PDA

View Full Version: Riješen Brisanje blogu, jezik prekidači

Michael
29-12-09, 11:19
Jedan od naših djelatnika su primijetili sljedeće bug:

Svaki put kad idem i fizički ukloniti blogu, jezik se automatski prebacuje na Švedski.

Nadam se da theres popraviti!

vBET
29-12-09, 12:47
Možemo ga istražiti. Pitanje je da blogovi nisu službeno podržani od strane vBET, jer oni nisu dio izvornih vBulletin funkcionalnost i zahtijevaju plaćeno dodati. Možemo ga istražiti "na mjesto" - mi je potreban pristup na forum koji podržavaju blogove da bi mogli to provjeriti i ispraviti.

Michael
29-12-09, 15:16
Pa mogu vam pružiti mi kod tako da se blogovi ne dobijete prijevod uopće?

vBET
29-12-09, 19:47
U ovom trenutku mi se ne bave blogova uopće. Da bi bilo koji pomoć u ovom području morate pružiti nam okruženje u kojem blogovi su podržani, jer nema izvornih vB funkcionalnost i zahtijeva plaćeni oglas.

Michael
29-12-09, 22:13
Ja ću postaviti svježe VB instalirati za vas na passworded domene s VB blogova instaliran i prevoditelj, tako da možete potvrditi problem i to popraviti:)

Jedanput ispunjavanja Ja sati bit će vam informacije za prijavu u itd.

vBET
29-12-09, 23:50
To je odlično rješenje da nas će vam pomoći:)

vBET
08-05-10, 10:14
To je ovo pitanje još uvijek aktivan jedan? Napravili smo velike promjene u preusmjeravanje, ali ne može testirati ovaj - vB 3.x ne podržavaju bloganja više i ne možemo dobiti dozvolu. Sp zakup javite nam se ti još uvijek postoji ili se može zatvoriti.

vBET
20-05-10, 21:52
Bez odgovora - zatvaranje pitanje. Hoće li biti ponovno ako je potrebno.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1