لطفا نسخه دقیق استفاده می شود فعال تصدی ، اصلی ، می باشد (اگر استفاده می شود) را به ما بدهید.
همچنین به ما بگویید که راه شما بحث تغییر نام هستند و شما آن را طبیعی یا در صفحه ترجمه انجام؟
من می توانم آن را در انجمن های ما تولید مثل نیست ، بنابراین من کمک خواهد کرد که کمی را در کنار خود نیاز دارید
OK -- بررسی منبع و آن را از سوی برخی از پلاگین با استفاده از قلاب "postbit_display_complete" ایجاد می شود. فعال تصدی تا 2 پلاگین با استفاده از این قلاب. آیا می توانید لطفا که یکی علل مشکلات در فروم خود را تعیین؟ شما به سادگی می توانید آن را با غیرفعال کردن یک انجام و بررسی می کند مشکل هنوز وجود دارد. اگر بله پس به آن و فعال و غیر فعال کردن یکی دیگر. اگر باز هم پس از آن وجود داشته باشد سعی کنید با غیر فعال غرفه. اگر هنوز وجود دارد -- و سپس به احتمال قوی آن را گسل فعال تصدی نمی باشد -- سعی کنید غیر فعال کردن فعال تصدی کل و بررسی است.
شما پلاگین را توسط مدیریت CP -> پلاگین ها و محصولات غیر فعال کردن --> مدیریت پلاگین
> مدیریت محصولات -- شما خواهد شد وزارت دفاع تمام شده توسط Admin CP -> پلاگین ها و محصولات غیر فعال
لطفا اجازه دهید من را در مورد نتایج. اگر شما PM جزئیات دسترسی من من خودم چک
من درک می کنم که می بینید با شروع پس از فعال تصدی نصب شده است ، خطا. اما همانطور که می بینید فعال تصدی تا به چیزی برای انجام دادن با آن ، به دلیل خطا هنوز به نظر می رسد که فعال تصدی غیر فعال است. بنابراین برخی از تغییرات دیگری نیز در فروم شما باید انجام شود. شاید برخی از وزارت دفاع دیگر نیز اضافه شده ، و یا برخی از تنظیمات تغییر است.
تعیین این که چه کسی مجرم است. به همین دلیل یک توسط یکی تمام پلاگین ها که در حال کار با postbit_display_complete 'قلاب غیر فعال کردن -- هر چک زمان ، شما هنوز هم دارند خطا. هنگامی که شما تعیین این که چه کسی مجرم است و سپس تماس با نویسنده از وزارت دفاع است که باعث می ظروف سرباز یا مسافر لطفا. اگر شما هنوز هم برخی از سوالات -- سوال کنید
برو دانلود شما CP ADMIN --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین و پیدا کردن هر postbit_display_complete
برو به نویسنده این وزارت دفاع و بپرسید که او چه می گذرد
من مسئول مدها دیگر نمی تواند و یا می دانید که چگونه در حال کار تمام مدها موجود -- با عرض پوزش من می توانم شما را بیشتر کمک کنند و امید است که کمک من به اندازه کافی خوب بود