Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 14

Thread: Korisnici objavljivanja u različitim jezicima

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Korisnici objavljivanja u različitim jezicima

Bok Možete li mi reći, ako korisnik radnih mjesta u kažu nizozemski nakon pregledavanja foruma na nizozemskom kad vidim post će biti na engleskom jeziku?

Također koliko više baza podataka korištenja ili tablica baze podataka postoje?

Je li dodatnih opterećenja na poslužitelju?

Je li to sigurno SEO?

Može Svi prijevodi se automatski, tj. sve Španjolski uvijek će ga vidjeti na španjolskom svih ruskih uvijek će ga vidjeti na ruskom ********** itd?

Pozdrav,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok, vBET može prepoznati poruke jezik (konfigurirati). Dakle, ako korisnik piše žuriti poruku u bilo kojem podržani jezik, zatim vBET će prepoznati svoj jezik (pomoću Google), a zatim automatski ga neproziran u odgovarajućim bbcodes.

vBET stvara nove tablice cache memorije, ali je bez promjena u rodnom vBulletin tablice.

Naravno, tu će biti dodatni teret - da nije preveden magično Još uvijek dodatno opterećenje bit će samo za prevedene stranice - za normalne stranice vBET samo oglasne zastavice.

To je SEO sigurno. vBET podržava prijevode URL-ova. Dakle, ako imate vB3 i vBSEO ili vB4 (s vBSEO ili pomoću vB4 prijateljskih URL-ova), tada će vaši URL-ovi biti prevedeni

Cijeli prijevod automatski

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Test:
    Moje ime je Simon, ja sam ne budala
    Original text

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

I onda valjda im pitate se to može pokrenuti bez zastave na vrhu ili odabir jezika padajućem?
    Želim posjetitelji moje stranice automatski da bi vidjeli site u jeziku (pod pretpostavkom da svojim preglednicima su postavljene na njihove zemlje standard) bez potrebe da kliknete gumb ili nešto što ne želim da se zastave ili padajući, ali u post je korisno, imam i prilagođeni kod bb taj analiziran kroz zasebnu php datoteku koristeći regex će to biti problem?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Test 2:
    Moje ime je Simon, nisam glup! uredi za dual jezični ispit
    Original text
    Volio sam ovaj test
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 01-10-10 na 14:30.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ja Dok kao mod (i testovi Ive učinjeno) Bojim se da je vrijeme podrška odgovor je vrlo slaba, sam objavio jučer u 14:14 (GMT) i još uvijek nema odgovora 19 sati kasnije!

To ne daju mi povjerenje za kupnju.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Dođite na momci 30hrs sada od odgovora, želite li prodati ove stvari ili ne?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    I onda valjda im pitate se to može pokrenuti bez zastave na vrhu ili odabir jezika padajućem?
    Želim posjetitelji moje stranice automatski da bi vidjeli site u jeziku (pod pretpostavkom da svojim preglednicima su postavljene na njihove zemlje standard) bez potrebe da kliknete gumb ili nešto što ne želim da se zastave ili padajući, ali u post je korisno, imam i prilagođeni kod bb taj analiziran kroz zasebnu php datoteku koristeći regex će to biti problem?
    Zadnji put postavljanja onda neću gnjaviti kupiti to, ali jednostavno instalirati Google programeri jQuery verzija jednostavno prevesti stranice!

Molimo Vas da odgovorite moje querie iznad i sljedeće, ako je moguće:

Imam vbseo i vbseo site map postoji ništa više trebam napraviti nakon kupnje ovaj mod (s obzirom da sam ikada dobiti odgovor ovdje) kako bi provjerili da je sve radi?

Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Imajte na umu da je naša usluga nije 24 / 7. U radnih dana smo svakodnevno. Vikendom obično previše, još uvijek to može biti ne tako često. Također imamo kupaca iz cijelog svijeta, pa ponekad vrijeme odziva je pod utjecajem vremenske razlike (obično spavamo noću ).

Žao nam je za to kasno odgovor. Imajte na umu da Kamil (naše osoblje tip) samo se vratio s odmora, tako da od ponedjeljka ćemo se vratiti na bolje vrijeme odziva

Također, u ovom slučaju - ja samo propustiti na vaše pitanje, jer je fallowed za testiranje poruke. Kada sam došao ovdje vidio sam samo test, a nije stavio pozornost na poruku prije nego što je (i je poslati minutu nakon minutu). Žao nam je - to je bio moj pogreška. Čak i sada sam zbunjena o čemu se radi i došao natrag na početku ovog razgovora kako bi saznali zašto pišete o nekim 30 sati, kada sam bio ovdje, a jučer nije bilo ničega upućene meni. Sada znam da nije bilo ništa što sam primijetio - Nedostaje mi svoju poruku dovesti u zabludu od strane fallowing testa poruke. Još jednom molimo da se moje isprike.

Odgovarajući na pitanje možete potpuno onemogućiti zastave i postaviti opciju za preusmjeravanje korisnika automatski njihovim jezicima temeljeći na postavkama preglednika (vBET koristi zaglavlja poslati preglednik za to). Ipak to nije savjetovao:
    1. Po defaultu Google neće vidjeti dodatne stranice. To će, ako dodate one u kazalo. Ako ne učinite, onda te stranice neće biti indeksirana, tako da nećete dobiti dodatni promet od novih mjesta - ljudi jednostavno neće saznati da je
    2. Korisnici mogu doći iz ne njihova računala. Tj. ako je netko iz Poljske, ali će ići na forum od nekih internet caffe u Engleskoj, a zatim preglednik će reći da vBET jezik bi trebao biti engleski. Onemogućavanjem zastave nećete dati priliku korisnika za promjenu jezika.

Custom bbcodes ne bi trebao biti problem ako su to stvarno bbcodes. Već smo imali problema s jednom mod koji je koristeći svoje "bbcodes", ali pitanje je, jer oni stvarno nisu koristili BBCode - samo tekst koji su sami raščlaniti. Imajte na umu da BBCode je ne samo tekst u [] pregledavan pomoću regularnih izraza. BBCode je poseban znak koji je registriran u vBulletin motor i to je raščlaniti vBulletin motora (morate dodatak odgovarajućih kuke). Ako ne koristite ga na taj način, onda stvarno nemate BBCode, samo posebnom oznakom prepoznaje svoj kôd. U tom slučaju možete imati problem. Budući da u tom slučaju nije BBKod, tako da neće biti pregledavan pomoću vBulletin i kada Lang BBCode će biti analiziran, to će se tekst prevesti s posebnim oznakama koje se ne bbcodes čak i ako se unutar [] (jer vBulletin nije to prepoznati pa samo ga ostavite) - tako da ovaj tekst će biti poslat za prevođenje, i Google može slomiti posebnim oznakama (npr. stavljanjem razmak prije zatvaranja]).
    Zadnji uredio vBET; 02-10-10 na 22:47.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Zadnji put postavljanja onda neću gnjaviti kupiti to, ali jednostavno instalirati Google programeri jQuery verzija jednostavno prevesti stranice!

Molimo Vas da odgovorite moje querie iznad i sljedeće, ako je moguće:

Imam vbseo i vbseo site map postoji ništa više trebam napraviti nakon kupnje ovaj mod (s obzirom da sam ikada dobiti odgovor ovdje) kako bi provjerili da je sve radi?
    Upravo sam odgovoriti na Vaše pitanje kada je napisao ovaj

O vBSEO - da, morate se integrirati. Dobro je opisan u datoteci readme. Ova integracija potrebna je da biste mogli prevesti svoje URL-ove
    Također možete integrirati s Generator Sitemapa, da su URL-ova prevedene stranice uključeni u kazalo. To nije nužno (ako imate zastave, Google će naći te stranice ionako, još uvijek se može uzeti više vremena u takvom slučaju).
    Zadnji uredio vBET; 02-10-10 na 23:12.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •