PDA

View Full Version: Riješen SEO pitanje

Gaming Perfection
02-10-10, 18:14
Bok,

Imam problem s uzimajući ispravne staze za kad omogućim SEO opciju "Create URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adrese')". Nemam vBSEO instaliran i sam trčanje vB Suite, sa svojim home page se site.com i moj forum na site.com / forum.

Uz "Forum katalog" opciju ostavite prazno sljedeće događa;
Na site.com, uspješan prijevod na site.com / lang, ali kada pokušavate ići na forum ide na site.com / lang / forum.php, koja vraća pogrešku 404.
Na site.com / forum, uspješan prijevod na site.com / forum / lang, ali prijevod je izgubljen kada se vraćaju na site.com.

Uz "Forum katalog" postavljen na / forum sljedeće događa;
Na site.com, prijevod pokušava ići na site.com / forum / lang, koja vraća pogrešku 404.
Na site.com / forum, prijevod ide na site.com / forum / lang / forum.php, koja vraća pogrešku 404.

U zadanom vB postavke "Site Name / URL / Kontakt Detalji", moj forum URL je postavljen na site.com / forum i moju početnu stranicu na site.com

. Moj Htaccess datoteke;

# # Prijevod Mod Stuff # #

Na RewriteEngine

RewriteRule Arhiva / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [QSA]

Siguran sam da je postavljanje sam konfiguriran krivo negdje, ali ne mogu shvatiti gdje je. Bilo koji ideja?

EDIT: Disabled SEO za sada sam trčanje u nekoliko drugih problema s njim.

vBET
02-10-10, 22:52
Provjera u. će dati odgovor u nekoliko minuta:)

vBET
02-10-10, 23:02
U redu na taj način. Vaš forum koristi pod direktorija u URL-u. To je razlog zašto morate napravio posebne integracije korake kako bi se mogli prevesti stranice izvan forum (bilo koji URL izvan foruma direktorij ne uhvatiti. Htaccess pravila za vBET).

Dakle, prvi - molim desno sve postaviti za SEO linkove na forumu. Za trenutak molim zaboraviti o drugim mjestima i postavite ga desno samo za foruma stranice. To je baza. Bez forum radi u redu ne možete napraviti ostatak rada. Kao što sam vidio u ovom trenutku imate SEO osobe s invaliditetom, pa vas molimo da omogućite opet. I postaviti vBET pravila. Htaccess datoteku koja se nalazi u direktoriju foruma.

Sljedeći dio je da se integriraju stranice izvan foruma katalog. Molimo jelen one korake: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546
Imajte na umu da nećete napravili bilo kakve promjene u već rade. Htacces za forum katalog. Pročitajte upute pažljivo - one su oko Htaccess za web root direktorij..

Ako imate bilo kakvih problema s prvi ili drugi dio - molimo pišite:)

Gaming Perfection
02-10-10, 23:15
Ah, nisam znao trebam. Htaccess kako u mojoj kući imenik i forum pod-direktorij. Ja sam uspio da ga radi sad, hvala na pomoći:).

Za bilo tko drugi koji ima isti problem i spotiče preko ovu temu ...

Na RewriteEngine
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

Na RewriteEngine
RewriteRule Arhiva / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [QSA]

vBET
02-10-10, 23:21
Drago mi je da možete uživati u vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1