مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : قبل از خرید

عضو جدید

Default قبل از خرید

سلام وجود دارد ،
    2.3.1 در گفتگوی آزاد من و من به نتایج increadable افزایش ترافیک از : پس از من نسخه محاکمه
    1،000 تا 10،000 در کمتر از 20 dayes و من تصمیم گرفتم برای خرید نسخه کامل با نصب.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough انجمن تست در باره 250 MB اما probloplems بسیاری از آن را به سرور من ، آنچه در مورد انجمن من است که بیش از 4 گیگابایت است.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    به طوری که ، من در مورد به حرکت از این سرور هستم
    2X های Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

این یکی

پشتیبانی از چهار اینتل دو هسته E5620
    24GB DDR3 RAM (حافظه کانال سه گانه)
    300 GB * 2 SAS 15،000 RPM

و اولین سوال من آن را به اندازه کافی است یا نه؟

من تماشای این انجمن
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    90000 نمایه شده URL برای هر زبان ، چگونه -- و من بین 40000 یافتن
    دیتا بیس من بزرگ خواهد بود؟

آیا این ترجمه وبلاگ؟

من مجوز باشد ، اما به V 3.5 ، recomindation خود را هنوز رتبهدهی نشده است uppgrade؟

هر گونه تنظیمات ویژه ای برای خدمت به مرکز داده قبلا به درخواست وجود دارد؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. لطفا توجه داشته باشید که نسخه تجاری فعال تصدی سریع تر از آزاد همانی است (الگوریتم های بهینه سازی ، حافظه نهان ، تصاویر...). بنابراین اگر شما در حال حاضر با استفاده از یک آزاد ، سپس منابع سرور شما برای مطمئن به اندازه کافی برای یکی از پرداخت می شود.

vbet پشتیبانی می کند در بلاگ vb4. در مورد vb3.8 ما نمى توانند به طور كامل حمايت جامعه چندزبانه ى چون vbulletin ندارد حمايت از بلاگ دیگر وجود دارد (اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر به) -- تا نوشتن به زبان های مختلف برای مطمئن در vB3.8 وبلاگ پشتیبانی نمی شود. من مطمئن نیستم آیا ترجمه کار وجود دارد ، اما فرض کنید که باید -- شما می توانید کاربران (نگاه کنید به لینک) بپرسید.

توصیه میکنم برای به روز رسانی می باشد تا 3.5. ما را تایید کرده اند که تغییر مسیر مشکل حلقه وجود دارد تحت فعال تصدی 3.3.4 و 3.3.2 می باشد -- خود را حل پس از به روز رسانی می باشد تا 3.5

ببخشيد ولي آخرين سوال رو نميفهمم این شما در حال درخواست در مورد ترجمه cached و سپس لطفا توجه داشته باشید که لازم است برای حذف نسخه vBET رایگان قبل از نصب پرداخت یکی. بنابراین حافظه نهان قدیمی به طور کامل حذف خواهد شد در طول حذف و بهینه سازی یکی خواهد شد به طور خودکار در طول نصب نسخه پرداخت ایجاد شده است. کش باید دوباره پر کنید، اما آن را به هر حال هر روز از ترجمه های قدیمی پاک بنابراین آن را خوب است

اگر شما هر گونه سؤال دیگر -- لطفا فقط بخواهید. با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد

توقیف

سلام فعال تصدی ، می تواند حستبلیغ شود خاموش و با استفاده از textads خود من در نسخه تجاری ، بیمار می شود به خرید چند هفته آینده است.
    با تشکر

توقیف

سلام فعال تصدی ، می تواند پرچم را در هدر مانند در نسخه ی نمایشی قرار داده ، به علاوه منوی کشویی

Quote نوشته اصلی توسط nic333 View Post
    سلام فعال تصدی ، می تواند حستبلیغ شود خاموش و با استفاده از textads خود من در نسخه تجاری ، بیمار می شود به خرید چند هفته آینده است.
    با تشکر
    حستبلیغ از دامنه فعال تصدی -- آن است تا شما آن را روشن یا نه. همچنین شما می توانید آن را برای صفحات عادی تبدیل شده و چیز دیگری برای صفحات ترجمه قرار داده است -- این نیاز به اصلاح ساده از قالب است که شامل تبلیغات خود را.

Quote نوشته اصلی توسط nic333 View Post
    سلام فعال تصدی ، می تواند پرچم را در هدر مانند در نسخه ی نمایشی قرار داده ، به علاوه منوی کشویی
    بله. شما باید گزینه های جداگانه که در آن برای قرار دادن منوی کشویی و پرچم در ردیف. بنابراین آنچه شما در فروم ما از تنظیمات -- بدون نیاز به انجام هر گونه تغییر (برای الگو و قالب استاندارد که قلاب قالب استاندارد -- در مناسب به اصلی ساخته شده).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •