مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : دستی عبارات خاص تنظیم ترجمه

Lightbulb دستی عبارات خاص تنظیم ترجمه

سلام

من در انجمن من توجه داشته باشید که گوگل گزینه های انجمن مهم است یا نام انجمن ترجمه نه به درستی.

به عنوان مثال "از سیستم خارج شوید" "Cancle" است که بسیار گیج کننده شد

همچنین انجمن "مقدمه" من "بازنمایی" می شود

من واقعا می خواهم یک گزینه به صورت دستی ترجمه عبارات اصلی یا نام انجمن را ببینید.

شاید در یک راه مانند باشد مسئولیت رسیدگی به دسته راب انجمن

ایجاد یک فایل پیکربندی برای هر زبان که یک کاربر می خواهد به صورت دستی تعریف عبارات خاص و پس از آن کاربر می تواند اضافه

vbet_eng.php
    دلار عبارت [خروج] => 'خروج از سیستم'
    forumid => 'معرفی'

که کاملا به من کمک کند.

من می دانم که غیر ممکن است برای مدیران با امثال 52 زبان فعال.
    است که به همین دلیل من فکر نمی کنم یک گزینه admincp خوب خواهد بود.
    اما دست زدن به آن را بر روی یک سطح فایل پیکربندی پایه واقعا به من کمک کند

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام
    ما در حال حاضر در برنامه به ادغام فعال تصدی با عبارات اصلی سیستم در راه به طوری که عبارات از زبان مناسب گرفته خواهد شد. به این ترتیب آن را به طور خودکار توسط کد vB انجام می شود -- اگر عبارات در زبان مناسب ، وجود دارد و سپس آن گرفته می شود اگر پس از آن نه اصلی. این نیاز خواهد داشت که همه عبارات در زبان های مختلف به داخل ترجمه نمی منطقه (ما در حال برنامه ریزی برای اضافه کردن ابزار ساده که آن عبارات مات بنابراین شما می خواهد آن را انجام نمی دستی). آنچه مهم است و بسیار خوب در این راه حل این است که شما می توانید مجموعه عبارات آماده شده برای زبان های مختلف برای کدهای وی بی.
    در این لحظه ما می بینیم برخی از مسائل ممکن است در این راه حل را ، اما ما برای آن به زودی و با برنده شدن با مسائل در صورتی که می آیند

آیا چنین راه حل شما را برآورده؟

توقیف

متاسفم برای اواخر پاسخ. در انتشار 4.5.0 ترجمه از متن کتابچه راهنمای کاربر بر روی صفحه اضافه شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •