View Full Version: Želim kupiti vbet 3.3.1
Konstantin
19-02-10, 14:13
Postoji nekoliko pitanja: Koliko dugo će program potpore vBulletin 3.8.x? Ja ne planiraju ići na vb4 - novi proizvod mi se ne sviđa Hoće vbet integracija između 3 i xcache ili drugi poslužitelj softver za caching? Vbseo podršku xcache
Kada vBET 4.x će biti objavljena ćemo podržati štand vBET linije: 3.xi 4.x
Nismo napravili raspored za koliko dugo vBET 3.x će biti podržani. U ovom trenutku mislimo da vBulletin 3,8 će biti i dalje popularan već nekoliko godina. Dakle, iskreno - naši klijenti će imati glavni utjecaj na to kako dugo vBET 3.x će biti podržani.
Imajte na umu - u sljedećih 1 do 3 mjesec naša će pozornost uglavnom biti usmjerena na vBET4.x jer smo samo o kako bi ga oslobodili, tu će biti potrebna integracija s nekoliko stvari (blogovi, CMS, vBSEO, Generator Sitemapa), najvjerojatnije neke nove bube popraviti.
Ali kad žurbe oko vBET4.x će smiriti ćemo početi provoditi nove funkcionalnosti u kabini vBET3.x i vBET4.x linije. I dodatne predmemorije podrške već na našem TODO liste. Mi planiramo koristiti jednostavne datoteke predmemorije vlastite implementacije (kako svatko može koristiti) nakon toga (ili se također može dogoditi da umjesto toga), mi ćemo raditi za podršku spreman predmemorija motora. Ako vam je potrebna vaše specifične jednom - molim otvoriti novu temu u budućnosti Zahtjevi za to:)
Nadam se da je u redu da ti novih funkcionalnosti za vBET3.x morati pričekati malo, ali će se provoditi. Mi ne želimo dovesti u zabludu bilo tako smo i mi daje iskreni i najbolji odgovor je moguće u ovom trenutku (radije fleksibilnost u planovima kako bi se bolje pokriti potrebe klijenata umjesto fokusiranja na pogrešnom pretpostavke).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):