PDA

View Full Version: Riješen Veliki problem ... gzip radi samo s vbet invaliditetom ...

pepito69
13-07-10, 20:53
Bok,
Imam mnogo, mnogo problema s VBET nakon speending 185 eura. Molim za pomoć molimo.
Gzip ne radi s vbet omogućen, kad sam s invaliditetom radi opet.
Moj poslužitelj je gzip off, i ja sam vBulletin je gzip om omogućila i sažimanja = 1

To uzrokuje veliki veliki problem na google indeksiranje.
Molimo, prihvaćam vašu pomoć, ali ne kažem da je vaš proizvod radi savršeno s osmijehom, ja sam miran nervious o tome što se dogodilo posljednjih dana.
Hvala

kamilkurczak
14-07-10, 13:49
kako mogu to provjeriti na moj poslužitelj? molimo vas da ga opisati.

pepito69
14-07-10, 21:29
Ne znam, ja sam vas pitati ako imate bilo kakvu ideju ...
Što trebam tražiti?

kamilkurczak
15-07-10, 13:33
ok, ali ja ne znam što to znači "gzip ne radi"

pepito69
15-07-10, 15:30
To znači:

WhatsMyIP.org HTTP kompresija Test (http://www.whatsmyip.org/http_compression/)

I vidjet ćete ...

kamilkurczak
15-07-10, 15:40
Hvala za ovaj URL. Ja ću ga pročitati i pokušati to popraviti.

pepito69
16-07-10, 19:38
TSE ...
Ja riješio problem. Otkrio sam da ako sam onemogućiti datoteka chache za goste, onda VB je gzip djela ponovno. Ovo nije idealno rješenje, ali mi treba gzip najviše.

kamilkurczak
17-07-10, 16:31
Hvala za to, predmemorija za goste je još uvijek beta verzija ..
Ja to primijetio i kad Michał vraća pokušat ćemo to popraviti.
To može biti bug .. pa ću premjestiti ovu temu na bug sekciji.

kamilkurczak
06-08-10, 13:47
halo pepito 69,

Moram reproducirati ovaj problem na mom testu forumu, pa bih želio znati kako vi pokrenuti ovaj GZIP za site?.
Da li gziped vaše stranice vBulletin Opcije -> Cookies i HTTP zaglavlja Mogućnosti
ili
Vaš poslužitelj koristeći SSH mod_gzip ili mod_deflate na vašem poslužitelju?

Hvala, to će mi pomoći.

kamilkurczak
10-08-10, 12:06
Moj poslužitelj je gzip off, i ja sam vBulletin je gzip om omogućila i sažimanja = 1

Ahhh žao prethodno pitanje. ok sam ga pronašao.

vBET
10-08-10, 20:07
Riješiti. Više - kad GZIP uključen vBulletin, a zatim će vBET cache memorije već komprimirana datoteka, tako da će se puno manje prostora na tvrdom disku:)

To će biti uključen u vBET 3.3.5 i 4.2.3 vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1