevod linkovi tip za stvaranje URL-a prema SEO link konsenzus (odnosno ' / en/adresa)
    4. urediti datoteku .htaccess (dodati sve vBET rulse prije vBSEO pravila možete pronaći u .htaccess datoteku u ne-ne-upload mape)

Kako natrag na glavni jezik? Samo kliknite na zastavu glavni jezik (za naš forum - ovo je zastava English)

5) Molimo da objasnite bolje. Molimo zaljepite ovdje URL na teme s ovom pitanju. Koristite li bilo kakve posebne Mod?

6) Možete promijeniti zastave položaj. Da biste to učinili - molimo:
    1. Idi na admincp-> vBET-> Zastave
    2. set Zastave Mjesto opciju kao takve želite imati. Ako ste postavili Običaj - Morate staviti $ Vbenterprisetranslatorflags u predložak rukom.

7) Gdje? Idi na svoj FTP (neki menadžer kao Total Commander) i idite na mapu foruma korijen. Na dnu bi trebali imati svoje. Htaccess datoteku.
    vBET .htaccess datoteku možete pronaći u ne-ne-upload mapa. Staviti vBET pravila prije vBSEO pravila.

8) Bio sam na vaš forum i mogu vidjeti zastave, pa vas molimo objasniti ovo pitanje bolje i zalijepi ovdje URL na stranicu s problem (ako možete)
    Zadnji uredio kamilkurczak; 03-12-10 na 19:48.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    1) Za Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 ', gdje mogu dobiti ovu postavku?

2) Kako mogu znati moj forum je UTF-8 charactersets ako vidim na HTML Character Set Prikaži ovaj broj ISO-8859-1

3) kako se ne mogu naći tu postavku za vrijednost postavite characterset malim slovima?
    pa želim potvrditi, moj forum postavka sada je u nije UTF-8 charactersets? je to pravo?

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    1) možete ostati u trenutnom okruženju. Ako ne koristite UTF-8 forumu samo postavite ovu opciju: Broj znakova prije omatanje teksta na 0

2) ne to nije važno, ali ako imate NE UTF-8 charactersets Molimo da se sve važne korake od ReadMe.html datoteku iz ne-ne-upload forder da NE UTF-8 charactersets forum

(3) molimo vas da sve integracije s vBSEO korake iz ReadMe.html datoteku iz ne-ne-upload mapa. Sve korake. Bio sam na forumu i URL-ove nisu prevedeni. Trebao bi uključivati dvije vBSEO datoteke:
    _createurl.php
    _url.php

Ako će se opet (praznu stranicu) pokušajte pronaći u log datoteci ime problem. Ova log datoteku na vašem poslužitelju. (Možete pitati abaut da od svog davatelja domaćin)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    to nije SEO url. Ako želite imati veze bez parametra jezika - Molimo integrirati svoj URL na SEO.
    Molimo:
    1. Idi na admincp-> vBET-> Glavni
    2. set Link Tip na VBSEO_URI
    3. set Prijevod linkovi tip za stvaranje URL-a prema SEO link konsenzus (odnosno ' / en/adresa)
    4. urediti datoteku .htaccess (dodati sve vBET rulse prije vBSEO pravila možete pronaći u .htaccess datoteku u ne-ne-upload mape)

Kako natrag na glavni jezik? Samo kliknite na zastavu glavni jezik (za naš forum - ovo je zastava English)

5) Molimo da objasnite bolje. Molimo zaljepite ovdje URL na teme s ovom pitanju. Koristite li bilo kakve posebne Mod?

6) Možete promijeniti zastave položaj. Da biste to učinili - molimo:
    1. Idi na admincp-> vBET-> Zastave
    2. set Zastave Mjesto opciju kao takve želite imati. Ako ste postavili Običaj - Morate staviti $ Vbenterprisetranslatorflags u predložak rukom.

7) Gdje? Idi na svoj FTP (neki menadžer kao Total Commander) i idite na mapu foruma korijen. Na dnu bi trebali imati svoje. Htaccess datoteku.
    vBET .htaccess datoteku možete pronaći u ne-ne-upload mapa. Staviti vBET pravila prije vBSEO pravila.

8) Bio sam na vaš forum i mogu vidjeti zastave, pa vas molimo objasniti ovo pitanje bolje i zalijepi ovdje URL na stranicu s problem (ako možete)

1) nakon što sam napraviti neke konfiguracije, je li sve postavke za napraviti vbtranslator aktivne i mogu pretvoriti jezik i vezu pravilno sada?

2) Je li ovo vBulletin tranlsator isto točno prevesti s Google Translate?

3) nakon što sam provjeriti neki dio na moj forum je does't promjena
    na primjer ovaj link, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

ali ovaj post može pretvoriti corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

za vašu informaciju moja primarni jezik u Malajski. ugoditi pomoć mene se odnosi sve ovo pitanje?
    Zadnji uredio Cuti Malaysia; 04-12-10 na 13:59.

Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    pa želim potvrditi, moj forum postavka sada je u nije UTF-8 charactersets? je to pravo?

1) nakon što sam napraviti neke konfiguracije, je li sve postavke za napraviti vbtranslator aktivne i mogu pretvoriti jezik i vezu pravilno sada?

2) Je li ovo vBulletin tranlsator isto točno prevesti s Google Translate?

3) nakon što sam provjeriti neki dio na moj forum je does't promjena
    na primjer ovaj link, Eacnamaíoch Nuacht

ali ovaj post može pretvoriti corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

za vašu informaciju moja primarni jezik u Malajski. ugoditi pomoć mene se odnosi sve ovo pitanje?
    Možete provjeriti svoje postavke foruma. Dovoljno je otići na admincp-> Jezici i fraze-> Jezik Manager-> Uredi postavke-> HTML Character Set
    Ako koristite ne UTF-8 - to je OK!

1) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Prijevod na URL s vBSEO radi Goot (imate dobru integraciju sada)

2) Da, vBET radovi na Google Translator motor

3) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Gdje je problem? Objasnite to bolje molimo

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Možete provjeriti svoje postavke foruma. Dovoljno je otići na admincp-> Jezici i fraze-> Jezik Manager-> Uredi postavke-> HTML Character Set
    Ako koristite ne UTF-8 - to je OK!

1) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Prijevod na URL s vBSEO radi Goot (imate dobru integraciju sada)

2) Da, vBET radovi na Google Translator motor

3) Bio sam na vaš forum i prijevod djela dobra. Gdje je problem? Objasnite to bolje molimo

1) problem je ja ne mogu napraviti različite ili UTF-8 ili ne, na moj HTML znakova, to pokazuje ovaj lik ISO-8859-1 <<<Je to UTF-8 ili ne. Molimo potvrđuju.

2) Dakle, znači da Vbet na našem portalu site je ispravno?

3) Zašto zastava za vBulletin prevoditelj na našem portalu na ovaj URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nije pokazao?
    Zadnji uredio Cuti Malaysia; 06-12-10 na 20:42.

Registracija
    Svibanj 2010

1) ISO-8859-1 to nije UTF-8 i to je OK
    2) prijevod djela dobra, ali kad sam pokušao prevesti post prikazati vaš mod (po JavaScript) to nije uspjelo. Dakle, moramo integrirati naše MORH-a sa svojim mod.

Molimo da se novi thread u integraciji dijela i opisati ovaj mod (nam ime i URL za ovaj mod. Je besplatan MORH ili ne?)

3) Ja ću to provjeriti.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

plase provjeriti pm

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak
    prijevod djela dobra, ali kad sam pokušao prevesti post prikazati vaš mod (po JavaScript) to nije uspjelo. Dakle, moramo integrirati naše MORH-a sa svojim mod.

Molimo da se novi thread u integraciji dijela i opisati ovaj mod (nam ime i URL za ovaj mod. Je besplatan MORH ili ne?)
    Što misliš sljedeće iznad insturction. Nisam undertand. Što mislite o MORH-a?
    Zadnji uredio mateuszr; 09-12-10 na 08:19. Razlog: Koristite 'citat' umjesto podebljanim tekstom

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •