PDA

View Full Version: Riješen Strange kod

moman
08-04-10, 08:04
Pronađeno to vbet_functions_hooks datoteku:

if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
$vbulletin->templatecache['footer'] .= '
<span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>';
}

Što je to dobro za? Sve je to ipak dodati dodatni prijelom retka ispod foruma.

vBET
08-04-10, 16:00
Većina možda je to nuspojava nekih naših internih testova (možda za kredit vezu - stvarno je teško sada reći;)), koji umjesto da izbriše koder samo je skrivena u stilovima.

Molimo samo ga ukloniti - kao što ste napisali - to ne radi ništa:)

moman
08-04-10, 19:19
To je točno ono što sam učinio: D

BTW, dobar posao na najnovije izdanje-čini se da čak i na vrhuncu puta sa 3Gb cache performansi je super! Moj rad servera ne proći 3,0 više! (To je s 1200 online na 8 jezgri Nehalem!)

vBET
08-04-10, 23:58
To je točno ono što sam učinio: D

BTW, dobar posao na najnovije izdanje-čini se da čak i na vrhuncu puta sa 3Gb cache performansi je super! Moj rad servera ne proći 3,0 više! (To je s 1200 online na 8 jezgri Nehalem!)

To je stvarno velik za čuti da su naši kupci zadovoljni za naš proizvod:) Mi još uvijek imamo optimizacija planova (kao što su datoteke predmemorije i podrške predmemorija motora), ali prvo morate provesti neke značajke zahtjeva od naših korisnika:)

moman
09-05-10, 00:16
FYI ovaj kod je još uvijek prisutan u 3.3.3.

vBET
09-05-10, 00:22
LOL;) sam zatvorena pitanja kao u slučaju rješavanje problema tako da smo ga propustiti u proizvodnji. Ja sam to otvaranje sada obrađuju na odgovarajući način sljedeći put.

Molimo baš kao i uklonite zadnji put. Žao nam je zbog problema: o

chick
12-05-10, 20:24
Možete li molim recite mene kako to maknuti ovaj iz moje BF verziju 3,33? Također sam poslao pm:)

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind sam ga pronašao

vBET
31-05-10, 20:45
OK - imamo rješenje za to. To će biti uključeni u sljedećem izdanju. Prema kod bilješke ovaj dio je korisno za nas u dijagnostičke svrhe (pomaže ponekad u slučaju problema kako bi saznali to je stvar predložaka ili ne). Dakle, kod će ostati, ali će imati promijenio stil (za: display: none;) i da će imati apsolutno nikakav utjecaj na izgled:)

moman
02-06-10, 10:23
Trebali bi kod potpuno nevidljiv krajnjeg korisnika za SEO i bandwith štedi svrhe. Nešto duž linije PHP uvjetni provjere za globalno ispravljanje varijabla će biti mnogo više profesionalno.

vBET
02-06-10, 11:46
Da, ali mi smo često problema, kada je postao nas pustiti na klijenta poslužitelju. Ne svi žele da dijele pristup detalje - cijela stvar je riješena 10 puta duže od, i tako dalje.

Imajte na umu da stvarni rješenje neće utjecati na Vaše SEO na sve - to mala stvar se primjenjuje samo na forum glavnu stranicu. I kao što je već opisano nekoliko puta pomogao s klijentima koji imaju izgleda nije standardna i neke nevolje.

Još uvijek će misliti o tome neko drugo rješenje koje bi nam pomoći u dijagnostičkih našim korisnicima pitanjima bez potrebe tražiti korisničke podatke. Ako imate bilo kakvih savjeta rado ćemo je uzeti u obzir:)

moman
03-06-10, 07:45
Bez brige. Ja sam uklonio kod u cijelosti iz moje instalacije. Možda pomoću HTML komentar će biti još bolje za ispravljanje pogrešaka svrhe?

odnosno

ili nešto u tom smislu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1