Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Promjena jezika u usercp ali drži link u url, nakon

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Question Promjena jezika u usercp ali drži link u url, nakon

Kod zamjene forumu jezik usercp na nekom drugom jeziku, neka kažu ovaj primjer:

Sada: engleski
    Promjena za francuski
    Promjena natrag na engleski

Kada spašeni, preglednik URL čuva dodajući stare lang = fr na kraju ili URL-a (ili u ovom slučaju, ovdje na forumu, drži ovo: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Je li to bug?

BTW zašto je to drugačije ovdje? Ovdje smo dobili forum / FR i na moj forum smo dobili lang = fr na kraju URL-a?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Kod zamjene forumu jezik usercp na nekom drugom jeziku, neka kažu ovaj primjer:

Sada: engleski
    Promjena za francuski
    Promjena natrag na engleski

Kada spašeni, preglednik URL čuva dodajući stare lang = fr na kraju ili URL-a (ili u ovom slučaju, ovdje na forumu, drži ovo: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Je li to bug?

BTW zašto je to drugačije ovdje? Ovdje smo dobili forum / FR i na moj forum smo dobili lang = fr na kraju URL-a?
    Ja ću provjeriti to je nešto, ali s kolačićima - hvala za obavijest.

O obliku URL - Idi na VBET -> admin CP -> glavni i vidjeti što ste postavili za Prijevod linkovi tip

Registracija
    Listopada 2009

Ispravljena - bit će uključeni u 3.1.3

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Pa ja još uvijek sastati ovaj problem koristeći 3.2.2. Tako da prbably zadržati ovu otvoren umjesto Zatvoreno ...

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Pa ja još uvijek sastati ovaj problem koristeći 3.2.2. Tako da prbably zadržati ovu otvoren umjesto Zatvoreno ...
    Nažalost to je ispravljen i testiran u 3.1.3, možda ćemo korigirati nešto slično.

Molimo, recite mi ne možete vidjeti ovaj bug na našem poslužitelju. Ako ne molimo PM me URL foruma.
    Zadnji uredio vBET; 28-11-09 na 21:39.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ne čini se da je u redu, ali ovdje koristite vbSEO linkove direktorije ovdje, pa ja stvarno ne mogu uspoređivati jer je na mojoj strani, mogu koristiti "jezik = hr" uzorak.

Registracija
    Listopada 2009

A to je vrlo korisne informacije za nas. Mi ćemo testirati ga nema tu konfiguraciju na naše testiranje poslužitelju.

Također - preporučujemo da promijenite svoj uzorak za SEO konsenzus. Imajte na umu da ne morate koristiti vBSEO - vBET podržava čak i za sirovi vBulletin veze (i dodati u 3.3.0 će također veze prijevod za FREE SEO mod - općeg SEO).
    Zadnji uredio vBET; 29-11-09 na 16:08.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ja ne koristite vBSEO i moje postavke odražavati ovu. Hvala za uzimanje vremena da pogledate ovu.

Registracija
    Listopada 2009

Naravno. Još jednom možete imati lijepe SEO veze za prevođenje (tj. /en/) bez vBSEO-a, učinili smo ga konfigurabilnim kako bismo vam omogućili da donesete odluku

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ne treba mi. Zbog toga ga ne koristim, a konfiguracija VBet-a to odražava. Zbog toga sam prijavio stvarni problem s "language=en" u ovoj određenoj niti.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •