مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 4 از 5 Firstاول ... 2345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 31 به 40 از 50

موضوع : پيام از مسوول سايت ابزارهای نادرست در خصوص عرضه می بنديم و برچسب

توقیف

مجازات اعدام براى تغيير نظام در چارچوب يك برنامه ها قطع شده. دستور اعدام تغيير نكند اين دستور از قلاب. در آزمایش ما قطع شده است این فوروم درست کار نمی کند. vb مجوز هيچ وقت محدود، پس شما می توانید این محصول ارتقا یافته. نسخه vb است پس من پیشنهاد میکنم از تاریخ اعدام ارتقا دهید. من فكر مى كنم كه اين اراده حل و فصل موضوع، اگر آن کار نمی کند بعد ما نگاه نکرديم.

کاربر ارشد

پس در 4.2 اعدام دستور parse_templates قلاب شده متفاوت است؟

متاسفانه در حال به روزآوری است تا 4.2 یک موفقیت بزرگ اين كار آن خواهد شد كه چند تن ديگر كه من استفاده addons.

کاربر ارشد

من جلو class_bootstrap.php parse_templates رها شده است و در همان محل در پرونده در هر دو 4.1.12 و 4.2.2 . شما میتوانید در چه است که مشکل ایجاد کرده باشد با قلاب شده و اجرای آن هم در اوايل؟

توقیف

ما از آخرین نسخه های vbet است و متناسب با آخرین مدل. هر نسخه حاوی مقدار زیادی تغییرات. اگر شما به روزآوری، و شما هنوز اين مسئله بعد ما خوشحال خواهد شد به شما كمك كند.

کاربر ارشد

من نمی خواهم به به روزآوری vbulletin، و وقت زیادی انجام اين كار، مگر اینکه من می دانم که در حال به روزآوری است براي حل و فصل موضوع با پرچم. شما گفتید که شما 'فكر مى كنم' حل و فصل موضوع خواهد شد. من لازم است که در تأیید این دقیقا در چه است که مشکل ایجاد کرده باشد و آن حل و فصل موضوع خواهد شد.

توقیف

ما از آخرین نسخه. vb4 مجوز يک زندگي است، پس لطفاً به روزآوری. اگر مسئله باقی خواهد ماند بعد ما می توانند به شما کمک کنند، چون در حال حاضر به نظر می رسد که نقص است، نسخه پشتیبانی نشده.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    ما از آخرین نسخه. vb4 مجوز يک زندگي است، پس لطفاً به روزآوری. اگر مسئله باقی خواهد ماند بعد ما می توانند به شما کمک کنند، چون در حال حاضر به نظر می رسد که نقص است، نسخه پشتیبانی نشده.
    خب، ممکن است به من بگویید چه اشکالی با نسخه قدیمی؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    خب، ممکن است به من بگویید چه اشکالی با نسخه قدیمی؟
    كهن است و اختلاف عقيده داشتند كه تازه، و پشتیبانی نشده، که از vbet4.x مورد آزمايش قرار گرفته است در vb4 جديدترين نسخه. وقتی تو vb4 جديدترين نسخه و موضوع هنوز وجود دارد ما با كمال ميل حاضرم به کمک شما.
    در اين لحظه ما مى توانيم فرض كنيم كه چيزي جز با اشتباه vbet از موضوع نمی توان سخنی در جديدترين نسخه vb.
    در آنجا نه ویروسی در vbet4 است.x - شما فقط با استفاده از آن بر روی سازگاری ندارد vb4 نسخه قديمي. غلط غلط سوخت برای موتور - نه خدمت، مسئله فقط مسئله با استفاده از اشتباه.

لطفاً به روزآوری vb4 vb4 به جديدترين نسخه.

اگر هست نه کرم vb در مدل مورد حمايت ما خواهد شد، اين مسئله در نظر بگيريد، چون در آنجا بسته است نه موضوع را با vbet، فقط با رعايت نکات ايمنی و اشتباه شما از قبل برای آن راه حل داریم.

٤- ر. ك. لوموند - لطفا اگر در آنجا نزدیک بليط ورودی جدید خواهد بود در چند روز آينده وجود دارد (کرم در vb4 جديدترين نسخه).

ما از شما حمايت مي كرد - اگر نمی خواهید به استفاده از آن شما است انتخاب كنند. ما احترام مشتريان ما - ما هم که احترام شما ترجيح مي دهند كه اين مساله به جاى استفاده از حمايت ما كه قبلا داده شده بود.
    نه اين که يک چت روم و كاركنان ما بسته می شود، چون اين حواله داده شده بود و به عنوان راه حل برای ما در حال حاضر شده اند که توسط کاربران در vb4 جديدترين نسخه آن همه ok است.

ممنون که ورودی.
    اميد است كه شما تصميم به استفاده از حمايت از شما خواستار شد.
    نه - هنوز هم متشکرم برای تفاهم وجود دارد که در این زمینه هیچ چیز به آن اضافه شود، تا زماني كه شما به جاي استفاده از حمايت از تکرار کنید که می خواهید تمام وقت حمايت و از آن موقعی که آن داده مي شود.

٤- ر. ك. لوموند ادامه خواهد داشت به حمايت از اين بليط در چند روز آينده و پاسخ تنها وقتی ما بازخورد شما كه در جديدترين (مورد حمايت) vb4 نسخه جدید اين موضوع نيز وجود دارد. اگر نه آن بسته می شود.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 05-12-13 در 00:25.

کاربر ارشد

من پرسش شما را به نسخه رفع اشکال با پشتیبانی نشده از vbulletin. سوال من شما به من بگویید که مشکل شما از همین جا است، و تایید اين است كه، در واقع، يک مشکل با 4.1.12 پس من میتوانم انرا. شما فقط به من گفت كه اين ممکن است يك مشكل با 4.1.12 . من احتیاج به می دانم که این مسئله مشکلی است قبل از اینکه من بروم بیرون از من راه برای به روزآوری vbulletin.

به عنوان اظهار داشت، من به زحمت از ارتقای vbulletin اگر من نمی دانم. اين مبلغ قابل توجهی برای من از زمان و پول آن را به به روزآوری mods رسم ديگر. شما در ورود به سیستم نام کاربر به سايت ام. بايد آسان برای شما به من بگویید که چه خبر است با اين اشتباه parse_templates رها شده. به عنوان مثال، x فایل فرق است ميان 4.1.12 و 4.2.2 . یا parse_templates نياز دارد تا قبل از اجرا x وصل شده.

من محصول شما از آغاز و من فقط تجديد مجوز من. من انتظار دارم که برای درمان طولانی خواهد بود ايستاده با مشتری کمی بيشتر احترام بگذارند.

يك بار ديگر، همه لازم است که من قرار است در مسیر صحیح اشاره كرد. من پرسیدم به بازنويسى کل كشا 4.1.12 به کار . من راستش فکر نمی کنم این یک درخواست نامعقول به ويژه با توجه من یک مشتری خیلی وقت است.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 05-12-13 در 20:32.

توقیف

محصول ما شده است متناسب با آخرین نسخه از vb، غير ممكن است به سازگاری با محصول به تمام مدل های.

صفحه 4 از 5 Firstاول ... 2345 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •