من فقط این افزونه نصب شده مانند 10 روز (نسخه پرداخت شده) و در حال حاضر دو برابر میزان بازدید کننده های عادی است. و آن را نگه می دارد افزایش روز به روز.
برخی از صفحات فرود بالا من در حال حاضر بیشتر محبوب تر و در زبان های دیگر... بازدید از زبان پیش فرض انگلیسی من.
حدود 2 تا 3 روز برای بازدید از سایر کشورها برای شروع به ظاهر شدن به آرامی صورت گرفت. اما چند روز گذشته افزایش آنها بوده ام به طرز چشمگیری است.
من می باشد نیز نصب شده است ، و توصیه می کنند که برای دیگران. به عنوان مهم خود را به کلمات کلیدی عنوان در URL خود را به عنوان به خوبی و پایان دادن با. HTML. من اصلی 4.0 URL روش بهینه سازی محاکمه ، بنابراین من مطمئن نیستید که چگونه که یکی با این نسخهها کار نیست.
یکی از چیزهایی است که من برای مطمئن است که می دانیم ، شما کلمه کلیدی بسیار کمی افزایش می دهد ترافیک اگر صفحات شما SEO بهینه سازی نشده و هنوز هم پایان. پی اچ پی
همچنین ، من نقشه سایت بایگانی بار هرگز شامل زبان های دیگر است. Infact من نقشه سایت می باشد به طور کامل به طوری که گوگل به آرامی می تواند کشف همه چیز را به خودی خود از کار افتاده است. همانطور که انجام داده است به درستی. شما لازم نیست به سایت خود را به تسلیم به نسخه های مختلف Google یا... این مطالب خود را به طور خودکار پیدا کردن و محل آن را در موتور جستجوی خود را مناسب. (گوگل از چین ، گوگل هند ، و غیره)
بازدید افزایش بسیار چند روز گذشته که من تا به حال برای غیر فعال کردن "کسانی که Online هستند"لوازم آرایشی و بهداشتی و دیگر ویژگی های اصلی را به نگه داشتن بار سرور را.
میشل یک نابغه است و این افزونه لگد الاغ.
تنها اشکال من را به هنگام نصب زد این بود که من نسخه مارک رایگان از اصلی. بنابراین ، هنگامی که من متوجه کپی رایت را حذف ، آن را نیز با قابلیت های از فعال تصدی خراب. اما همه به خوبی و کارکنان در اینجا من حل و فصل کرد.
PM برای آدرس.