PDA

View Full Version: Riješen MSG chatbox EVO

nectons
05-11-09, 03:49
Kupio sam msg chatbox Evo i prekrasnog programa. No, na žalost, ne radi kada je prijevod. Zašto je to; Je li Ajax? Kad sam se okrenula grčkog jezika u chatbox radova normalan opet.

vBET
05-11-09, 04:32
Postoje tisuće Mods za vBulletin. Mi ćemo podržati najčešći i povećati broj podržanih Mods u skladu s mogućnostima. To je potrebno vrijeme, a ponekad i mogućnost od 2. strane (drugi mod).

To može biti AJAX, ali ne mora (vBET podržava AJAX urednika za vBulletin, ali to je integriran sa svakim urednik posebno - to je zbog arhitekture vBulletin).

Molimo pišite na lice zahtjeva, novi zahtjev za potporu ovaj mod. Također priložite tu sve potrebne informacije o stvarnom ponašanju i link na mod mjesto (ako se ne smije tek postavljati linkove, a zatim ga poslati u pm).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations