PDA

View Full Version: Posao announcment

vBET
11-10-10, 11:33
Pozdrav:)

Broj klijenata raste vBET vrlo brzo. Da biste mogli uvjeravam vas bolje brige o korisnicima i brži razvoj vBET mi smo u potrazi za drugu osobu za naš tim:)

Ako znate nekoga tko je zainteresiran za štand brige o korisnicima i razvoj proizvoda, ili ste sami zainteresirani - molimo pogledajte ovdje za detalje:
http://www.vbenterprisetranslator.com/job.php

Mi još uvijek neće uvjeriti 24 / 7 korisnička skrb, ali to će biti definitivno bolji, za više vremena i za 7 dana u tjednu. Sada vikendom smo također dostupni, još uvijek nije za svakoga, a ponekad ne hitnim slučajevima čekati do ponedjeljka. Ne želimo vas zamoliti da pričekate:) Želimo vam brže potporu i imati svaki vikend netko tko će brigu o vama. Da mi raste i nadam se da će to osigurati bolje proizvod, uslugu i dati vam više povjerenja i zadovoljstva od vBET:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1