Mogućnost Korisnik Cp odabrati lang doesnt raditi ni ovdje. sam odabrao grčki, na primjer i to se promijeniti, samo se mijenja klikom zastavica, primijetio sam da u moj forum prvi pa sam pokušao ovdje i isti
Mogućnost Korisnik Cp odabrati lang doesnt raditi ni ovdje. sam odabrao grčki, na primjer i to se promijeniti, samo se mijenja klikom zastavica, primijetio sam da u moj forum prvi pa sam pokušao ovdje i isti
Pozdrav,
pogled na opisu ove opcije:
To znači, ne morate označiti vaše postove s [Lang] - forum će otkriti svoj jezik automatski, ali postoji mogućnost admin, koji mogu ograničiti ovo priznanje uU kojem jeziku će biti pisanje svoje postove. Forum će se automatski prevesti svoje postove na druge korisnike jezika. Također će se prevesti postove na drugim jezicima na zadani jezik.ćete tamo naći detaljne desciption, kako se to radi.VBET -> AdminCP -> Google -> otkrivanje Google jezika
U AdminCP postoji još jedna mogućnost:
da će vas automatski preusmjeriti na vaš zadani preglednik jezik. To ne rade na našem forumu, jer je ova opcija onemogućena ovdje.AdminCP -> VBET -> Razno -> Preusmjeravanje korisnika jezik
Tema premještena u Odjeljak Rješavanje problema
moje postavke su ovdje grčki, ali ja vidim english postove
Da, to i vi ih vidite ispravno - zašto? Ja sam odgovorio na moj prvi odgovor Ili možda govorimo o nečem drugom ...
Vidjet ćete grčkog samo u slučaju, kada AdminCP opcija postavljena na automatski preusmjeriti ili kada ga odlučite ručno zastave u gornjem.
plz recite mi točno što moram postaviti možda post screenshot. Želim korisnik koji izabere Lang iz usercp preusmjeriti u to Lang. ja dont dopustiti zastave za reg. korisnike hvala
Zahvaljujući ovoj opciji možete preusmjeriti korisnike na svoje preglednika zadani jezik i ova postavka je neovisan od 'UserCP' postavka, koja se koristi za prevođenje svrhe (već sam opisao u svojoj prvoj odgovor)AdminCP -> VBET -> Razno -> Preusmjeravanje korisnika jezik