گرفتن این در همه صفحات من. در حال اجرا به آخرین نسخه.
هشدار: استدلال نامعتبر عرضه شده است برای foreach () در / صفحه اصلی / سایت / public_html هاست / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 734
گرفتن این در همه صفحات من. در حال اجرا به آخرین نسخه.
هشدار: استدلال نامعتبر عرضه شده است برای foreach () در / صفحه اصلی / سایت / public_html هاست / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 734
لطفا به من یک لینک به این مسئله را. لطفا به من PM جزئیات دسترسی به Admin CP و FTP ارسال کنید. من بررسی می کند که آنچه در جریان است وجود دارد
من دسترسی به FTP ندارد.
خیلی سریع برای تثبیت این موضوع:
- باز کردن فایل شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- مشاهده :
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- به جای آن به:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
این تعمیر سریع خواهد شد در نسخه بعدی اضافه شده است.
متشکرم، که کار می کردند.
من به آخرین نسخه به روز شده از vbet. من دوباره به اين كار تثبيت آن است، اما در حال حاضر به نشان دادن مهمان تمام صفحات هر کاری.
من نمی بينم اين موضوع در سايت شما.
جدیدترین نسخه vbet 4.7.2 است. نسخه 4.7.1 است. آیا شما یک مخالفتهاى؟
بله، من ديدم عاقبتش نامعلوم پس از اين، اما بنظر میرسد که این همان چیزی است که در 4.7.1 نيز شده است. تنها اتفاق افتاده است که ترجمه نه دهندگان در دسترس هستند (گوگل به عنوان علامت زده شده است در دسترس در مورد من، اما من که کلید api برای آنها وارد). وقتى اين اتفاق مى افتد هم تنيده اند که ترجمه شده است.
اگر شما یک کلید گوگل بعد از آن بايد به طور خودکار غیرفعال می باشد. شما به صورت دستی خاموش کردن گوگل در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه. لطفا به من بگویید که اگر گوگل به طور خودکار به نوبه خود در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه.
لطفا به من بگویید که اگر این مسائل مي افتد.
در واقع، به نظر می رسد که من اشتباه کردم. هرچند گوگل هم اکنون خاموش ماندن بعد از آماده سازی آن را به صورت دستی وارد کنید، خطای هنوز ظاهر می شود. با وجود اين، به معناى آن نيست ظاهر می شود. من نمی توانم پيدا كردن يك الگو. طبعا از بین میرود وقتی 'افزودن برچسب می بنديم' خاموش است.