I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Url Forum ekranit nuk janë të përkthyera

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Url Forum ekranit nuk janë të përkthyera

Hmm ne forum tim, vbet forum, dhe në disa të tjera i shohin forum ekran url forum nuk janë të përkthyera, duke përdorur ende Gjuha e albumit në url

shembull

Faqja e vërtetë
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    Faqja e përkthyer, ende të njëjtën fjalë anglisht në url
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

a ka ndonjë fix për këtë? apo i miss diçka?
    Fundit edituar nga basketmen; 14-09-1016:51.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Emri forum në URL nuk është përkthyer - ne nuk e mbështesin këtë për Muslimanët. Kjo është e mbështetur për vBulletin URLs 4.x miqësore.

Ne nuk e mbështesin këtë për Muslimanët, për shkak se nuk është i kthyeshëm si URL për temat. URL për temat e përfshin id thread kështu që përkthimi është i kthyeshëm - ne gjithmonë e dimë se ajo është e lidhur me fije. Kjo nuk do të punojnë për forume URLs.

Ne tashmë kemi kërkesa funksion për të bërë këtë, dhe të shohim shumë çështje me të. Është e mundur që ne do ta mbështesim atë. Megjithatë në këtë moment, ne kemi shumë detyra të tjera me prioritetet më të mëdha, apo vetëm me çështje më pak të

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

hmm got it, faleminderit për shpjegimin

Unë do të ndajnë edhe në qoftë se i merrni diçka

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

ok Unë tashmë e gjeti rrugën për të, duke përdorur ende vb3

kështu që unë ndryshuar domain.com/forumname/ me domain.com/forumid/ si përdorur nga vbseo.com forumi SEO vBulletin Plugin - Diskutim i Përgjithshëm në vBSEO.com

tani nuk ka problem e saj edhe url forum me gjuhë tjetër për shkak se ka vetëm / forumid në url, pa forumname / si kjo

Default forum url domain.com/f2 /
    url España domain.com/es/f2 /
    url italy domain.com/it/f2 /

Këtu është se si të bëhet kjo (të bëjë backup të parë, ju lutem para se të bëjnë ndonjë gjë, të bëjë atë në rrezikun tuaj)

1. Go to vbseocp.php -> settings URL Rewrite -> urls Forum -> Advanced Settings

modifikuar të gjitha vetitë që përdorin [forum_title] me këtë f [forum_id] (si të përdorura në vbseo.com forum)

2. Sepse url forum është ndryshuar nga përdorimi i forumname si domain.com / forumname / të forumid ashtu si domain.com/f2 /, kështu që ne duhet të përcjellim 301 url vjetër forum url të re në forum, kështu që url indeksuar në google dhe faqet e internetit të tjera janë ridrejtuar 301 deri url reja forum pa humbur vlerën e mbi të

Go to vbseocp.php -> redirects Custom ->

shtoni këtë dhe për të ndryshuar të vjetër url juaj forum me url të reja, të ndryshuar një pjesë të theksuara më poshtë me njëri-id forum (në sajë të Mert Gökçeimam në vbseo.com)

'F / vjetra-forum-name /(.+)$' =>' f / fid/ $ 1 '
    'F / vjetra-forum-name /' => 'f / fid/ '

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se ishte më mirë për SEO tuaj të kenë emrin e përfshira në forum URL juaj forum.

Pra, ne këshilla për të rishqyrtojë idenë e ka URLs vetmi forum me forum id ...

Çfarë ishte e gabuar me një të kaluar? Ajo që për të gjitha këto hapa? Pse forcë Google të ri-indeks të gjitha faqet tuaja forum? ... Në qoftë se kjo ndikon gjithashtu URLs thread (edhe kështu që nuk është vetëm id forum), atëherë edhe ju forcat e Google të ri-indeks të gjitha URL tuaj thread ...

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ju lutem vini re se ishte më mirë për SEO tuaj të kenë emrin e përfshira në forum URL juaj forum.

Pra, ne këshilla për të rishqyrtojë idenë e ka URLs vetmi forum me forum id ...

Çfarë ishte e gabuar me një të kaluar? Ajo që për të gjitha këto hapa? Pse forcë Google të ri-indeks të gjitha faqet tuaja forum? ... Në qoftë se kjo ndikon gjithashtu URLs thread (edhe kështu që nuk është vetëm id forum), atëherë edhe ju forcat e Google të ri-indeks të gjitha URL tuaj thread ...
    Po unë tashmë e të menduarit dhe një shumë e konsideruar për këtë, emri forum nuk është e nevojshme të vërtetë në url forum si forum vbseo.com (të mjaftueshme të saj emri forum në, përshkrimin dhe fjalë kyçe titullin). Url thread nuk ndikohet, e saj ende kanë emrin thread në URL nuk ka ndryshuar në të gjitha

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga basketmen View Post
    Po unë tashmë e të menduarit dhe një shumë e konsideruar për këtë, emri forum nuk është e nevojshme të vërtetë në url forum si forum vbseo.com (të mjaftueshme të saj emri forum në, përshkrimin dhe fjalë kyçe titullin). Url thread nuk ndikohet, e saj ende kanë emrin thread në URL nuk ka ndryshuar në të gjitha
    URL Thread gjithashtu përfshin forum. Pra, nëse më parë URL tuaj thread përfshirë emrin dhe tani id forum vetem forum, pastaj ata URLs janë ndryshuar shumë. Nëse jo, atëherë ende të Google përdor fjalë nga URL gjatë indeksimit. Ka emrin forum në forum URL e bën atë më mirë për SEO - ju jep pozitë më të lartë për kërkime e atyre fjalëve.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Po ju falenderoj, si më sipër pas unë tashmë duke menduar për këtë dhe hulumtim shumë në disa ditë-javë, i duan ta provoni

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •