PDA

View Full Version: Riješen drugačiji

badawidollah
28-03-10, 10:55
halo gospodine,

nusantaraku. org / forum / index.php? jezik = Id

nusantaraku. org / forum / index.php? jezik = hr

nusantaraku. org / forum / index.php? jezik = ms

Ja sam koristeći Indonezijski
Dakle, ako ja kliknite na nusantaraku. org / forum / index.php? jezik = Id da će se preusmjeriti na nusantaraku. org / forum /

problem je
moj oglašivač otišao, ako ne postoje / index.php?

Što učiniti

hvala

vBET
28-03-10, 21:53
Jeste li sigurni da vBET čini ovaj preusmjeriti? Onemogućite vBET za neko vrijeme, komentar vBET htaccess pravila i staviti u pregledniku adresu:. Nusantaraku.org / forum / index.php

Ako još uvijek se događa preusmjeravanje nije vBET kriv. Je li to prestane, molimo Vas da pravila vBET uncomment i uključite vBET ponovo - u ovom slučaju PM meni je također pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP ću ga istražimo i ispravimo na mjestu.

badawidollah
29-03-10, 03:30
Na RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbseo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbseo.php ^(.+)$ RewriteRule [L, QSA]

nakon uncomment sve vbet pravila
moj forum ne mogu otvoriti

badawidollah
29-03-10, 03:34
Jeste li sigurni da vBET čini ovaj preusmjeriti? Onemogućite vBET za neko vrijeme, komentar vBET htaccess pravila i staviti u pregledniku adresu:. Nusantaraku.org / forum / index.php

Ako još uvijek se događa preusmjeravanje nije vBET kriv. Je li to prestane, molimo Vas da pravila vBET uncomment i uključite vBET ponovo - u ovom slučaju PM meni je također pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP ću ga istražimo i ispravimo na mjestu.

pojedinosti poslan

badawidollah
29-03-10, 13:46
riješen

svoje, jer vbseo

sila na forum korijen mora postaviti na "ne"

vbseo tim pomoć mene

vBET
29-03-10, 15:27
Veliki:) Broj zatvorena.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1