Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: Χρήστης επιλογή CP στο προφίλ doesn't ενημέρωση lang ρυθμίσεις

Μέλος

Default Χρήστης επιλογή CP στο προφίλ doesn't ενημέρωση lang ρυθμίσεις

Η επιλογή Cp χρήστη να επιλέξει lang doesnt δουλειά δεν είναι καν εδώ. i επιλεγμένα ελληνικά για παράδειγμα, και αυτό doesnt αλλαγή, μόνο με σημαία κάνοντας κλικ αλλάζει, παρατήρησα ότι στο φόρουμ μου πρώτα έτσι δοκίμασα εδώ και του το ίδιο

Απαγορευμένες

Γεια σας,

ματιά στην περιγραφή αυτής της επιλογής:
    Σε ποια γλώσσα θα σας γραπτώς τις θέσεις σας. Φόρουμ θα μεταφράσει αυτόματα τα μηνύματα σας σε άλλους χρήστες γλώσσες. Επίσης, θα μεταφράσει θέσεις σε άλλες γλώσσες προεπιλεγμένη γλώσσα σας.
    Αυτό σημαίνει, δεν χρειάζεται να ετικέτα με τις δημοσιεύσεις σας [lang] - φόρουμ θα εντοπίσει αυτόματα τη γλώσσα σας, αλλά υπάρχει ένα διαχειριστή επιλογή, που μπορεί να περιορίσουν αυτή την αναγνώριση στην
    AdminCP -> VBET -> το Google -> το Google Ανίχνευση Γλώσσας
    που θα βρείτε εκεί μια λεπτομερή desciption, πώς λειτουργεί.

Σε AdminCP υπάρχει ακόμη και μια άλλη επιλογή:
    AdminCP -> VBET -> Διάφορα -> Ανακατεύθυνση σε γλώσσα χρήστη
    ότι θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην γλώσσα προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν λειτουργεί στο φόρουμ μας, γιατί αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη εδώ.

Θέμα μετακόμισε στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων

Μέλος

This text was not translated, because it is originally in Greek δοκιμη κανω τωρα

Μέλος

Ρυθμίσεις μου εδώ είναι στα ελληνικά, αλλά βλέπω Αγγλικά μηνυμάτων

Απαγορευμένες

Ναι, εσείς και μπορείτε να τις δείτε σωστά - γιατί; Έχω απαντήσει στην πρώτη μου απάντηση Ή μήπως μιλάτε για κάτι άλλο ...
    Θα δείτε μόνο στην ελληνική περίπτωση, όταν AdminCP επιλογή έχει οριστεί σε αυτόματη ανακατεύθυνση ή όταν το επιλέξετε χειροκίνητα από σημαίες στην κορυφή.

Μέλος

plz να μου πει ακριβώς τι έχω να θέσει ίσως μετά ένα screenshot. Θέλω χρήστης που επιλέγει lang από usercp να ανακατευθύνει σε ότι lang. i dont επιτρέπουν σημαίες για reg χρήστες thanx

Απαγορευμένες

AdminCP -> VBET -> Διάφορα -> Ανακατεύθυνση σε γλώσσα χρήστη
    Χάρη σε αυτή την επιλογή μπορείτε να ανακατευθύνει τους χρήστες σε προεπιλεγμένη γλώσσα του περιηγητή τους και αυτή η ρύθμιση είναι ανεξάρτητη από το «UserCP» ρύθμιση, η οποία χρησιμοποιείται για τους σκοπούς της μετάφρασης (έχω περιγράψει ήδη στην πρώτη απάντησή μου)

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off