مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : URL صفحه نمایش انجمن ترجمه نشده

Default URL صفحه نمایش انجمن ترجمه نشده

HMM در انجمن من ، فعال تصدی انجمن ، ، و در برخی از انجمن های دیگر انجمن URL صفحه نمایش ترجمه نشده ، هنوز هم با استفاده از زبان به طور پیش فرض در URL

مثال

صفحه واقعی
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    ترجمه صفحه ، هنوز هم همان کلمه انگلیسی را در URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

هر ثابت برای این وجود دارد؟ و یا از دست بدهم چیزی؟
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 14-09-10 در 16:51.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

نام انجمن در URL ترجمه نشده است -- ما این کار را برای بایگانی پشتیبانی نمی کند. این برای آدرسهای دوستانه اصلی 4.x پشتیبانی می کند.

ما این کار را برای بایگانی پشتیبانی نمی کند ، دلیل آن است که برگشت پذیر مانند آدرس ها برای موضوعات نیست. آدرس ها برای موضوعات شامل شناسه (شماره) موضوع تا ترجمه های برگشت پذیر است -- ما همیشه می دانیم که موضوع آن در مورد است. این برای URL های موافق با انجمن ها کار نمی کند.

ما در حال حاضر درخواست ویژگی برای انجام این کار ، و به بسیاری از مسائل با آن را ببینید. این امکان وجود دارد ما از آن حمایت خواهد کرد. هنوز در این لحظه ما باید بسیاری از کارهای دیگر با اولویت های بزرگتر ، و یا فقط با مسائل کمتر

HMM آن را کردم ، به لطف برای توضیح

من هم به اشتراک گذاری اگر من چیزی

تایید من در حال حاضر راه را برای آن در بر داشت ، هنوز هم با استفاده از vb3

پس من با تغيير domain.com/forumname/ domain.com/forumid/ مثل استفاده از فوروم vbseo.com پلاگین SEO بایگانی -- بحث و گفتگو در vBSEO.com

اکنون خود را بدون مشکل حتی آدرس سایت با زبان های دیگر چرا که تنها / forumid در URL وجود دارد ، با هیچ اینجانب / مثل این

به طور پیش فرض آدرس انجمن domain.com/f2 /
    URL اسپانا domain.com/es/f2 /
    URL ایتالیا domain.com/it/f2 /

در اینجا است که چگونه این کار را (ساخت نسخه پشتیبان تهیه برای اولین بار قبل از انجام هر کاری ، لطفا ، آن را در معرض خطر خود را)

1. برو به vbseocp.php --> تنظیمات بازنویسی URL --> آدرس ها انجمن --> تنظیمات پیشرفته

تمام تنظیمات را تغییر که با استفاده از [forum_title] با این F [forum_id] (مانند در vbseo.com انجمن استفاده می شود)

2. از آنجا که آدرس انجمن با استفاده از اینجانب مانند domain.com / اینجانب / درست مثل domain.com/f2 / forumid ، بنابراین ما نیاز به تغییر مسیر فروم 301 آدرس قدیمی به آدرس انجمن جدید ، به طوری تغییر URL های نمایه شده در گوگل و وب سایت های دیگر 301 بدون از دست رفتن ارزش بر روی آن به آدرس سایت جدید هدایت می شوید.

برو به vbseocp.php --> تغییرمسیر سفارشی -->

اضافه کردن این و تغییر آدرس انجمن خود را با آدرس جدید ، تغییر بخشی جسورانه زیر را با هر سایت تخصصی موبایل (با تشکر از Mert Gökçeimam در vbseo.com)

'F / قدیمی انجمن نام /(.+)$' =>' F / Fشناسایی/ $ 1 '
    'F / قدیمی انجمن نام /' => 'F / Fشناسایی/ '

لطفا توجه داشته باشید که آن را برای جستجوگرها خود را به نام فروم موجود در آدرس انجمن خود را بهتر بود.

بنابراین ما توصیه به تجدید نظر ایده داشتن آدرس ها انجمن با شناسه انجمن...

چه اشتباه با یکی قبلی بود؟ برای تمام کسانی که مراحل؟ چرا زور گوگل برای دوباره شاخص تمام صفحات انجمن شما؟ اگر آن را تحت تاثیر قرار می URL های موافق با موضوع (نیز تنها سایت تخصصی موبایل وجود دارد) و سپس شما نیز نیروهای گوگل دوباره شاخص تمام آدرس ها موضوع خود را...

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا توجه داشته باشید که آن را برای جستجوگرها خود را به نام فروم موجود در آدرس انجمن خود را بهتر بود.

بنابراین ما توصیه به تجدید نظر ایده داشتن آدرس ها انجمن با شناسه انجمن...

چه اشتباه با یکی قبلی بود؟ برای تمام کسانی که مراحل؟ چرا زور گوگل برای دوباره شاخص تمام صفحات انجمن شما؟ اگر آن را تحت تاثیر قرار می URL های موافق با موضوع (نیز تنها سایت تخصصی موبایل وجود دارد) و سپس شما نیز نیروهای گوگل دوباره شاخص تمام آدرس ها موضوع خود را...
    بله من در حال حاضر تفکر و با توجه به مقدار زیادی در مورد آن ، به نام انجمن در آدرس فروم مانند vbseo.com انجمن (به اندازه کافی به نام انجمن خود را در عنوان ، توضیحات و کلمات کلیدی) واقعا مورد نیاز نیست. آدرس موضوع تحت تاثیر قرار نمی شود ، آن هنوز نام موضوع را در آدرس تغییر کرده باشد نه در همه

Quote نوشته اصلی توسط basketmen View Post
    بله من در حال حاضر تفکر و با توجه به مقدار زیادی در مورد آن ، به نام انجمن در آدرس فروم مانند vbseo.com انجمن (به اندازه کافی به نام انجمن خود را در عنوان ، توضیحات و کلمات کلیدی) واقعا مورد نیاز نیست. آدرس موضوع تحت تاثیر قرار نمی شود ، آن هنوز نام موضوع را در آدرس تغییر کرده باشد نه در همه
    URL موضوع همچنین شامل انجمن نمی باشید. بنابراین اگر قبلا آدرس ها موضوع خود را شامل نام سایت و در حال حاضر تنها سایت تخصصی موبایل ، و سپس کسانی که URL های موافق با تغییر بیش از حد است. اگر نه ، پس هنوز هم گوگل با استفاده از کلمات از URL در نمایه سازی. داشتن نام انجمن در انجمن URL باعث می شود بهتری برای جستجوگرها -- به شما می دهد موقعیت بالاتر برای جستجوی این واژه ها.

بله شما تشکر می کنم ، مانند بالا در پست من در حال حاضر در این مورد فکر و تحقیق زیادی در چند روز هفته ، من می خواهم به آن را امتحان کنید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •