PDA

View Full Version: Riješen Nije prevođenje iz ništa, ali engleski?

widotcom
04-06-10, 16:35
Utvrde velik prijevoda s engleskog na bilo što drugo ... Međutim, ako se kretati u / forum / es /**********, a zatim poslati na španjolskom, ne pretvoriti Nazad na engleski (ili bilo koji drugi jezik).

Ja sam postaviti:

Prikaži izvornik teksta korisnika: Dodao Javascript

i pokušao druge opcije, ali nitko činiti se to funkcionirati. Siguran sam da je to nešto glupo što sam radiš ....

Također, ja ne vidim prevedena URL-ova, ali ja sam u redu s tim za sada. (Koristeći vBSEO)

kamilkurczak
04-06-10, 22:16
halo,

prvo (o drugi problem) - linkovi koji su prevedeni, morate promijeniti dvije datoteke:
1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
puni upute imate na učiniti-ne-upload mape (readme) - Dio vBSEO integracije (integracija s ostalim modove)

Sada o glavnoj stvari (prijevod): Idite na-> admincp-> vBET-> Google
Predlažem postavljanje povjerenje Google kada dostojan povjerenja u otkrivanju Google Jezik
Možete postaviti razinu povjerenja - Predlažem da postavite 0,1 (10%) u otkrivanju Google Jezik povjerenja
Po defaultu, ako je 0,1 - tako ako Google je barem 10% siguran o poruci jezik onda vBET obilježit će novu poruku tako lang BBCode automatski. Ako Google neće biti sigurni dovoljno - poruka ostaje kao što je i admin mogu ažurirati ručno, ako je potrebno.

potrebno, morate ručno urediti postojeće postove. Morate staviti postojećeg teksta u [lang =] oznake.
sve je opisano ovdje:

widotcom
05-06-10, 00:03
Prevođenje pitanje: Shvaćam, ako želite poslati na španjolskom, mogu biti na bilo kojem jeziku, uključujući zadani, ali mora staviti [lang = es] BBCode oko moj post onda, točno? I onda će sustav automatski prevesti na jezik bez obzira na (jednom sam dodati Lang BBCode)?

ETA: Propušteni jedan korak na vbSEO upute ... to sve radi sad .. HVALA ******

Jedna stvar manje i sam pitate ako je to u redu .. gleda na nit sad .. Naslov je:

Realmente bueno nueva característica .

URL uključuje naglaskom ja ... je da je u redu u google i sl.?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/

kamilkurczak
07-06-10, 15:25
halo,

to nije ok (caracter% C3% ADstica)

Pleae bi bili sigurni da ste napravili sve potrebne konfiguracije vBulletin (i vBSEO ako imate) opisanim u ReadMe.html u instalacijski paket. Ako ne onda možete imati problema s nekim jezicima znakova.

prevođenja problem: ako ste postavili "Povjerenje Google kada je rezultat dostojan povjerenja" novih postova automatski će se staviti u Lang BBCode, ali morate odmagliti stare postove u ovom oznaku.
Ako pišete na forumu materinjem jeziku ovaj tekst neće biti upakiran u oznaku.

kamilkurczak
10-06-10, 09:35
oh, žao mi je ..

To nije problem. Pokušajte provjeriti ovaj link u drugom pregledniku (Opera, Firefox),
treba prevesti ispravno.
To je preglednik problem. Google indeksira ovaj link ispravno (s slovom).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1