میهمان گرامی ، من تازه با فعال تصدی هستم ، و من یک انجمن برنامه نویسی.. و همه ی مبحث های <code>کد </ code> بر روی آن و من می خواهم به ترجمه که جست و خیز..
ایده؟
انجمن من : WWW نقطه programmershere dot com ارائه میشود
میهمان گرامی ، من تازه با فعال تصدی هستم ، و من یک انجمن برنامه نویسی.. و همه ی مبحث های <code>کد </ code> بر روی آن و من می خواهم به ترجمه که جست و خیز..
ایده؟
انجمن من : WWW نقطه programmershere dot com ارائه میشود
من می توانم مشکل را بسازند ، شاید من یک نسخه قدیمی تر از انجمن. لطفا نوشتن من چه شما باید نسخه دقیق از اصلی ، و من سعی کنید آن را بر روی نسخه از VB مانند انجمن شما تکثیر.
این مشکل این است که احتمالا با حذف نظر ارسالی توسط یک پلاگین (-- tranlated نمی زمینه -- برای توصیف این زمینه بدون ترجمه فعال تصدی NTA نظر استفاده می کند) ایجاد می شود.
سعی کنید به خاموش کردن این افزونه (برداشت (حذف) نظرات).
لطفا سعی کنید تضاد با مدها دیگر برای پیدا کردن. برای این کار ، غیر فعال کردن هک و ترک تنها فعال تصدی است. در صورتی که خطا رخ نمی دهد ، سوئیچ و مدها به نوبه خود بیشتر است که در آن مناقشه است.
اضافه شده در :
لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی پشتیبانی پرش CODE ، PHP و HTML ترجمه bbcodes. اگر آن را در فروم شما کار نمی کند ، و سپس به احتمال قوی شما در ceaning از نظر HTML (مانند قبل) ، آنچه ممنوع است تبدیل شده است ، چرا که توسط نظرات HTML فعال تصدی نشانه قطعات خروجی (NOS) فرض کنید که به ترجمه (ما آن را تماس نمی ترجمه منطقه -- NTA).
آخرین ویرایش توسط vBET. 18-06-10 در 10:15.
تشکر kamilkurczac ، اما نه یک مشکل..
من می خواهم به جست و خیز ترجمه محتوای HTML در داخل تگ <code>
به عنوان مثال :
در حال حاضر : <؟ تابع پی اچ پی زیر و بم {اکو $ زیر و بم ؛}> <code>کد </ code>
در حال حاضر : فعال تصدی ترجمه که به همه زبان ها.. من می خواهم که به زبان انگلیسی و بدون ترجمه
درک؟
من می خواهم فعال تصدی SKIP تمام متن است که در داخل <code>کد </ code> برچسب ها
سلام. با عرض پوزش برای سردرگمی. صفحه اصلی پشتیبانی کد BBCode روشن و شما در حال نوشتن درباره HTML کد برچسب -- که منبع سوء تفاهم است.
اگر شما با استفاده از کد برچسب HTML را در قالب و سپس ویرایش آن قالب ها (Templates) و قرار دادن کل کد محتوای داخل منطقه ترجمه نشده -- پس از آن بین قرار داده <-- vBET_SNTA --> و <-- vBET_ENTA -->
اگر شما با استفاده از کد برچسب HTML را در پست ، پس لطفا کسانی که پست را ویرایش و تغییر کد برچسب HTML را به کد BBCode روشن.
لطفا بگویید که این مسئله شما را حل.
آخرین ویرایش توسط vBET. 19-06-10 در 00:29.
می تواند شما را یک نگاهی به انجمن من
برنامهنویسان در اینجا
آن را تا 220.000 پست با <code>، چگونه من که همه آنها را ویرایش کنید؟
هر راه حل دیگری وجود دارد؟
نگاه کنید به عنوان مثال در اینجا
questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html programmershere.com
در این لحظه فعال تصدی این کار را پشتیبانی نمی کند ، اما ما می توانیم. من در حال حرکت پست های خود را به ویژگی های درخواست.
بنابراین در حال حاضر فعال تصدی خواهد ourputs از پی اچ پی ، کد و bbcodes HTML ترجمه نیست. ما هیچ درخواستی برای ترجمه نکردن نداشتیم. کد برچسب HTML را قبل از. به دلیل عملکرد آن قابل تنظیم است. شما قادر خواهد بود تا بر روی گزینه ای که محتوای محافظت به نوبه خود کد برچسب HTML را در برابر ترجمه. آن خواهد شد در نسخه بعدی شامل به دلیل پیچیدگی (ما فقط همین را برای برچسب های HTML خط و سبک) ما قادر نخواهد بود به رفع سریع زودتر - با عرض پوزش شما باید برای ان صبر کنید. اما ما در حال برنامه ریزی جدید فعال تصدی 3.x انتشار این / هفته اینده و بعدی فعال تصدی 4.x انتشار در هفته اول ماه اینده ، بنابراین امیدواریم که شما می توانید این زمان کوتاه صبر کنید
-- خواهد بود در نسخه بعدی شامل
با تشکر بسیار!