Može li biti način da nam omogućiti da sortiranje zastave na način želimo ih da se pojavljuju u adminCP, mislim kao opcija?
Može li biti način da nam omogućiti da sortiranje zastave na način želimo ih da se pojavljuju u adminCP, mislim kao opcija?
Mislim da je moguće. Gdje bi trebali biti uključeni - za sva mjesta gdje su zastave prikazuju (drop-down menu, zastave, obrazac za prijavu)?
Yep, svugdje će biti super.
Gdje je ta opcija u 3.3.1? To je pitanje u studenom pa sam pogađate da je idući u biti uključeni kao što si rekao.
Bok. Ne to nije uključeno još. Žao nam je - mi napravili 3.3.0 release brže da je planirana i 3.3.1 je bio samo kukac popravljajući izdanje.
Dok ne uključuju zastave sortiranje u službeni release možete koristiti ovo rješenje:
1. Otvaranje / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php
2. Find:
3. Promjena redoslijeda parova.Code:$vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');
Još jednom žao da nije bio uključen još
Oh, vidim. U redu onda. U svakom slučaju, hvala za privremeno rješenje.
Pitam se o uspješnosti pitanja - sortiranje svaki put nije učinkovita. Kad smo promijeniti samo promijeniti to u kodu. Razumijem da to nije lijepo za promjenu koda, ali je puno bolje za performanse i čini se da nije mnogo korisnicima stvarno treba razvrstati svoje zastave Admin CP.
Mogu promijeniti svoj status ponovno u "U obzir". Ako netko drugi također treba ga konfigurirati Molim Vas, dajte svoj glas ovdje. Ako je to stvarno potrebno mi ćemo ga podržati. Ako to nije potrebno za više korisnika, mi ćemo ostati na brzo popraviti rješenje. Je li u redu za vas Cybershaolin?
Nema odgovora ni drugi glasovi - tako da u ovom trenutku ovaj zahtjev se smatra odbijenim, a podržani samo kao jednostavan kod izmjene.