View Full Version: Riješen Strange kod
Pronađeno to vbet_functions_hooks datoteku:
if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
$vbulletin->templatecache['footer'] .= '
<span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>';
}
Što je to dobro za? Sve je to ipak dodati dodatni prijelom retka ispod foruma.
Većina možda je to nuspojava nekih naših internih testova (možda za kredit vezu - stvarno je teško sada reći;)), koji umjesto da izbriše koder samo je skrivena u stilovima.
Molimo samo ga ukloniti - kao što ste napisali - to ne radi ništa:)
To je točno ono što sam učinio: D
BTW, dobar posao na najnovije izdanje-čini se da čak i na vrhuncu puta sa 3Gb cache performansi je super! Moj rad servera ne proći 3,0 više! (To je s 1200 online na 8 jezgri Nehalem!)
To je točno ono što sam učinio: D
BTW, dobar posao na najnovije izdanje-čini se da čak i na vrhuncu puta sa 3Gb cache performansi je super! Moj rad servera ne proći 3,0 više! (To je s 1200 online na 8 jezgri Nehalem!)
To je stvarno velik za čuti da su naši kupci zadovoljni za naš proizvod:) Mi još uvijek imamo optimizacija planova (kao što su datoteke predmemorije i podrške predmemorija motora), ali prvo morate provesti neke značajke zahtjeva od naših korisnika:)
FYI ovaj kod je još uvijek prisutan u 3.3.3.
LOL;) sam zatvorena pitanja kao u slučaju rješavanje problema tako da smo ga propustiti u proizvodnji. Ja sam to otvaranje sada obrađuju na odgovarajući način sljedeći put.
Molimo baš kao i uklonite zadnji put. Žao nam je zbog problema: o
Možete li molim recite mene kako to maknuti ovaj iz moje BF verziju 3,33? Također sam poslao pm:)
<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>
Nevermind sam ga pronašao
OK - imamo rješenje za to. To će biti uključeni u sljedećem izdanju. Prema kod bilješke ovaj dio je korisno za nas u dijagnostičke svrhe (pomaže ponekad u slučaju problema kako bi saznali to je stvar predložaka ili ne). Dakle, kod će ostati, ali će imati promijenio stil (za: display: none;) i da će imati apsolutno nikakav utjecaj na izgled:)
Trebali bi kod potpuno nevidljiv krajnjeg korisnika za SEO i bandwith štedi svrhe. Nešto duž linije PHP uvjetni provjere za globalno ispravljanje varijabla će biti mnogo više profesionalno.
Da, ali mi smo često problema, kada je postao nas pustiti na klijenta poslužitelju. Ne svi žele da dijele pristup detalje - cijela stvar je riješena 10 puta duže od, i tako dalje.
Imajte na umu da stvarni rješenje neće utjecati na Vaše SEO na sve - to mala stvar se primjenjuje samo na forum glavnu stranicu. I kao što je već opisano nekoliko puta pomogao s klijentima koji imaju izgleda nije standardna i neke nevolje.
Još uvijek će misliti o tome neko drugo rješenje koje bi nam pomoći u dijagnostičkih našim korisnicima pitanjima bez potrebe tražiti korisničke podatke. Ako imate bilo kakvih savjeta rado ćemo je uzeti u obzir:)
Bez brige. Ja sam uklonio kod u cijelosti iz moje instalacije. Možda pomoću HTML komentar će biti još bolje za ispravljanje pogrešaka svrhe?
odnosno
ili nešto u tom smislu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):