Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Ръчно предава специфични фрази Настройка

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Lightbulb Ръчно предава специфични фрази Настройка

Здрасти

Забелязвам в моя форум, че Google не превежда правилно важните опции форум или форум имена.

Така например "Изход" се превръща в "Cancle", което е много объркващо

Също така ми "Въведение" форум става "представителства"

Аз наистина биха искали да видите опция за ръчно превежда Еврофутбол фрази или форум имена.

Може би се справят по начин, като vBSEO дръжки форум плужеци

създаване на конфигурационния файл за всеки език, че потребителят иска да ръчно да определят някои фрази и след това потребителят може да добави

vbet_eng.php
    $ Фраза [Изход] => 'Изход'
    forumid => 'въвеждане'

Това ще ми помогне изцяло.

Знам, че е невъзможно за администраторите с подобни 52 езика активира.
    Ето защо аз не мисля, че един admincp вариант би било добре.
    но работа на конфигурационния файл на ниво база наистина ще ми помогне

StarBuG

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти
    Ние вече имаме планира да интегрира vBET с Еврофутбол фрази система по такъв начин, че ще бъдат взети фрази от съответния език. По този начин ще се обработват автоматично от Автоматични - ако фрази в съответния език съществува след това тези, които се вземат, ако не след това оригинален. Това ще изисква, че всички фрази в различен език ще трябва да бъдат вътре не превод на площ (ние планираме да добавите прост инструмент, който ще непрозрачно тези фрази, така че няма да го направя ръчно). Какво е важно и много добри в това решение е, че можете да намерите подготвени фрази комплекти за различни езици за Автоматични.
    В този момент ние виждаме някои възможни проблеми в това решение, но ние скоро ще отиде за него и да спечели с въпроси, ако те идват

Има ли такова решение ще ви задоволи?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Съжалявам за късния отговор. Освобождаване 4.5.0 са добавени ръчна превод на текста на страницата.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •