مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : ترجمه کار نمی کند در تمام!

کاربر ارشد

Default ترجمه کار نمی کند در تمام!

برای برخی (اکثر) زبان ترجمه شده ، بسیاری از رشته ها از دست رفته در نسخه های ترجمه شده در فروم. شما می توانید این را به عنوان مهمان از بررسی کنید. معامله؟

کاربر ارشد

کلید API فقط با من نام دامنه ام را به یک تغییر و آثار آن را در حال حاضر است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ برای شنیدن

کاربر ارشد

خوب ، در حال حاضر من این مشکل دوباره ، با و بدون کلید. تنها از زمان کار می کند به زمان است. در چه پست الکترونیکی می توانید گوگل تماس بگیرم؟

کاربر ارشد

که من پیدا کردم پست الکترونیکی و تماس گوگل. آنها به من توصیه است که پارامتر 'userip جدید به API اضافه شده و باید توسط سایت های بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

در نتیجه خط 214 در vBet_functions.php تغییر به : بازگشت آدرس ؛

در حالی که نیاز به global.php برای بدست آوردن آدرس IP است.

ما ان را در حال حاضر اجرا - انتظار برای انتشار جدید. userip اجباری نیست به همین دلیل است که ما هیچ عجله با ان. ما ساخته شده جدید فعال تصدی 3.x انتشار پس از vBET4.x پایدار خواهد بود و ما قادر به حرکت الگوریتم پیشرفت به فعال تصدی 3.x خواهد بود

اگر شما می خواهید به آن را داشته باشد سریع تر ، پس از آن تابع تغییرات لطفا vbet_getTranslationURL به / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php به این یکی :
    PHP Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global 
    $vbulletin;
        if (
    $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 
    'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 
    'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      } 
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-03-10 در 02:02.

کاربر ارشد

با تشکر از شما با توجه به اندازه از روی سایت خودم تهیه کنم ، درخواست بدون userip بودند مسدود شده است.

با عرض پوزش برای سردرگمی -- کد را از نسخه های قدیمی چک است. در vBET3.3.1 userip در حال حاضر در درخواست شامل

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •