مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : اشتباه استدلال برای حلقه foreach () عرضه شده در [راه] / شامل / class_postbit.php (294)

عضو

Default اشتباه استدلال برای حلقه foreach () عرضه شده در [راه] / شامل / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    از آنجا که من به روز رسانی فعال تصدی ، هر زمان که من را تغییر نام دهید بحث در مورد این خطا :

هشدار : اشتباه استدلال ارائه شده برای حلقه foreach () در [راه] / شامل / class_postbit.php (294) : eval در تابع () 'کد د در خط 27

هشدار : اشتباه استدلال ارائه شده برای حلقه foreach () در [راه] / شامل / class_postbit.php (294) : eval در تابع () 'کد د در خط 27

را چگونه حل کنم؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا نسخه دقیق استفاده می شود فعال تصدی ، اصلی ، می باشد (اگر استفاده می شود) را به ما بدهید.

همچنین به ما بگویید که راه شما بحث تغییر نام هستند و شما آن را طبیعی یا در صفحه ترجمه انجام؟

عضو

Translated text
    فعال تصدی است که آخرین نسخه از برنامه من نصب کرده ام شما و بایگانی 3.3.2 است.
    از آن زمانی که من به اشتباه تغییر نام یک بحث در زبان اصلی ، و حتی زمانی که من سعی می کنم به حرکت در این بحث از یک مقوله را به دیگری.
    Original text

من می توانم آن را در انجمن های ما تولید مثل نیست ، بنابراین من کمک خواهد کرد که کمی را در کنار خود نیاز دارید

OK -- بررسی منبع و آن را از سوی برخی از پلاگین با استفاده از قلاب "postbit_display_complete" ایجاد می شود. فعال تصدی تا 2 پلاگین با استفاده از این قلاب. آیا می توانید لطفا که یکی علل مشکلات در فروم خود را تعیین؟ شما به سادگی می توانید آن را با غیرفعال کردن یک انجام و بررسی می کند مشکل هنوز وجود دارد. اگر بله پس به آن و فعال و غیر فعال کردن یکی دیگر. اگر باز هم پس از آن وجود داشته باشد سعی کنید با غیر فعال غرفه. اگر هنوز وجود دارد -- و سپس به احتمال قوی آن را گسل فعال تصدی نمی باشد -- سعی کنید غیر فعال کردن فعال تصدی کل و بررسی است.

شما پلاگین را توسط مدیریت CP -> پلاگین ها و محصولات غیر فعال کردن --> مدیریت پلاگین
    > مدیریت محصولات -- شما خواهد شد وزارت دفاع تمام شده توسط Admin CP -> پلاگین ها و محصولات غیر فعال

لطفا اجازه دهید من را در مورد نتایج. اگر شما PM جزئیات دسترسی من من خودم چک

عضو

Translated text
    من سعی کردم به غیر فعال کردن BB تصدی مترجم و خطا همان اما این خطا را آغاز کرده است به من در روز را پس از نصب داشته باشید.
    چه کسی می تواند من از پس از آن به حل کند؟
    Original text

من درک می کنم که می بینید با شروع پس از فعال تصدی نصب شده است ، خطا. اما همانطور که می بینید فعال تصدی تا به چیزی برای انجام دادن با آن ، به دلیل خطا هنوز به نظر می رسد که فعال تصدی غیر فعال است. بنابراین برخی از تغییرات دیگری نیز در فروم شما باید انجام شود. شاید برخی از وزارت دفاع دیگر نیز اضافه شده ، و یا برخی از تنظیمات تغییر است.

تعیین این که چه کسی مجرم است. به همین دلیل یک توسط یکی تمام پلاگین ها که در حال کار با postbit_display_complete 'قلاب غیر فعال کردن -- هر چک زمان ، شما هنوز هم دارند خطا. هنگامی که شما تعیین این که چه کسی مجرم است و سپس تماس با نویسنده از وزارت دفاع است که باعث می ظروف سرباز یا مسافر لطفا. اگر شما هنوز هم برخی از سوالات -- سوال کنید

عضو

Translated text
    چگونه می توانم رقم از چه پلاگین های که با postbit_display_complete کار می کند؟

برو دانلود شما CP ADMIN --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین و پیدا کردن هر postbit_display_complete

عضو

Translated text
    خوب ، من خاموش در یک زمان و من را کشف کرده اند این است که مشکلات مانند : است "passiveVid -- showthread جایگزین".
    اما چه بهانه ای؟
    آن را من خاموش؟

برو به نویسنده این وزارت دفاع و بپرسید که او چه می گذرد

من مسئول مدها دیگر نمی تواند و یا می دانید که چگونه در حال کار تمام مدها موجود -- با عرض پوزش من می توانم شما را بیشتر کمک کنند و امید است که کمک من به اندازه کافی خوب بود

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •