View Full Version: Riješen . Htaccess je vBET vBSEO 4.2.1 i 2.6B1
Pozdrav, može netko poslati primjer jedne htaccess rad sa i vBET vBSEO. Ja sam koristeći "Mod Rewrite Prijateljski URL-ove" opciju u VB i "Stvaranje URL-SEO Link Prema konsenzusom (tj. '/ hr / adresa')" u vBET. Kada premjestiti miš preko zastave na dnu, vidim da je veza nešto kao "mysite.com / en / content.php", ali stranica prikazana je "mysite.com / sadržaja". Ako sam promijeniti URL na ruku "mysite.com / en / Sadržaj" daje pogrešku i ne pokazuje ništa. Može bilo tko pomoć mene? : Zbunjen: [] e, Rafael Trevisan
Pozdrav, može netko poslati primjer jedne htaccess rad sa i vBET vBSEO. Ja sam koristeći "Mod Rewrite Prijateljski URL-ove" opciju u VB i "Stvaranje URL-SEO Link Prema konsenzusom (tj. '/ hr / adresa')" u vBET. Kada premjestiti miš preko zastave na dnu, vidim da je veza nešto kao "mysite.com / en / content.php", ali stranica prikazana je "mysite.com / sadržaja". Ako sam promijeniti URL na ruku "mysite.com / en / Sadržaj" daje pogrešku i ne pokazuje ništa. Može bilo tko pomoć mene? : Zbunjen: [] e, Rafael Trevisan
Možda to pomaže, ali nisam siguran.
Ja sam guessing morate imati instaliran CMS.
Znam za mene, morao sam promijeniti naziv datoteke forum.php na index.php .. i napravio siguran da ga promijeniti, kao i u Admin CP postavke.
Imam moj glavni forum stranicu kao moju početnu stranicu.
tako sa CMS, stranica zadani CMS index.php .... Za razliku od prethodne verzije gdje vBulletin index.php inače će biti glavni foruma stranicu.
Svaki put sam preuzeti novi vBulletin ažuriranje, moram ručno mijenjati forum.php na index.php svaki put.
To je sooo cool. Ja sam reagirati na nekoga tko vrste u portugalski i engleski prijevod je došao kroz savršeno ovdje ..
No, postoji index.php u korijenski direktorij BB ... : (
Ako imate forumima na root direktorij (yoursite.com umjesto yoursite.com / foruma /)
Tada ćete morati promijeniti forum.php na index.php .. i preimenovati index.php da što god želite. Nećete morati index.php ako ne koristite CMS.
I ja preimenovao u "indeks whatever.php" i nisam ga koristiti. Njegova samo za CMS ako je vaš korištenja.
Molimo pošaljite vaš forum puno URL i stvarni sadržaj. Htaccess datoteke
Pleae na umu da vBET ne zahtijeva da promijenite bilo koju datoteku imena. Molimo pogledajte prethodni odgovor i pošaljite nam tražene informacije. Također imajte na umu da jedna verzija vBSEO je bug (ne znam ne u tvoje je već ispravljeno). Ovdje ćete naći opis problema s vBSEO službenim brzo popraviti:
vB4 CMS linkovi ne rade s vBSEO3.5 - SEO vBulletin Forum (http://www.vbseo.com/f77/vb4-cms-links-not-working-vbseo3-5-a-41635/)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):