مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : مشکل reviewpost ادغام / photopost

Default مشکل reviewpost ادغام / photopost

سلام ،
    من فقط خرید وزارت دفاع شما و این آثار به خوبی در انجمن اما من به دنبال دستورالعمل خود را به ترجمه در مدها دیگر را قادر می سازد ، اما من باید انجام someting اشتباه است.
    پوشه انجمن :
    : / / من نام دامنه ام / انجمن ها

پوشه مد (در اینجا مشکل) :
    : / / دامنه / opiniones
    photopost مانند آن نامیده می شود reviewpost.

من این را :
    # در بسته بندی فعال تصدی / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php تغییر SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'مسیر کامل پوشه آن پوشه انجمن خود را.
    آیا استفاده از '/' را در انتهای نیست. اگر شما نمی دانید که چه مسیر خود ، لطفا پایین را نگاه کنید برای دستورالعمل.
    # vbenterprisetranslator_front_controller.php کپی فایل را به دایرکتوری شده توسط وزارت دفاع در URL استفاده می شود

سپس من از دست داده است. htaccess تغییر نام دهید من در / opiniones است :
    RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} هدایت می شوید =
    RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} زبان =
    RewriteRule به ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php؟ هدایت می شوید = $ 1 & vbet_outside = صحیح است [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} vbet_outside = درست
    RewriteRule به ^(.*)$ $ 1؟ vbet_outside = صحیح است [L ، QSA]

کار من اشتباه است؟
    آه ، من هم در admincp تعریف opiniones / پوشه / و / این عکس URL / ، در نگه داشتن دایرکتوری ، و ردیابی آدرس و ردیابی URL را به خارج از دایرکتوری انجمن
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 04-07-10 در 13:24.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

در اینجا شما باید یک راه حل است.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

لطفا در پیدا کردن این بخش از این پست :
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

دقیقا -- phopopost را پشتیبانی نمی کند global_complete قلاب لطفا اشاره آیش کمیل -- شما وجود دارد را پیدا خواهد کرد تمام گام های مورد نیاز چگونه به ادغام. تست شده و کار

من آن را فردا امتحان کنید و به شما می گویم ، و به لطف.

عضو

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    دقیقا -- phopopost را پشتیبانی نمی کند global_complete قلاب لطفا اشاره آیش کمیل -- شما وجود دارد را پیدا خواهد کرد تمام گام های مورد نیاز چگونه به ادغام. تست شده و کار
    به من بگویید که دقیقا چه باید بکنید تا با photopost طرفدار ، خود را در پوشه / عکس / چه برای قرار دادن در htaccess در / عکس؟ intergrate مشاهده فرم خرید من استفاده از photopost طرفدار
    آخرین ویرایش توسط tsak76. 06-07-10 در 23:34.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

دستورالعمل برای نسخه حرفه ای photopost ppropriate هستند.

درباره محتوای دقیق -- همه چیز در دستورالعمل داده شده است توضیح داده شده است. لطفا بگویید دقیقا کدام مرحله از interation شما نمی فهمید و ما آن را بهتر توصیف برای شما.

همچنین توجه داشته باشید که اگر شما می خواهید ما را به آن را برای شما بر روی سرور خود ، و سپس شما می توانید خدمات intgration دلار 30 (استفاده) لطفا. هنوز هم شما را تشویق می کنیم به دستورالعمل آیش و صرفه جویی در پول خود را -- ما شما را ما پشتیبانی آنلاین به من بدهید ، توصیف هر مرحله که شما را نمی فهمید. در صورتی که چنین فقط بگویید که کدام مرحله نیاز به توضیحات بهتر؟ اگر شما در حال حاضر این کار را کرد و کار رو -- لطفا به ما youe محتوای htaccess تغییر نام دهید پس از ادغام و ما تایید آن را نشانی از آن است خوب..

عضو

فقط به من چیزی است که من باید آنرا در پوشه htaccess تغییر نام دهید photopost قرار دهید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •