View Full Version: Riješen Brisanje blogu, jezik prekidači
Jedan od naših djelatnika su primijetili sljedeće bug:
Svaki put kad idem i fizički ukloniti blogu, jezik se automatski prebacuje na Švedski.
Nadam se da theres popraviti!
Možemo ga istražiti. Pitanje je da blogovi nisu službeno podržani od strane vBET, jer oni nisu dio izvornih vBulletin funkcionalnost i zahtijevaju plaćeno dodati. Možemo ga istražiti "na mjesto" - mi je potreban pristup na forum koji podržavaju blogove da bi mogli to provjeriti i ispraviti.
Pa mogu vam pružiti mi kod tako da se blogovi ne dobijete prijevod uopće?
U ovom trenutku mi se ne bave blogova uopće. Da bi bilo koji pomoć u ovom području morate pružiti nam okruženje u kojem blogovi su podržani, jer nema izvornih vB funkcionalnost i zahtijeva plaćeni oglas.
Ja ću postaviti svježe VB instalirati za vas na passworded domene s VB blogova instaliran i prevoditelj, tako da možete potvrditi problem i to popraviti:)
Jedanput ispunjavanja Ja sati bit će vam informacije za prijavu u itd.
To je odlično rješenje da nas će vam pomoći:)
To je ovo pitanje još uvijek aktivan jedan? Napravili smo velike promjene u preusmjeravanje, ali ne može testirati ovaj - vB 3.x ne podržavaju bloganja više i ne možemo dobiti dozvolu. Sp zakup javite nam se ti još uvijek postoji ili se može zatvoriti.
Bez odgovora - zatvaranje pitanje. Hoće li biti ponovno ako je potrebno.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):