Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Keitimas kalba usercp, tačiau išlaiko nuorodą URL po

Question Keitimas kalba usercp, tačiau išlaiko nuorodą URL po

Keisdami forumą kalbos į kitą kalbą usercp Tarkime, šiame pavyzdyje:

Dabar: english
    Prancūzijos keitimas
    Pakeitus atgal į anglų

Išsaugoti, naršyklės URL nuolat pridedant senų lang = fr pabaigoje arba bet URL (arba šiuo atveju, čia jūsų forume, palaiko šį: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Ar tai klaida?

BTW, kodėl čia jis skiriasi? Čia mes gauname forumas / fr ir mano forume mes gauname lang = fr URL pabaigoje?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Keisdami forumą kalbos į kitą kalbą usercp Tarkime, šiame pavyzdyje:

Dabar: english
    Prancūzijos keitimas
    Pakeitus atgal į anglų

Išsaugoti, naršyklės URL nuolat pridedant senų lang = fr pabaigoje arba bet URL (arba šiuo atveju, čia jūsų forume, palaiko šį: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Ar tai klaida?

BTW, kodėl čia jis skiriasi? Čia mes gauname forumas / fr ir mano forume mes gauname lang = fr URL pabaigoje?
    Aš patikrinti ji kai kuriuos, bet su sausainiais - ačiū už pranešimas.

Apie forma URL - eikite į Admin CP -> vBET -> Pagrindinis ir pamatyti, ką jūs turite nustatyti Vertimo nuorodos tipas

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ištaisyta - bus įtrauktos į 3.1.3

Na aš vis dar susiduriate su šia problema, naudojant 3.2.2. Taigi jūs prbably kad tai atvira, o ne uždaro ...

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Na aš vis dar susiduriate su šia problema, naudojant 3.2.2. Taigi jūs prbably kad tai atvira, o ne uždaro ...
    Atsiprašome ji buvo ištaisyta ir išbandomi 3.1.3, galbūt mes ištaisyti kažkas panašaus.

Pasakykite man, matote šią klaidą mūsų serveryje. Jei ne, prašome PM man savo forumo URL.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 28-11-09 prie 21:39.

Ne atrodo, Gerai čia, bet jūs naudojate vBSEO Nuorodų katalogai čia, kad aš tikrai negali palyginti, nes mano pusėje, aš naudoju "kalba = lt" modelis.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ir tai mums labai naudinga informacija. Mes jį išbandyti mūsų bandymų serveryje ne ši konfigūracija.

Taip pat rekomenduojame pakeisti savo įprotį tinkama SEO sutarimu. Atkreipkite dėmesį, kad jūs neturite naudoti vBSEO - vBET jį palaiko net žalio vBulletin nuorodos (3.3.0 bus parama, taip pat su nuorodomis vertimas NEMOKAMAI SEO mod - Zoints SEO).
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 29-11-09 prie 16:08.

Aš nenaudoju vBSEO ir savo nustatymus tai atspindi. Ačiū, kad radote laiko pažvelgti į šią.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •