View Full Version: Riješen duple stranice
Pozdrav, morao sam deinstalirati vbet, ali Google nastavlja prijaviti tu vrstu duple teme / Članovi / deps.html? Vbet_lang & preusmjereni = = mk / member.php / mk / member.phpvbet_lang & preusmjereni = je = / Članovi / meladancer.htmlvbet_lang = Ko & preusmjeren = / member.php i / mk / mk = member.phpvbet_lang & preusmjereni = / Članovi / guantony.htmlvbet_lang & preusmjereni = = m / member.php & kako ih eliminirati uopce? Ja sam zaglavi sa datoteka mape roboti / mk /, / memers / etc, ali i dalje signal kroz
Pozdrav,
Un-instalacija nije potrebna. Imate podršku ovdje - u slučaju problema molimo pišite a mi ćemo vam pomoći u rješavanju vašeg problema. Ako želite riješiti problem, onda molimo da ponovno instalirati najnoviju verziju vBET, a mi ćemo raditi na tom pitanju.
Također, u slučaju kad se nešto dogodi u bilo krivo mod je dovoljno da ga onemogućiti - ne izgubite konfiguracijske podatke, a to je lako omogućiti ponovno.
Sada će se problem. Vidim da je preusmjeravanje petlje. Ne znam koja je verzija vBET je korišten, jer je već nije na forumu, pa ne znam je li stvarni problem ili samo neke stare vBET verziju.
Bilo da se riješi to molim samo dodati odgovarajuće pravilo. Htaccess. To može biti jednostavno pravilo koje preusmjeravanja sve stranice s preusmjereni = parametar na glavnu stranicu foruma. Na primjer (nije testirano):
RewriteCond %{QUERY_STRING} redirected=
RewriteRule $ http://%{HTTP_HOST}/ [L,R=301]
Ako želite riješiti problem i još uvijek imaju vBET - molimo pišite rado ćemo vam pomoći s ovim. Još uvijek imam osjećaj da je korišten neke stare vBET verziju, jer mi je već riješena takvim pitanjima.
Molimo Vas da je to pomoć.
U međuvremenu, hvala. Trenutno moj htaccess je tako
SetEnv PHP_VER 5
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums)
# RewriteBase /~scuocjjm/
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^scuo\.la
RewriteRule (.*) http://scuo.la/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap|cron|chat)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?archive/index.php/archive.css?$ /archive/archive.css [L,QSA]
kako ću ga promijeniti onda? hvala
Stavite moje pravilo nakon toga jednom:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^scuo\.la
RewriteRule (.*) http://scuo.la/$1 [L,R=301]
Trebate li pomoć s rješavanjem problema?
Bez odgovora - smatra posljednji savjet rješavaju pitanje:) U drugom slučaju - pišite ovdje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):