Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: vBET prilikom registracije na vB4 koristi tablice

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation vBET prilikom registracije na vB4 koristi tablice

Bok

U obrazac za registraciju na vBulletin 4.x serije vBET koristi tablice za jezik opcije za izabrati iz.

vB4 je stol slobodan, a osim bug koji jedan jezik opcija se nalazi na lijevoj strani mjestu gdje je samo postavka imena bi trebao biti to ne bi trebalo koristiti tablice.

Ne mogu pronaći predložak ili kod dijela gdje je "vbet_language_options" je definiran tako da mogu mijenjati sebe.

Molimo unesite popraviti koja ne koristi tablice za vB4

Puno hvala

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

Zapravo generacija zadani jezik opcija za prijavu je Hard-kodirano u / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php u funcition vbet_register_form_complete.

Korištenje odgovarajuće strukture HTML nije bug. To je također nije problem jer sve radi u redu. Tako sam premjestiti to značajka zahtjeve sekciji.

Imajte na umu da je najbolja stvar za korištenje pravi alat za pravi posao. Predstavljamo jezika u stupcima i za to tablice su pravi alat. Nema apsolutno ništa krivo u tome, to je u redu.

Također nije istina da vBulletin 4.x je bez tablica - koristi ga puno. Samo molimo idite na Admin CP i predloške za izgled <Stol...

U ovom trenutku ovaj zahtjev za promjenu je odbačena kao promjenu koja daje dodatnu vrijednost. Ako imate konkretnih prijedloga kako želite da ga možemo to uzeti u obzir ponovno. Ipak imajte na umu da se odgovarajuće korištenje HTML struktura nije bug

Član
    Registracija
    Listopada 2009

99% svih styling u korisničkom frontendu ne koristi tablice.
    U obrazac za registraciju samo vBET dio koristi tablice.
    vBulletins registracije opcije su sve prikazane putem CSS.

Osim toga, to je još uvijek bug koji jedan jezik opcija je prikazana na lijevoj
    gdje je samo naslov postavljanje bi trebao biti.

Ako ne razmislite o uklanjanju korištenje tablica barem riješili prikaza pitanje
    jedan jezik beeing prikazan na lijevoj strani ispod postavke ime.

Vidi ovdje za demo problema: Bei Patientenfragen.net - wir haben die Antworten registrieren

Hvala

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da se prikazuje kao što je ovaj u svrhu. Većina korisnika koristiti sve 52 jezika i žele ga prikazati u stupcima 4, tako da smo ga prikazati u cijelosti dostupan prostor kako bi se uklopiti tamo.

U svakom slučaju - mi ćemo provjeriti kako će izgledati kada će biti smješteni samo u 2. stupac (kao što druge opcije i opisi) i najmanje mi ćemo vam pružiti savjete kako to promijeniti

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala Vam.

Obličje naprijed to popraviti.

Ja sam perfekcionist kada je u pitanju moj forum i nešto malo ovako smeta mi puno

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pozdrav starBug,

Imam savjet za vas. Trebali bi staviti naš stol u <div class="rightcol"> </ div>

Što trebate učiniti?
    1. napraviti kopiju ove datoteke: Forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. Traži u ovoj datoteci
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. u ovu funkciju pronaći:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    i zamijeniti sa:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. u ovu funkciju pronaći:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    i zamijeniti sa
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    Uređeni
    izgleda dobro sada, tako će biti uključena u sljedećoj relase

Hvala
    Zadnji uredio kamilkurczak; 10-11-10 na 15:30.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •