مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 24

موضوع : فعال تصدی 4.2.1 پیام بایگانی جاوا اسکریپت ترجمه

Exclamation فعال تصدی 4.2.1 پیام بایگانی جاوا اسکریپت ترجمه

سلام

متوجه شدم که با فعال تصدی 4.2.1 و تالار گفتگو vBulletin 4.0.2 PL4 و بایگانی 3.5 RC3 یادداشتهای دریافت ترجمه نشده است.

لطفا توصیه های

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

شما باید در آن دسته از ترجمه ها به نوبه خود -- از آن است که به طور پیش فرض به دلایل عملکرد (هر یک با استفاده از آن را) غیر فعال شده است. شما گزینه ای مناسب در vbet - > misc گزینه

متاسفانه من احمق نیستند.

در غیر این صورت من آن را به عنوان اشکال داشته گزارش نشده است!

دیدن Patientenfragen.net -- ما پاسخ

هیچ کس این فرض که هر یک از کاربران ما احمقانه است این روش استاندارد است که برای اطلاع رسانی برای اولین بار در مورد امکانات پیکربندی ، این دلیل است که کاربر به سادگی می تواند از دست برخی تنظیمات و یا حتی برای چنین به نظر نمی آید. من باز کردن مسئله دوباره و رفتن وجود دارد

در واقع برخی از اشکال است ، دلیل آن است که حتی نمی دوباره کد گذاری شده است. ما در مورد مراقبت از آن را به زودی

راه -- شما متوجه است که شما را شکسته طرح در بالای صفحه برای مشاهده ترجمه شده و پرچم خود را ناپدید می شوند (در کد خروجی حتی)؟... من می بینم که شما ساخته شده برخی از تغییرات قالب کتابچه راهنمای کاربر -- لطفا چک می کند آن را به خاطر تغییرات شما (برگرداندن ، بررسی ، آن را دوباره کپی بدن الگو واقعی جایی) است.

طرح و شکسته نباشد.

شما یک نسخه cache شده در طول عیب یابی APC پلاگین بهینه سازی کش دیدم

در حال حاضر سعی کنید و ببینید اگر شما هنوز هم می بینیم plz به طرح شکسته

PS : "احمق" بخشی من فقط گفت چون شما به سادگی گزارش اشکال بسته و آن را بدون انتظار برای پاسخ من نقل مکان کرد.
    شما باید برای پاسخ به مشتریان صبر کنید برای اولین بار قبل از اعلام مشکل فعال حل.
    در غیر این صورت نشانه بی ادبی است
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 08-04-10 در 16:25.

بیشتر توجه داشته باشید

من می خواهم به نپذیرفتن : *. JS در فایل robots.txt

من که شامل بود ، اما آن را در حال حاضر فقط در صورتی که این امر بود که باعث مشکل ترجمه (آن نمی باشد) حذف شده است.

با این حال ، که به علت مشکلات با نسخه جدید ثابت و یا می توانم آن را شامل به robots.txt من؟

Quote نوشته اصلی توسط StarBuG View Post
    بیشتر توجه داشته باشید

من می خواهم به نپذیرفتن : *. JS در فایل robots.txt

من که شامل بود ، اما آن را در حال حاضر فقط در صورتی که این امر بود که باعث مشکل ترجمه (آن نمی باشد) حذف شده است.

با این حال ، که به علت مشکلات با نسخه جدید ثابت و یا می توانم آن را شامل به robots.txt من؟
    آیا شما مطمئن هستید که نام robots.txt است با استفاده از * نماد...

به هر حال محتوا نام robots.txt هیچ تاثیری بر فعال تصدی.

در protocoll اصلی به طور رسمی پشتیبانی نمی شود اما ربات گوگل می تواند آن را اداره.
    و است که چه تعداد

Quote نوشته اصلی توسط StarBuG View Post
    طرح و شکسته نباشد.

شما یک نسخه cache شده در طول عیب یابی APC پلاگین بهینه سازی کش دیدم

در حال حاضر سعی کنید و ببینید اگر شما هنوز هم می بینیم plz به طرح شکسته

PS : "احمق" بخشی من فقط گفت چون شما به سادگی گزارش اشکال بسته و آن را بدون انتظار برای پاسخ من نقل مکان کرد.
    شما باید برای پاسخ به مشتریان صبر کنید برای اولین بار قبل از اعلام مشکل فعال حل.
    در غیر این صورت نشانه بی ادبی است
    راست -- در حال حاضر طرح OK است.

هم به لطف پیشنهاد خود را در مورد دست زدن به مسائل. لطفا توجه داشته باشید که ما همیشه بازگشایی مسائل اگر به نظر می رسد آن است که واقعا نمی حل و 'بسته' فقط پیشوند -- این موضوع بسته است -- شما هنوز هم می توانید بنویسید و بگویید که مسئله اصلاح نشده است. با عرض پوزش اگر شما احساس ناراحت کننده به دلیل است که.

درباره اطلاعیه های vBSEO ترجمه نشده است. من با پیدا کردن ان در انجمن شما مشکل دارم. می تواند به شما لطفا به من ادرس را به صفحه که در ان وجود دارد نظر (ترجمه نشده) و به من نقل قول متن دقیق اصلی این نظر. شما طرح های مختلف و در صفحه اصلی برای من به نظر می رسد که همه ترجمه شده است، بنابراین لطفا به من اشاره مسیر درست

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •