View Full Version: Riješen Tablica & Gost Cache čišćenje nije snimanja unose u rasporedu zadatak prijaviti
Ja sam koristeći najnoviju verziju vBET (4.4.2). Nisam vidjela zakazani zadatak prijaviti za "VB Enterprise Prevoditelj (Tablica Cache Cleaner)" ili "VB Enterprise Prevoditelj (Gost Cache Cleaner)" od srpnja do ožujka, unatoč oboje prikazivati svaki dan.
r.dziadusz
13-09-11, 09:44
Ja ne mogu reproducirati ovaj problem na mom testu forumu. Molimo provjerite jeste li ispravno instaliran najnoviju verziju vBet.
Također pokušajte pokrenuti Cache Cleaner ručno, idite na
admincp-> zakazanim zadacima -> zakazani zadatak menager -> naći čistač, odnosno "VB Enterprise Prevoditelj (Tablica Cache Cleaner)" -> Pokreni sada
i onda, ako nema pogreške (ako ih ima pojavi, pokazati im kako nas), pogledajte u rasporedu zadatak prijaviti
r.dziadusz
03-10-11, 14:23
Bez odgovora, smatraju riješiti, ako i dalje imate bilo kakvo pitanje o ovom problemu, molimo pitati, ja ću ga ponovno otvoriti, ako imate drugih pitanja molimo vas da otvorite novu temu
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):