مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 6 Firstاول 1234 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 52

موضوع : بایگانی ادغام

عضو جدید

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    در آغاز این یک بازنویسی اساسی از بایگانی lighttpd به نظر می رسد چیزی شبیه به این :

Code:
    $HTTP["host"] == "DOMENA" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbseo.php"
    )
    }
    نگاه من در این انجمن و در حال حاضر بازنویسی کل به نظر می رسد ، مثل این :
    Code:
    $HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
    server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )
    }
    بدیهی است کار نمی کند -- صفحه نمایش یک صفحه خالی در ورود به صفحه اول فقط در حالت استراحت forum.php لهستانی از krzaczy آثار

پیشاپیش سپاسگزاریم برای پشتیبانی ،
    با احترام.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Translated text
    چه را به آدرس انجمن خود را؟ -- من باید بدانید که آیا به انجمن با استفاده از یک زیر شاخه در آدرس ، و به عنوان چنین است ، چه
    Original text

عضو جدید

سلام ،

نوشته شده از طریق PM

با احترام

Translated text
    من که از دست رفته »/« در پایان از قوانین. استفاده از این :
    PHP Code:
    $HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
    server.document-root "PATH TO /HTML/"
    url.rewrite-once = (
    "^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
    "^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
    "^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
    "^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
    "^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
    "^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
    )

Original text

عضو جدید

Translated text
    متاسفانه ، با / بدون -- آیا به همان شیوه رفتار آن کار نمی کند.

شاید این کد باید قبل از حکومت می باشد؟
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط precylnet View Post
    Translated text
    متاسفانه ، با / بدون -- آیا به همان شیوه رفتار آن کار نمی کند.

شاید این کد باید قبل از حکومت می باشد؟
    Original text
    Translated text
    بدون -- بایگانی حکومت نمی تواند قبل از آن. آنها دیگر مورد نیاز -- تغییرمسیر فعال تصدی زیر به بایگانی. لطفا کمی صبر -- przyglądnę خود را به این روش و به آنچه که در فایل vbenterprisetransaltor_seo.php (می تواند هر zminenych موضوع).

ویرایش :
    انجمن شما در حال حاضر از کار افتاده ، بنابراین من به طور کامل نمی توان گفت آنچه اتفاق می افتد. این صفحه با پیام به درستی ترجمه و فرستاده شده به من آدرس 2 PM در اشتباه است (به جای forum.php باید / انجمن /) -- پچ و آثار آن را نیز به درستی با ترجمه. آیا مطمئن آن است که هنوز یک مشکل ، یا شاید این قوانین صحیح هستند؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 26-04-10 در 03:34.

عضو جدید

Translated text
    سلام ،

همچنان یک مشکل ، اطلاعات در مورد LP.

با احترام.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط precylnet View Post
    Translated text
    سلام ،

همچنان یک مشکل ، اطلاعات در مورد LP.

با احترام.
    Original text
    رفتن وجود دارد.

توقیف

Smile بایگانی ادغام

من نسخه رایگان بر روی من تست vb3.8 انجمن کار خوب است و می خواهم به خرید این انجمن VB4.02 اصلی که در آن باشد نصب شده است.

یکی از مسائل متوجه شدم ، شما نیاز دارید یک پیام خصوصی به aliaises مجموعه ای خالی در حالی که من در حال حاضر انجمن / index.php و انجمن / فایل index.php؟ به عنوان CMS در ریشه دامنه و انجمن در حال حاضر در دایرکتوری www-example-com/forum.

این بسیار آسان است به پیچ باشد و پلاگین ها سقوط بیش از بیش از همه به انجمن تا...

چرا خالی aliaises؟ -- شما استفاده می باشد در اینجا و پورتال در ریشه -- منظور از تنظیمات چیست؟

به سلامتی

روی

دستورالعمل های دقیق ادغام اینجا بنابراین ما می توانیم قبل از دانلود این فایل نقد می نویسید؟

Quote نوشته اصلی توسط roymogg View Post
    من نسخه رایگان بر روی من تست vb3.8 انجمن کار خوب است و می خواهم به خرید این انجمن VB4.02 اصلی که در آن باشد نصب شده است.

یکی از مسائل متوجه شدم ، شما نیاز دارید یک پیام خصوصی به aliaises مجموعه ای خالی در حالی که من در حال حاضر انجمن / index.php و انجمن / فایل index.php؟ به عنوان CMS در ریشه دامنه و انجمن در حال حاضر در دایرکتوری www-example-com/forum.

این بسیار آسان است به پیچ باشد و پلاگین ها سقوط بیش از بیش از همه به انجمن تا...

چرا خالی aliaises؟ -- شما استفاده می باشد در اینجا و پورتال در ریشه -- منظور از تنظیمات چیست؟

به سلامتی

روی

دستورالعمل های دقیق ادغام اینجا بنابراین ما می توانیم قبل از دانلود این فایل نقد می نویسید؟
    لطفا توجه داشته باشید که نام مستعار یک پیام خصوصی به نیست دیگر خالی می شود -- آن را از چندین نسخه پیش است

اگر شما هنوز هم چنین اطلاعاتی در هر مکان در فروم خارج -- لطفا ما را لینک بدهد و ما آن را اصلاح

صفحه 2 از 6 Firstاول 1234 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •