PDA

View Full Version: Riješen Praznost umjesto prevedenog teksta na stranicama

jaryx
12-02-10, 19:18
Ne znam što se dogodilo, ali prevoditelj ne prevodi na svojim stranicama. Umjesto tekst preveden samo bijele točke. Prema zapovijedi pitanja isključen cache i dodao odjek ... File vbenterprisetranslator_functions.php samo poruka koju sam se na vrhu stranice je:

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Nakon uklanjanja stranicu API ključ je prevedena, ali na pogrešan način prikazuje (grafički) ... Molim pomoć u rješavanju problema.

vBET
15-02-10, 12:52
Dobrodošli. Kao poruke ste omogućili safe_mode ili open_basedir, što se ne može dogoditi ako koristite Curl. Molimo pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/371-error.html postoji već rješenje za ovaj problem. Ako se problem ne riješi javite nam i mi ćemo pogledati bliže :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1