Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Samo se potvrđuje za nadogradnju postupak

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Samo se potvrđuje za nadogradnju postupak

JA pravedan potreba za pojašnjenjem nadogradnju postupak na VBet

Im trenutno trčanje VB3.8.1, s vbseo 3.5.2 i vbet 2.3.10
    Ja ću biti nadogradnje na vbet 336 (dati ili uzeti točku tu i tamo)

Prema uputama

Ubiti prepisati htaccess pravila u
    Deinstaliraj 2.3.10

Update vbseo datoteke s uredio one (će forum i dalje funkcionirati, dok se to dogodi)
    Postaviti sve datoteke vbet
    Uvoz proizvoda i mijenjati po potrebi

Što nam još trebaju ključ Google API?

U bilo kojoj fazi u gornjoj update foruma prestati raditi dok se ne promjene su potpuni ili će to raditi sve na putu kroz postupak nadogradnje

Koja verzija htacess prepisati pravila, mi koristiti s VBSEO?

Jedno drugo pitanje. Ako sam postaviti korisnik se kao španjolski jezik zadani
    Mogu li se RSS od lokalnih novina, postavljati ih kroz koje korisnik i postova prikazuju u mojim zadani jezik na forumima kao što su engleski

Žao nam je da se bol s gore, JA pravedan trebate imati stvari jasne u glavi, plus im patnje s čovjeka gripe, koje ne pomažu funkcioniranje mozga u cijelosti

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Prvo deinstalirajte potpuno besplatnoj inačici (uključujući i uklanjanjem. Htaccess pravila). Tada molimo vas instalirajte plaćen jedan. I onda integrirati u vBSEO. Tako vBSEO integracije postavljen na kraju.

Google API ključ nikada nije obvezno, ali Google cijeniti kada ga koristite. Dakle, mi savjet kako ga koristiti. Imajte na umu da kada deinstalirate besplatnu verziju sva vaša konfiguracija će nestati. Na taj način možete kopirati, pase na Google API ključ za neke privremene datoteke.

Forum bi trebao raditi cijelo vrijeme. Naravno prevedene linkovi neće raditi u međuvremenu između deinstalirati staru verziju i kompletan instalirati i integrirati novu. Ipak normalno stranice će biti u redu

Pravila za plaćeni verziju koju ćete naći u vBET paket. Također u opisu parametara prelaska na SEO vode naći ćete link na tih pravila (morate mijenjati ako forum koristi sub-imenik, pa vas molimo samo jelen upute koje se nalaze tamo).

U ovom trenutku vBET podržava prijevod samo odlaznih RSS kanala. Već smo zahtjev za istaknutom snimkom kako bi podržao i prijevod dolaznih RSS kanala i kao sjećam da je prihvaćena (još uvijek nema datum izlaska planiran za ovo).

Nadam gripe će otići brzo Samo pitajte kada želite. Sve je dobro opisan i mi ćemo odgovoriti na pitanja kada se oni došli. Dakle, možete koristiti naše besplatne online podršku, ili čak samo kako bi instalaciju usluge za $ 30 i ostaviti posao za nas

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Živjeli za to Michael.
    Način čitanja je ne VBSEO kod promjene prvi ili ništa raditi, uključujući i admincp
    Onda upload i montaži vbet
    Tako njegov slučaj instalirati vbet, zatim vbseo promjene prije radi bilo uključivanja bitova

Hvala za pomoć i mene stavljajući ravno na ovom

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To je bila stara procedura - prvo vBSEO promjene, a zatim vBET instalacija. Pronašli smo način da to promijenimo, jer previše klijenata nije pročitalo upute za instalaciju Stvarno jedan je sigurnije

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Dodao sve datoteke, napravio vbseo promjene itd.
    Kad sam omogućiti proizvoda, ja se ne prikazuju tekst na forumima na sve
    U admin cp, pokušate spremiti promjene, upišite serijski broj i sl. i ništa štedi.
    Kliknete na Spremi i dohvati prazan zaslon

Imao sam isključiti proizvoda u sadašnjosti

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Pronađeno da sam morao isključiti proizvoda, spremite izmjene. Postavljanje jezika itd.
    Zatim ponovno omogućiti proizvod da biste dobili sve što rade
    Sve izgleda kao da se radi u redu sada, iako

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •