مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : هشدار دهنده پی اچ پی در تمام صفحات

کاربر ارشد

Default هشدار دهنده پی اچ پی در تمام صفحات

گرفتن این در همه صفحات من. در حال اجرا به آخرین نسخه.

هشدار: استدلال نامعتبر عرضه شده است برای foreach () در / صفحه اصلی / سایت / public_html هاست / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 734

توقیف

لطفا به من یک لینک به این مسئله را. لطفا به من PM جزئیات دسترسی به Admin CP و FTP ارسال کنید. من بررسی می کند که آنچه در جریان است وجود دارد

توقیف

من دسترسی به FTP ندارد.

توقیف

خیلی سریع برای تثبیت این موضوع:
    1. باز کردن فایل شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. مشاهده :
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag']) 
    3. به جای آن به:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid']) 

این تعمیر سریع خواهد شد در نسخه بعدی اضافه شده است.

کاربر ارشد

متشکرم، که کار می کردند.

کاربر ارشد

من به آخرین نسخه به روز شده از vbet. من دوباره به اين كار تثبيت آن است، اما در حال حاضر به نشان دادن مهمان تمام صفحات هر کاری.

توقیف

من نمی بينم اين موضوع در سايت شما.
    جدیدترین نسخه vbet 4.7.2 است. نسخه 4.7.1 است. آیا شما یک مخالفتهاى؟

کاربر ارشد

بله، من ديدم عاقبتش نامعلوم پس از اين، اما بنظر میرسد که این همان چیزی است که در 4.7.1 نيز شده است. تنها اتفاق افتاده است که ترجمه نه دهندگان در دسترس هستند (گوگل به عنوان علامت زده شده است در دسترس در مورد من، اما من که کلید api برای آنها وارد). وقتى اين اتفاق مى افتد هم تنيده اند که ترجمه شده است.

توقیف

اگر شما یک کلید گوگل بعد از آن بايد به طور خودکار غیرفعال می باشد. شما به صورت دستی خاموش کردن گوگل در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه. لطفا به من بگویید که اگر گوگل به طور خودکار به نوبه خود در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه.
    لطفا به من بگویید که اگر این مسائل مي افتد.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    اگر شما یک کلید گوگل بعد از آن بايد به طور خودکار غیرفعال می باشد. شما به صورت دستی خاموش کردن گوگل در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه. لطفا به من بگویید که اگر گوگل به طور خودکار به نوبه خود در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه.
    لطفا به من بگویید که اگر این مسائل مي افتد.
    در واقع، به نظر می رسد که من اشتباه کردم. هرچند گوگل هم اکنون خاموش ماندن بعد از آماده سازی آن را به صورت دستی وارد کنید، خطای هنوز ظاهر می شود. با وجود اين، به معناى آن نيست ظاهر می شود. من نمی توانم پيدا كردن يك الگو. طبعا از بین میرود وقتی 'افزودن برچسب می بنديم' خاموش است.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •