سلام ، من در این جامعه جدید و بسیار علاقه مند در این محصول است.
کسی لطفا به من زیر را بگویید :
1. نسخه فعال تصدی پشتیبانی از اصلی 3.6.8 و 3.3 می باشد؟
2. تفاوت بین نسخه فعال تصدی رایگان و در نسخه های غیر آزاد چیست؟
با تشکر از شما
سلام ، من در این جامعه جدید و بسیار علاقه مند در این محصول است.
کسی لطفا به من زیر را بگویید :
1. نسخه فعال تصدی پشتیبانی از اصلی 3.6.8 و 3.3 می باشد؟
2. تفاوت بین نسخه فعال تصدی رایگان و در نسخه های غیر آزاد چیست؟
با تشکر از شما
سلام. رسما فعال تصدی پشتیبانی vB3.8 یا 4.0 و انتشار گذشته از باشد.
هنوز هم ما مشتری با استفاده از فعال تصدی در اصلی 3.6.x -- خوب کار میکند. تنها یک مسئله مربوط به صفحه اصلی اشکال است و آن است که چرا ما قادر به آن را تعمیر (اصلی تیم نیاز به رفع اشکال آنها) وجود دارد. این مسئله با ترجمه از صفحات آرشیو و فقط برای انجمن ها (صفحه اصلی آرشیو و موضوعات صفحات آرشیو ترجمه خوب) است.
مشتری که من در مورد ان می نویسم از vBSEO استفاده نمی کند. بنابراین من متاسفم، اما من نمی توانم به شما بگویم که چگونه فعال تصدی دقیقا با ان نسخه های قدیمی کار خواهد کرد. به هر حال - شما می توانید با ازمایش نسخه رایگان ما در انجمن خود شروع کنید. و اگر ان را OK خواهد بود و سپس شما می توانید با یک رایگان باقی بماند، و یا خرید یکی پرداخت اگر شما می خواهید ترجمه بسیار سریع تر و پشتیبانی از جامعه چند زبانه
من در طرح من از آزمایش فعال تصدی باشد ادعا می کند که آن را پشتیبانی نمی کند و از آن می تواند (و یا خواهد بود) با استفاده از فعال تصدی مشکل با بایگانی برگزار بود.
به هر حال امروز تصمیم گرفتم برای تست چه به شما گفت : (شما می گفت آن را با باشد کار) پس من نسخه رایگان برای تست نصب پیدا کرده اند و من از ترجمه آثار بزرگ!
با این حال ، یک مسئله ی مهم در آدرس وجود دارد :
سایت من یک سایت شبکه های اجتماعی (xxx.com URL) یکپارچه با انجمن اصلی v3.6.8 (xxx.com URL / انجمن ها) است.
بعد از نصب فعال تصدی ساخته شده و تغییرات را به ریشه انجمن htaccess تغییر نام دهید ، من با مشکل مواجه شد -- یک بار ترجمه را انتخاب کردم ، من نمی تواند به عقب برویم به xxx.com همه آدرس xxx.com xxx.com / انجمن ها در حال حاضر می شود.
برای مثال URL xxx.com / فایل index.php؟ صفحه موسیقی = اکنون xxx.com / می شودانجمن ها /فایل index.php؟ صفحه = موسیقی و در نتیجه بخش شبکه های اجتماعی از سایت به طور کامل شکسته به عنوان تمام آدرس ها به انجمن اصلی هدایت می شوید.
هر ایده چگونه برای حل این مشکل؟
من قطعا این محصول را در صورتی که این حل و فصل می تواند خریداری کنید.
به نظر می رسد مانند خاموش کردن ردیابی URL را در تنظیمات فعال تصدی من می توانم حل مشکل URL. اما ترجمه که در راه این کار را کرد کار را متوقف خواهد کرد. حالا هر کدام موضوع کلیک میکنم از من ، آن را به عنوان پیش فرض انگلیسی نمایش ، به جای زبان که قبلا انتخاب شده ، و برای هر صفحه باید پرچم زبان را کلیک کنید تا آن را ترجمه. این مطلوب نیست.
من می URL ردیابی به کار بدون screwing URL من می خواهم.
سلام.
این بخش برای مسائل نمی باشد. اگر شما موضوع را با نسخه رایگان پس از نوشتن در اینجا : نسخه رایگان vBET2.3.x -- انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی)
احتمالا شما تنظیمات اشتباه و یا قوانین htaccess تغییر نام دهید (بررسی کنید آیا شما خرگوش مقدار مناسب برای دایرکتوری انجمن پارامتر).
آخرین ویرایش توسط vBET. 20-07-11 در 16:28.
سلام myandy99 ، من با استفاده از VB 3.6.x بیش از حد ، و بایگانی 3.5 ، فعال تصدی پرداخت نسخه خوب کار می کند ، تقریبا یک سال نصب ، بررسی پست من قبل از
از توضیحات شما و آن را باید مشکل htaccess تغییر نام دهید ، باید آن را بیش از حد قبل از و فقط پرداخت میشل ، ادغام / نصب و راه اندازی هزینه 30 دلار را فعال تصدی کار به خوبی و یکپارچه با دیگر اسکریپت / وزارت دفاع
طرفدار آن نصب را برای شما اجازه
مشکل او این است که چون نسخه رایگان ترجمه خارج از انجمن را پشتیبانی نمی کند. نسخه کامل صفحه خارج از انجمن ، که با استفاده از موتور اصلی تولید شده را ترجمه کنید.
این تاپیک برای این موضوع است : http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html