PDA

View Full Version: Problem s kupnjom vBET

RootShell
21-02-10, 00:03
Pozdrav Admin,

Htio sam kupiti Professional Edition za nadogradnju iz lite jedna, ali ja sam iz Maroka, i ne možemo poslati novac izvana, jer je moja zemlja je pod-developped.
Paypal, 2checkout, Alertpay, Moneybookers **********. (Svi imaju problema s marokanskim zemljama i drugi arapski: ()
Sam stvorio svoju tvrtku da imaju mogućnost slanja novca iz, ali proračun potrebno je mnogo veći od stvarne imam.
postoje bilo koji način plaćanja je online?
Srdačan pozdrav.

vBET
21-02-10, 11:48
Da li Western Union radi u vašoj zemlji? Kako ste platiti za vBulletin? Možete li pitati neki prijatelj iz druge zemlje platiti za vas i dati mu novac natrag na bilo koji način?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1