Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 19

Thread: Wiki u sub katalog pitanja

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Wiki u sub katalog pitanja

OK, ja sam wiki u pod direktorij www.xxxxxxx.com / wiki, Moje forumi su u www.xxxxxxx.com / Forum.

Ja sam pokušavao da se integriraju u prijevodu MediaWiki koji dijeli moju prijavu info sa foruma trenutno.

Vidim sljedeće DB pogreške prilikom ispitivanja:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Bilo koji ideja gdje se mogu pogledati? Pročitao sam svaki prijedlog ste dali drugima o tome kako da se integriraju. Problem je u tome da ja jednostavno nemam pojma što trebam rješenje.

Hvala

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

To je potpuna poruka o pogrešci? ako ne, molimo vas da zalijepite ovdje potpuni jedan.

Također možete optimizirati DB tablice. to učiniti samo ići na admincp-> maintence-> popravak / optimizirati stolova-> chect sve> i kliknite nastaviti

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    To je potpuna poruka o pogrešci? ako ne, molimo vas da zalijepite ovdje potpuni jedan.

Također možete optimizirati DB tablice. to učiniti samo ići na admincp-> maintence-> popravak / optimizirati stolova-> chect sve> i kliknite nastaviti
    To ne piše u tablici je oštećen ... kaže nevažećim SQL. Najvjerojatnije zbog nešto nije u redu s prerade za wiki pod dir ili nepotpune integraciju s wiki.

Siguran sam da sam nešto nedostaje i tražite korake trebam za moj integracije.

Ja sam uzimajući pogrešaka na forumu sama.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Halo? To ne može biti da je teško za vas dečki dijagnosticirati.
    Zadnji uredio Smaug; 07-10-10 na 00:12.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Istina je da je teško dijagnosticirati - nema bilo kakve pogreške, niti broj poruka o pogrešci. To je razlog zašto Kamil vas pitati to je pun pogrešaka komunicirati ili je bilo nešto uklonjen od tamo.

Bez poruka o pogrešci smo slijepi ovdje ... Možete li pronaći više informacija o tome, u primjeru u logove?

Registracija
    Listopada 2009

Također - kao što sam shvatiti da se događa samo za wiki. Za normalnu stranice ne. Koristite li tablicu prefiksa?

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Također - kao što sam shvatiti da se događa samo za wiki. Za normalnu stranice ne. Koristite li tablicu prefiksa?
    Neispravan SQL je pogreška.

To je ono što je došao u e-mail, nemam broj pogreške.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki tablice sve počinju s "mw_", sve ostalo za web, nema prefiks. Ja vidim gore, gdje je rekao: "izvana = true" dva puta. Ja ću gledati na prerade.

Znam za činjenicu da je moj provedba je ljepušan velik dio pogodak u kojoj upute za korištenje integrirati wiki. Ono što želim znati je ono što tvoje postove se odnosi na mene. Da li MediaWiki korištenje globalne završena? Ja stvarno ne znam, kako bih biti u mogućnosti reći da?

Hvala vam na vašem vremenu

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

26 sata čekić **********

Postoji li naknada mogu platiti za prioritet odgovora?

Hvala

Registracija
    Listopada 2009

Jako mi je žao za kašnjenje. Ne uzeti plaćanja za prioritet odgovora. Mi smo štand (mene i Kamil) gdje na forumu u četvrtak i petak - jednostavno nije odgonetnuti tko će se brinuti o ovom pitanju. Ja dodati neke pitanje staviti više svjetla, Kamil iako da sam uzeo ovaj slučaj ... Oprostite. Mi ćemo to učiniti bolje sljedeći put. Također se nadam da ćete biti sretni znajući, da ćemo početi tražiti još jedan zaposlenik za brigu o kupcima (ovaj vikend ili sljedeći tjedan će se pojaviti oglas)

Vi ćete znati da je integrirani mod koristi global_complete jer stranicama neće biti preveden. Linkovi s jezikom kod wil posao, ali stranica neće biti preveden. Ako se takva stvar dogodi onda molimo primjenjuju savjeti za modove koji ne podržava global_complete. To se može dogoditi samo za modove koje stvara vlastitu stranicama potpuno ignorirati i vBulletin arhitekture.

O MySQL pitanje - još uvijek smo slijepi. Mislio sam da bi mogao biti prefiks problem, ali ga ne koriste za vBulletin. Bez dodatne informacije o tom pitanju ne možemo reći što je to. Molimo kontaktirajte s MySQL podršku i zapitati zašto vaše poruke nemaju broj pogreške, niti opis pogreške. Također - Jeste li provjerili MySQL trupaca? Možda će se više o tome.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post

Vi ćete znati da je integrirani mod koristi global_complete jer stranicama neće biti preveden. Linkovi s jezikom kod wil posao, ali stranica neće biti preveden. Ako se takva stvar dogodi onda molimo primjenjuju savjeti za modove koji ne podržava global_complete. To se može dogoditi samo za modove koje stvara vlastitu stranicama potpuno ignorirati i vBulletin arhitekture.
    OK, to nije mod za vBulletin, MediaWiki se stajati sami. Samo link na moj forum je ovaj mod od vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org forum

Budući da sam koristeći ovaj mod na "most" korisnika sjednice, ja sam još uvijek pitate ako globalno potpuni je u upotrebi i na taj način još uvijek zbunjeni o tome što implementacija točna.

O MySQL pitanje - još uvijek smo slijepi. Mislio sam da bi mogao biti prefiks problem, ali ga ne koriste za vBulletin. Bez dodatne informacije o tom pitanju ne možemo reći što je to. Molimo kontaktirajte s MySQL podršku i zapitati zašto vaše poruke nemaju broj pogreške, niti opis pogreške. Također - Jeste li provjerili MySQL trupaca? Možda će se više o tome.
    Nema pogreške prijavljeni MySQL, JA pravedan provjeriti otvaranjem pogreške dnevnik koji je naveden u my.cnf.

To je valjan iskaz.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Odaberite je u nedostatku. Da li one tablice i polja izgledaju ispraviti za vas? Gdje je taj odabir se zove iz?

Hvala vam na pomoći

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •