Pentru unele limbi (cel mai) tradus, o multime de siruri de caractere sunt dispărute în versiunile traduse pe forumul meu. Puteţi verifica acest lucru ca pe un oaspete. Care-i treaba?
Pentru unele limbi (cel mai) tradus, o multime de siruri de caractere sunt dispărute în versiunile traduse pe forumul meu. Puteţi verifica acest lucru ca pe un oaspete. Care-i treaba?
Schimbat API-cheie la unul cu doar meu de domeniu şi funcţionează acum.
Ok, acum Primesc această problemă din nou, cu si fara o cheie. Acesta funcţionează numai din când în când. La ce e-mail pot contacta Google?
Am gasit pe e-mail şi a contactat Google. Ei m-au sfătuit că parametrul "userip" un nou a fost adăugată la API şi ar trebui să fie utilizate de către site-uri mari.
Mi-am schimbat, astfel, linia 214 în vBet_functions.php la: reveni ADRESA;
Solicitând în acelaşi timp global.php pentru a obţine adresa IP.
Îl avem deja implementat - așteptând o nouă lansare. userip nu este obligatoriu, de aceea nu ne grăbim cu asta. Vom face o nouă versiune vBET 3.x după ce vBET4.x va fi stabilă și vom putea muta îmbunătățirile algoritmului la vBET 3.x
Dacă doriţi să-l aibă mai rapid, atunci vă rugăm să modificaţi funcţia vbet_getTranslationURL în / Include / vbenterprisetranslator_functions.php la aceasta:
PHP Code:
function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}
Ultima modificare făcută de vBET; 17-03-10 la 02:02.
Multumesc! Datorită dimensiunilor de site-ul meu, cererile fără userip au fost cea mai mare parte fiind blocate.
Ne pare rău pentru confuzie - am verificat codul de la versiunea veche. În vBET3.3.1 userip este deja inclusă în cerere![]()