View Full Version: Riješen vbet povredi sigurnosti
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Ja sam trčanje vbet i 4.0.3
Čini se js virus preusmjeriti dobio u od vbet.
Ja ću provjeriti to brzo. Što virus misliš i kako pretpostavljam da je dobio od vbet?
pokušavamo pomoći vam gospodine .. Očito to nije tvoja krivica! Ali ako možete pomoći pronaći daleko od ove opet događa da bi bilo cool.
hvala
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Ja sam trčanje vbet i 4.0.3
Čini se js virus preusmjeriti dobio u od vbet.
Provjerite link iznad, svoju prilično očito na preusmjeravanje. AVG blokira moj preglednik nakon toga.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Vidim da svoju glavnu stranicu ne radi ispravno - izlaz HTML je rez. Ono što je promijenilo od zadnji put kada je forum pokrenuti odgovarajući način?
Provjerite link iznad, svoju prilično očito na preusmjeravanje. AVG blokira moj preglednik nakon toga.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Da vidim ovo preusmjeravanje, ali nije pronašao uzrok - vi pisali o nekim virusom pa sam pomislio da znate što pišete o tome. Opišite što AVG znači?
Ja sam istražuju ovo pitanje upravo sada i logove vidim da link koji vam je dao daje čudne htaccess preusmjeriti na:. / Var / chroot / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php
što uzrokuje tu svrhu URL u pregledniku. Ja sam pitate zašto upravo sada vBET nikada vidi član uvođenje URL ... Izgleda kao neki preusmjeravanje događa prije, ali ja ne vidim u. Htaccess
Ako imate dapače informacije koje bi mogle pomoći - molimo dati.
Dobro pitanje. Forum je potpuno funkcionalan sinoć. Jutros je kada se to dogodilo.
pokušavamo pomoći vam gospodine .. Očito to nije tvoja krivica! Ali ako možete pomoći pronaći daleko od ove opet događa da bi bilo cool.
hvala
To nije očito u ovom trenutku - moraju biti dijagnosticirana prvi.
Dobro pitanje. Forum je potpuno funkcionalan sinoć. Jutros je kada se to dogodilo.
Pitajte osobe koje imaju pristup vašem forum - ste već imali problem da netko uklanja li datoteka s poslužitelja. Trebali bi ograničiti pristup ima i promijeniti sve lozinke. Već vam je dao savjet da promijenite FTP lozinku i vi to ignorirati, nakon neke datoteke nestati iz vašeg poslužitelja ... Molimo razmislite ponovno to učiniti.
Također - kao što sam napisao svoju glavnu stranicu ne generira odgovarajući način, što nije vBET greške i pokazuje da je cijeli forum status srušio. Moguće je da ta čudna redirections su zbog svoje foruma veći problem i kada popraviti vaš forum problema onda je sve će raditi opet. Naravno to je samo mogućnost, ali sada mogu reći da su neki problemi očito nisu vBET krivnja.
Imate li redirections pravila pred Htaccess varalica -. Apache konfiguracije na razini? Čini se da je preusmjeravanje događa prije vBET pravila poduzima mjere i to je mogući uzrok izdavanja. Ako nemate - navedite koji su ovdje. U ovom trenutku nemam drugog pojma zašto preusmjeravanje se vrši prije vBET vrijedi pravilo ...
Također, ako imate backup od jučer - molimo vas da razmislite da ga upotrijebite.
Bilo kakve povratne informacije na zadnji post? Trebam bilo kakve informacije koje mi možete pružiti, koji će vam pomoći riješiti ovaj problem.
Sigurnosni problem - SEO vBulletin Forum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Ne znam što da kažem?
Još uvijek tu
Sigurnosni problem - SEO vBulletin Forum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Vrlo dugo nit - postoji nešto što se odnose na vBET?
Bilo kakve povratne informacije na naše posljednje poruke?
Nadam se da popraviti je predviđeno za to uskoro.
Ja očito ne znaju ništa o ovoj stvari dečki .. Moj techs suditi za cijeli dan i nema sreće. Jedini način da biste dobili kontrolu nad foruma ponovno je u osnovi početi ispočetka i izgubiti sav sadržaj.
Ja nemam pojma što se dogodilo. : O
To je ozbiljan problem.
Invaliditetom do sada problem je bio s dijagnozom i fiksne.
Ne želim ostalim članovima friknuto out o tome. Michal je profesionalna. Njegova je trčanje redu još, možda njegova kako se radi u 4.0.3? tko zna, ali smo morali isključiti cijelom forumu i funkcije, a izgubili smo svi sadržaj. Strašna vijest za mnoge razloga, očito Google i većina sigurnosnih softver će blokirati ulaze u svoj URL. Mi samo trebate shvatiti kako se u paklu su iskorištene. To nije jednostavan zadatak. a ja nemam pojma o tim stvarima! Ja sam ne siguran ako Vbet je u mom admin dijelu i pokušati popraviti ili ne i pokušati utvrditi kako se to dogodilo. Nadam se da su zbog ove povrede sigurnosti nikada neće biti fiksne drugi mudri i taj su najbolji kladiti se.
Nismo otišli na svoj Admin CP. Ipak nisu dobili povratnu informaciju o postavljena pitanja. Ako imate tehničkih dečko s punim pristup forum - molim pitajte ga. Imate li preusmjeravanje pravila o Apache konfiguraciji razini?
Također ste našli ono što je problem s vašim glavnu stranicu generacije? - Imate problema se ne odnose na vBET, a oni redirections mogao biti nuspojava Vašeg foruma veći problem. Da li je sve u ovom području?
Molimo detalje PM za vaše Admin CP pristup - ja ću u potpunosti dissable vBET provjeriti to ima ikakve veze s ovom pitanju.
To je ozbiljan problem.
Invaliditetom do sada problem je bio s dijagnozom i fiksne.
U ovom trenutku ne postoji konačni dijagnosticirati još. Mi ne znamo koje promjene je napravio od foruma posljednji put funkcionalne. Mi ne znamo ne povredi sigurnosti izradio je vBET. Znamo da je forum slomljen u područjima koja nisu u vezi s vBET. Znamo da je netko imao pristup na ovaj forum, jer nije bilo problema s datoteke koje nedostaju prije i bez lozinke je promijenila vlasnika.
Naš stvarni dijagnosticirati pokazuje da vlasnik foruma nije imala pojma što on piše o u prvi post. Tako da se sigurno možemo reći da nije bilo bilo js virus je dobio po vBET. Link koji nam je dan bio preusmjeren je nešto čak i prije nego je dobio na vBET. Htacces pravila. Vjerujemo da je to nešto na Apache konfiguraciji razini, ali ne može biti siguran, jer smo dobili nema suradnje od korisnika vlasnika na tom području. Ali sigurno nije bilo niti JS - jer JS se ocjenjuje na temelju preglednik strani i onih redirections je napravljen na strani poslužitelja. I kao što sam već napisao - to je napravio prije vBET uzeo bilo koju radnju - dijagnosticirati prijavi dodano u vbenterprisetranslator_seo - ovo je prvi pristupnu točku za vBET i cijeli forum. Dakle, zato što je otišao URL već promijenio sumnjamo nekoj višoj razini pitanje. Na ovom forumu stranicama je generiranja samo u pol nije preveden pogleda što potvrđuje našu osumnjičenika. Ipak - to su samo osumnjičeni, jer smo dobili bez suradnje s foruma vlasnik pitao područjima.
Ubrzo - to može imati veze s vBET. Je li mogu imati nešto za napraviti sa vBET. Mi u potpunosti će onemogućiti vBET na forumu provjeriti to se odnosi na vBET na sve.
U ovom trenutku imamo pravo vjerovati da povredi sigurnosti uzrok je loša sigurnost / uprave upravljanja. Prethodna pitanja na ovom forumu je, jer netko akcije (uklonjena. Htaccess pravila, uklonjen cijele datoteke). Naš prijedlog, s obzirom kada neke datoteke nestati, promijeniti FTP lozinku je zanemarena.
Imajte na umu da smo još uvijek u tom pitanju i kao što sam napisao nema konačne dijagnosticirati. U ovom trenutku čeka vlasnika povratne informacije.
Ja sam natrag žao ...
Tako da ne duljimo smo izgubili sve i ustupio svježe .. Mi smo još uvijek uzimajući ovaj ipak ...
to ima ikakve veze s VBET?
Zahvaljujući NLP-er uživajte automatski prijevodi (vBET 2.4.3)
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
Zahvaljujući <a href="http://www.forum.simple-nlp.pl/"> NLP-er ćete uživati </ a> automatsko prevođenje (vBET 2.4.3) <br>
</ Div>
Mislim da jedna ključna riječ i 1 URL je dovoljno ako je.
Ja sam natrag žao ...
Tako da ne duljimo smo izgubili sve i ustupio svježe .. Mi smo još uvijek uzimajući ovaj ipak ...
to ima ikakve veze s VBET?
Mislim da jedna ključna riječ i 1 URL je dovoljno ako je.
Zašto ste koristeći besplatnu verziju? Imate dozvolu za plaćeni jedan. Ono što citirani izlazi iz besplatnu verziju.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):