Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 14

Тэма: Карыстальнікі размяшчэння на розных мовах

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Карыстальнікі размяшчэння на розных мовах

Прывітанне не маглі б вы сказаць мне, калі карыстачу паведамленні, скажам, галандскі пасля прагляду форума на галандскай мове, калі я бачу пасаду ён будзе на англійскай мове?

Акрамя таго, наколькі больш выкарыстанні базы дадзеных або табліцы базы дадзеных існуюць?

Ці ёсць дадатковую нагрузку на сервер?

Гэта SEO бяспечна?

Можа ўсё пераклады быць аўтаматычным, то ёсць усе іспанскі заўсёды будзеце бачыць гэта па-іспанску ўсе Расея заўсёды будзе бачыць яго ў Расеі ********** і г.д.?

З павагай,
    Сайман

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне, vBET можа распазнаваць мову паведамленні (наладжваецца). Такім чынам, калі карыстач піша паведамленне спяшацца на любым падтрымоўваным мове, то vBET пазнае яго мова (з дапамогай Google), а затым аўтаматычна непразрыстай яго ў адпаведны BBcodes.

vBET стварае новыя табліцы кэша, але не ўнеслі змяненняў у родным табліц форуму.

Ёсць, вядома, будзе дадатковая нагрузка - гэта не перакладаецца чароўна

Усяго аўтаматычнага перакладу

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Text automatically translated from: Spanish to: Belarusian
    Translated text
    Тэст:
    Мяне клічуць Сымон, я не дурань
    Original text

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я думаю, то ім прасіць гэта можа быць запушчана без сцягоў уверсе або выбару мовы выпадальнага?
    Я хачу наведвальнікі майго сайта аўтаматычна праглядаць сайт на сваёй мове (пры ўмове іх браўзэры ўсталяваныя на стандартныя сваёй краіны), не трэба націскаць кнопкі або што-небудзь, як я не хачу мець сцягі або выпадальны, але ў пост карысна, я таксама карыстацкі код BB Thats апрацоўвацца асобным файле PHP выкарыстаннем рэгулярных выразаў ці будзе гэта праблемай?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Text automatically translated from: Spanish to: Belarusian
    Translated text
    Тэст 2:
    Мяне клічуць Сымон, я не дурны! рэдагавання для падвойнага моўнага тэсту
    Original text
    Мне спадабаўся гэты тэст
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 01-10-10 у 14:30.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У той час я, як мода (ну тэсты верб зрабіць) я баюся, падтрымку падчас адказу вельмі дрэннае, я адправіў ўчора ў 2:14 вечара (GMT) і да гэтага часу няма адказу 19 гадзін!

Ён не дае мне ўпэўненасць, каб купіць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Гэй, хлопцы 30hrs тых часоў, як адказ, вы хочаце, каб прадаць гэтыя рэчы ці не?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Я думаю, то ім прасіць гэта можа быць запушчана без сцягоў уверсе або выбару мовы выпадальнага?
    Я хачу наведвальнікі майго сайта аўтаматычна праглядаць сайт на сваёй мове (пры ўмове іх браўзэры ўсталяваныя на стандартныя сваёй краіны), не трэба націскаць кнопкі або што-небудзь, як я не хачу мець сцягі або выпадальны, але ў пост карысна, я таксама карыстацкі код BB Thats апрацоўвацца асобным файле PHP выкарыстаннем рэгулярных выразаў ці будзе гэта праблемай?
    Апошні раз пытацца то я не буду турбавацца, каб купіць гэтую ўстаноўку, але простыя Google распрацоўнікі JQuery версіі проста перакладаць старонкі!

Калі ласка, адкажыце на мой querie вышэй і наступныя магчымасці:

Я vbseo і vbseo карта ёсць што-небудзь дадатковыя мне трэба зрабіць пасля куплі гэтага мода (улічваючы, што я калі-небудзь атрымаць адказ тут), каб пераканацца, што ўсё працуе?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень. Звярніце ўвагу, што наш сэрвіс не 24 / 7. У працоўныя дні мы кожны дзень. У выхадныя звычайна занадта, усё яшчэ можа быць не так часта. Таксама ў нас ёсць кліенты з суцэльнага свету, так што часам час водгуку залежыць ад розніцы ў часе (як правіла, мы спаць па начах ).

Выбачайце за гэтак позні адказ. Звярніце ўвагу, што Каміль (нашы супрацоўнікі хлопец) толькі што вярнуўся з адпачынку, так што з панядзелка мы вернемся лепш час водгуку

Акрамя таго, у дадзеным выпадку - я проста сумую на ваша пытанне, таму што гэта было fallowed на тэставае паведамленне. Калі я прыехаў сюды, я бачыў толькі тэст і не ставіў увагу на паведамленне, перш чым яна (як было адправіць хвіліну пасля хвіліны). Выбачайце - гэта была мая памылка. Нават цяпер я быў зьбянтэжаны, што гэта такое і вярнуўся ў пачатку гэтай размовы, каб высветліць, чаму вы пішаце пра нейкія 30 гадзін, калі я быў тут ўчора, і не было нічога ў мой адрас. Цяпер я ведаю, што не было нічога, што я заўважыў - Мне не хапае вашага паведамлення зман наступную тэставае паведамленне. Яшчэ раз прыміце мае прабачэнні.

Адказваючы на пытанне, вы можаце цалкам адключыць сцягі і ўсталяваць опцыю аўтаматычнага перасылак карыстачоў на сваю мову на аснове іх налады браўзэра (vBET выкарыстоўвае загалоўкі адправіць па браўзэра для гэтага). Тым не менш гэта не рэкамендуецца:
    1. Па змаўчанні Google не будзе бачыць вашыя дадатковыя старонкі. Гэта будзе, калі дадаць тых, у карту сайта. Калі вы гэтага рабіць не будзе, то гэтыя старонкі не будуць індэксавацца, таму вы не атрымаеце дадатковы трафік ад новых месцах - людзі проста не даведаюцца аб тым, што
    2. Карыстачы могуць зыходзіць ад не сваіх кампутарах. Гэта значыць, калі хто-то з Польшчы, але пойдзе на ваш форум ад некаторых інтэрнэт-кафэ ў Англіі, то браўзэр скажа vBET што мова павінен быць англійская мова. Пры адключэнні сцягі, якія вы не дасць карыстачу магчымасць змяніць мову.

Custom BBCodes не павінна быць праблемай, калі такія сапраўды BBcodes. У нас ужо была праблема з адным мод які, выкарыстоўваючы свае ўласныя "BBCodes", але гэтае пытанне, таму што яны сапраўды не выкарыстоўваць BBCode - проста тэкст, у якім яны апрацоўваюцца сябе. Звярніце ўвагу, што BBCode гэта не проста тэкст у тэгі [] апрацоўваецца рэгулярнае выраз. Калі ласка, зарэгіструйцеся спецыяльнага знака, які зарэгістраваны ў рухавіку VBulletin і гэта разбіраецца рухавіка VBulletin (вы павінны убудова для адпаведных гаплікаў). Калі вы не выкарыстоўваеце гэта той шлях, то вы сапраўды не маюць BBCode, проста асаблівы знак прызнаны ў кодзе. У такім выпадку вы можаце мець праблемы. Таму што ў такім выпадку гэта не форум-кодаў, таму ён не будзе разбірацца па VBulletin і калі мову BBCode будзе разбірацца, ён атрымае тэкст для перакладу з вашымі адмысловымі знакамі, якія НЕ BBCodes, нават калі знаходзяцца ўнутры [] (таму што VBulletin не пазнаў яго так проста пакінуць яго) - так што гэты тэкст будзе адпраўлены на пераклад і Google можа парушыць вашы адмысловыя знакі (гэта значыць, паставіўшы прабел перад закрыццём]).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 02-10-10 у 22:47.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Апошні раз пытацца то я не буду турбавацца, каб купіць гэтую ўстаноўку, але простыя Google распрацоўнікі JQuery версіі проста перакладаць старонкі!

Калі ласка, адкажыце на мой querie вышэй і наступныя магчымасці:

Я vbseo і vbseo карта ёсць што-небудзь дадатковыя мне трэба зрабіць пасля куплі гэтага мода (улічваючы, што я калі-небудзь атрымаць адказ тут), каб пераканацца, што ўсё працуе?
    Я проста адказваю на ваша пытанне, калі вы пісалі гэтую

Вы таксама можа інтэгравацца з Sitemap Generator, каб URL-адрасоў для перакладу старонак, уключаных у карту сайта. У гэтым няма неабходнасці (калі ў вас ёсць сцягі, Google знойдзе гэтыя старонкі так ці інакш, усё яшчэ можа заняць больш часу, у такім выпадку).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 02-10-10 у 23:12.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •