View Full Version: Riješen Deinstaliraj Greška
Budući da sam se prebacio na vB4, vbet kratko vrijeme sam deinstalira. Međutim, kada deinstalirate bazu podataka nisu izbrisani tablice?
Svi predmemorija tablice bi trebao biti izbrisan tijekom de-instalirati. Ako tvoj nije obrisana, onda je bug tu. Mi ćemo to istražiti. Uklonite one tablice ručno neki MySQL klijenta.
Ok, hvala:) Dakle, sredinom ožujka možete očekivati vB4 verzija:)?
Mi smo vrlo napredne u vBET4. U ovom trenutku većina stvari rade. Imamo malo problema s omatanje / odmatanje tekst, prijevod URL za IE (koji ignorira ono što ostatak svijeta kao standard;)) i slično.
Prva verzija za vBET4 će podržati čist vB4. Tada ćemo je u kratkom vremenu 2 nova izdanja koja će popraviti eventualne bugove i dodati podršku za: 1. vB4 CMS + blog, 2. vBSEO 3,5
Dakle, oni koji ne koristi vBSEO će biti u mogućnosti to trčanje vBET4 ranije i još uvijek će dati sve od sebe kako bi podržao vBSEO što je prije moguće:) Dakle, ožujak ćemo ga podržavaju čak i ako ne mogu vam dati nikakve posebne datum:)
Prvo izdanje vBET4 bi trebao biti početkom ožujka, možda čak i krajem veljače:)
Ok, hvala:) Budući da sam koristiti vB4 CMS + vBSEO 3,5 blog i ja ću morati čekati malo:)
Nismo mogli reproducirati ovaj problem. Da li netko može potvrditi da i dalje postoji u novoj verziji? Znam da to može biti teško jer potrebna za deinstalirati proizvoda, tako da je ne probati na pravi forum, ali možda na test primjer.
Budući da nismo u mogućnosti da ga reproducirati, ako ćemo dobiti ni potvrdu da je još uvijek stvarna, problem će biti zatvoren.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):