PDA

View Full Version: Riješen Deinstaliraj Greška

Kolbi
09-02-10, 21:09
Budući da sam se prebacio na vB4, vbet kratko vrijeme sam deinstalira. Međutim, kada deinstalirate bazu podataka nisu izbrisani tablice?

vBET
10-02-10, 14:50
Svi predmemorija tablice bi trebao biti izbrisan tijekom de-instalirati. Ako tvoj nije obrisana, onda je bug tu. Mi ćemo to istražiti. Uklonite one tablice ručno neki MySQL klijenta.

Kolbi
10-02-10, 16:34
Ok, hvala:) Dakle, sredinom ožujka možete očekivati vB4 verzija:)?

vBET
11-02-10, 20:51
Mi smo vrlo napredne u vBET4. U ovom trenutku većina stvari rade. Imamo malo problema s omatanje / odmatanje tekst, prijevod URL za IE (koji ignorira ono što ostatak svijeta kao standard;)) i slično.

Prva verzija za vBET4 će podržati čist vB4. Tada ćemo je u kratkom vremenu 2 nova izdanja koja će popraviti eventualne bugove i dodati podršku za: 1. vB4 CMS + blog, 2. vBSEO 3,5

Dakle, oni koji ne koristi vBSEO će biti u mogućnosti to trčanje vBET4 ranije i još uvijek će dati sve od sebe kako bi podržao vBSEO što je prije moguće:) Dakle, ožujak ćemo ga podržavaju čak i ako ne mogu vam dati nikakve posebne datum:)

Prvo izdanje vBET4 bi trebao biti početkom ožujka, možda čak i krajem veljače:)

Kolbi
12-02-10, 17:46
Ok, hvala:) Budući da sam koristiti vB4 CMS + vBSEO 3,5 blog i ja ću morati čekati malo:)

vBET
08-05-10, 10:40
Nismo mogli reproducirati ovaj problem. Da li netko može potvrditi da i dalje postoji u novoj verziji? Znam da to može biti teško jer potrebna za deinstalirati proizvoda, tako da je ne probati na pravi forum, ali možda na test primjer.

Budući da nismo u mogućnosti da ga reproducirati, ako ćemo dobiti ni potvrdu da je još uvijek stvarna, problem će biti zatvoren.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1