مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : سوال از پیش Sales/ارتقا - vBET هنوز حفظ شده است؟

عضو جدید

Default سوال از پیش Sales/ارتقا - vBET هنوز حفظ شده است؟

میهمان گرامی ،
    من هنوز هم در حال اجرا نسخه های قدیمی تر از vBET (در من مسن تر v3.8.9 اصلی)--و به دنبال سایت ارتقا به آخرین نسخه پایدار v5 و سپس vBet ارتقاء به نسخه فعلی (گیریم که کار می کند). چون من نمیبینم هر پست را برای مدت طولانی من بپرسید...

من هم مشتاق به ارتقاء سایت SSL فعال و درک که انجمن 5 SSL سازگار است--اگر نصب SSL برای پیکربندی فعال تصدی نیز کار می کنند?

لطفا شما می توانید اجازه دهید من می دانم در این?

توقیف

فعال تصدی عملکرد تصفیه شده بوده و مشتریان به ندرت گزارش مسائل، بنابراین کمی جدید پست.
    vBET 5 به نسخه فعال 5.1.9 تست شده است. شما می توانید تست vBET 5 در انجمن تست: محل های مذاکره آنلاین - تست vbet فوروم 5. فقط به اشتراک آزمایشی وارد شوید.
    در حال حاضر مسائل مربوط به SSL باز وجود دارد. vBET تا رمزگذاری هر تاثیر در vBET کار را باید قبل از آن را در خارج، هدایت می شود در نتیجه کار.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •